نام و نام خانوادگی: نازنین زینب فرهادی
پایه تحصیلی: یازدهم علوم انسانی
نام شهر و استان: شیراز، استان فارس
شغل و تحصیلات مادر: خانهدار، دارای مدرک دیپلم
شغل و تحصیلات پدر: شغل آزاد، دارای مدرک دیپلم
میانگین تراز: ۶۰۲۳
تعداد افزایش پاسخ صحیح در آزمون: ۲۶۰
سالهای حضور در کانون: ۶ سال
تعداد آزمونها در سال جاری: ۵
مصاحبهگر: فاطمه کاملی
شما چگونه با کانون آشنا شدید؟
من از طریق پیامکی که از طرف کانون برایم ارسال شد، متوجه شدم بورسیه شدهام. پس از شرکت در یک آزمون حضوری، به صورت آنلاین در آزمونهای کانون شرکت کردم.
هدف شما از شرکت در آزمونهای کانون چیست؟
هدفم افزایش سرعت و دقت در تستزنی برای کنکور و همچنین محک زدن سطح علمی خودم است.
مهمترین روش شما برای افزایش تعداد پاسخهای صحیح چه بوده است؟
تحلیل آزمونها، بررسی و نکتهبرداری از نقاط ضعف و اشتباهاتم، باعث پیشرفت و یادگیری قابل توجهی در من شده است.
نقاط قوت و ضعف خود را در چه دروسی میدانید و برای بهبود آنها چه برنامهای دارید؟
در دروسی که نیاز به حفظ مفهومی دارند، مانند روانشناسی، ادبیات و فلسفه، عملکرد بهتری دارم. در دروسی که جزئیات ریز و زیادی دارند، مانند ریاضی و تاریخ، کمی مشکل دارم. برای رفع این ضعفها، سعی میکنم توجه و دقت بیشتری بر جزئیات مطالب داشته باشم.
برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامهریزی میکنید؟
سعی میکنم طبق برنامه راهبردی کانون و برنامه مدرسه پیش بروم. در طول دو هفته، تمام مطالب را به طور کامل و دقیق مطالعه کرده و برای هر درس تستزنی میکنم.

با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامهای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟
قصد دارم یادگیری و مطالعه دروس را در طول سال انجام دهم و در ایام فرجه امتحانات، بیشتر بر مرور و حل نمونه سوالات تمرکز کنم.
از کدام منابع کمکآموزشی کانون استفاده میکنید؟ به چه دلیل؟
از کتابهای تست و نمونه سوالات استفاده بیشتری میکنم. به عنوان مثال، کتاب کار جامع فارسی یازدهم به دلیل داشتن سوالات خوب و کاربردی، برایم مفیدتر است.
برای دوران نوروز چه برنامهای دارید؟ از چه منابعی استفاده خواهید کرد؟
در دوران نوروز قصد دارم به مرور و جمعبندی مطالب نیمسال اول بپردازم و تستهای بیشتری بزنم.
شرکت در این آزمونها چه تأثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته است؟
شرکت در این آزمونها باعث شده است دروس را مفهومیتر و بهتر یاد بگیرم و با نکات بیشتری آشنا شوم.
تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
معمولاً تحلیل آزمون را چند روز پس از برگزاری آن انجام میدهم. تمرکزم بیشتر بر روی فهمیدن پاسخ صحیح سوالات اشتباه و نزده است.
