گفتگو با محمدصدرا گلی - قهرمان پیشرفت و پیوستگی

بله مثلاً امروز که در کلاس ریاضی تدریس شد من با توجه به آن تست‌های مختلف را کار می‌کنم و هر روز تعداد زیادی تست هوش می‌زنم

گفتگو با  محمدصدرا گلی  - قهرمان پیشرفت و پیوستگی

نام و نام خانوادگی: محمدصدرا گلی

مقطع: ششم

نام استان و شهر  :خراسان رضوی-تربت حیدریه

زمان مصاحبه :  1404/08/12

مصاحبه گر:  فرزانه صداقت جو

 

برنامه ی راهبردی آزمون ها مسیر روشنی برای هدفگذاری مطالعاتی و برنامه ریزی دقیق تر را نشان میدهد . شما چگونه برنامه ی راهبردی آزمون ها  را با برنامه ی کلاسی مدرسه هماهنگ می نمایید ؟ به دروس عمومی و در گروه دبستان و متوسطه ی 1 به سوالات هوش هم توجه می کنید ؟

بله مثلاً امروز که در کلاس ریاضی تدریس شد من با توجه به آن  تست‌های مختلف را کار می‌کنم و هر روز تعداد زیادی تست هوش می‌زنم

 

آیا در آزمون‌های تشریحی  شرکت خواهید کرد؟ این  آزمون ها از لحاظ سطح دشواری در حد امتحانات مدرسه است و تسلط شما را روی مباحث کتاب درسی  افزایش میدهد. شما برای چه نمره‌ای هدف گذاری کرده اید؟

بله تا جایی که امکان داشته باشد  شرکت می‌کنم  تا امادگی بیشتری برای آزمون های مدرسه  داشته باشم من برای نمره ۲۰ هدف گذاری می‌کنم

 

دفترچه ی آزمون های عمومی برای گروه متوسطه ی 2 و کنکوری با سوالات تستی شبه نهایی در هر آزمون ارائه میگردد و شما به اختیار میتوانید سوالات این دفترچه را در روز آزمون پاسخگو باشید .  آیا به سوالات عمومی پاسخ خواهید داد یا خیر؟ چرا ؟

من ششمی هستم

با توجه به وضعیت درسی خودتان ، از کتاب های کانون کدام کتاب‌ها را در اولویت مطالعاتی قرار میدهید؟ علت انتخاب این کتاب‌ها را بنویسید؟

کتاب اشتباهات متداول را دارم کتاب تست های هوش تحلیلی سرعت و دقت و..

جلسات 5 نفره بین دو آزمون با کمک پشتیبانان عزیز برگزار میگردد . هدف از اجرا ی پیوسته ، ارزیابی کار دو هفته ی آزمون گذشته و توضیح موارد مشاوره ای آزمون جدید با هدفگذاری اجرایی و یادگیری از همتایان میباشد . آیا در این جلسات شرکت خواهید نمود . لطفا دلایل شرکت را توضیح دهید ؟

بله چو ن در این جلسات دفتر برنامه‌ریزی من بررسی می‌شود درباره نقاط ضعف و قوتم با پشتیبان صحبت می‌کنم تحلیل آزمونم را انجام می‌دهم کارنامه ام را تحلیل می‌کنند

آیا برای آموزش درس‌های عمومی و اختصاصی از فیلم‌های پیشرفت و کلاس‌های آنلاین سایت کانون استفاده می‌کنید؟ چه زمانی در طول دوهفته را به آن اختصاص خواهید داد ؟ لطفا علت را توضیح دهید ؟

بله چون پیشخوانی خوبی از دروس خواهم داشت با آمادگی بیشتر  درکلاس مدرسه‌ام حاضر می‌شوم استرس کمتری نسبت ب بچه های دیگه دارم چون کمی جلوترم

 

صفحه ی شخصی شما در سایت کانون فعال بوده و امکان استفاده از فعالیت های آموزشی مختلف را دارا است . جعبه ابزار کارنامه با انواع کارنامه ی تحلیلی و آزمون های مشابه و هدفگذاری و ... از آیتم های خاص  و کاربردی آن میباشد . آیا به صورت آزمون محور از این صفحه بازدید خواهید نمود ؟ از کدام امکان آموزشی این صفحه بیشتر استفاده مینمایید ؟ چرا و به چه شکل ؟

برنامه آزمون‌های حضوری و مشابه را دریافت می‌کنم آزمون‌های آنلاین را می‌دهم کارنامه دریافت می کنم

تمامی برتر های کانون در سال گذشته به پیوستگی حضور در حوزه ی آزمون تاکید داشتند و آن را یکی از دلایل موفقیت خود می دانستند  . آیا قهرمان پیوستگی خواهید بود و در تمامی آزمونها حضور خواهید داشت؟  حضوری یا آنلاین؟ چرا؟ 

این را متوجه شدم تا جایی که امکان دارد  صورت حضوری شرکت می‌کنم چون  در شرایط خاص به من کمک می‌کند استرس کمتری داشته باشم و با محیط آزمون اصلی بیشتر آشنا شوم

آیا آزمون های برنامه ی پلکان را به صورت آزمون محور اجرا نموده و ارزیابی سوالات را انجام خواهید داد؟

بله در آزمون‌های پلکان شرکت می‌کنم ارزیابی سوالات را انجام می‌دهم چون به پیشرفتم کمک می‌کند دوئل درسی را انجام می دهم اینطور می توانم با دوستانم مسابقه دهم و ترازم رابا دوستانم مقایسه کنم

 

برنامه ریزی مطالعاتی و هدفگذاری هر آزمون را در چه زمانی انجام می دهید ؟ آیا دفتر برنامه ریزی خود را به صورت روزانه تکمیل خواهید نمود؟

جمعه بعد از آزمون حضوری  تحلیل آزمون را انجام می‌دهم نقاط قوت و ضعفم را یادداشت می‌کنم دفتر برنامه‌ریزی خود را کامل می‌کنم

آیا  دو مرحله ی اول تحلیل آزمون ها را در روز جمعه ی آزمون و جمعه ی بعد از آزمون ، انجام خواهید داد و کتاب خودآموز خود را تکمیل خواهید نمود؟

بله  نقاط ضعفم را یادداشت می‌کنم تا بفهمم در چه سوالاتی اشکال داشتم چه سوالاتی را نتوانسته‌ام بزنم نکات مهم آزمون را در کتاب خودآموز خود یادداشت می‌کنم تا در جمعه ی بعد از آزمون تحلیل را انجام دهم

آزمون های مشابه به عنوان آزمونی ویژه برای جمع بندی اطلاعات و بازیابی پایانی قبل از هر آزمون درنظر گرفته شده است و در صفحه ی شخصی سایت کانون به صورت آنلاین فعال میگردد . آیا در آزمون شرکت و رفع اشکال آن را بطور کامل انجام خواهید داد؟

بله چون تعدادی از سوالات آزمون سوالات آشنا است سعی می‌کنم در تمامی آزمون‌های مشابه شرکت کنم و رفع اشکال آن را انجام دهم تا برای آزمون حضوری آماده‌تر باشم

اپ کانونی ها فضای ارتباطی بین دانش آموزان و اولیا با کانون است که باید دانش آموزان و اولیا برای ارتباط بیشتر و دریافت خدمات بهتر از آن استفاده نمایند . شما اپ کانونی ها را برای خودتان و اولیای تان نصب کرده اید ؟ بازدید روزانه ی آن را درنظر داشته باشید.

بله نصب کرده‌ام می‌توانم کارنامه زود هنگام را دریافت کنم

 

Menu