نام و نام خانوادگی کوثر آقابیگلو
پایه دهم انسانی
نام شهر و استان تسوج – آذربایجان شرقی
شغل و تحصیلات مادر خانه دار – لیسانس
شغل و تحصیلات پدر بازنشسته ی بانک - لیسانس
میانگین تراز 6000
سالهای حضور در کانون 2 سال
تعداد آزمونها 30 آزمون
مصاحبهگر : راضیه شبان شبستری
- -هدف شما از شرکت در آزمونهای کانون چیست؟ محک زدن خودم و آشنا شدن با طیف سوالات متنوع و آمادگی بیشتر برای آزمون ها و امتحانات.
- -در آزمونها حضوری شرکت میکنید یا آنلاین؟ چرا؟ حضوری – بخاطر اینکه آزمون حضوری باعث می شود حس جلسه ی آزمون را داشته باشم و دقت بیشتری به زمان بندی داشته باشم و سرعت تست زنی را بالا ببرم.
- -برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی میکنید؟ سعی می کنم هر بار میزان مطالعه ام را بالا ببرم و سوالات متنوع تری حل کنم تا با انواع سوالات آشنا شوم و هر بار سعی می کنم سرعت تست زنی را بالا ببرم تا در زمان صرفه جویی کنم.
- -روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید. درس های ریاضی و منطق – سعی می کنم جزوه ی هر درس را مطالعه کنم و برای هر درس میانگین دو ساعت زمان صرف کنم و این دو ساعت شامل تست و درسنامه بشود و سعی می کنم نصف تست ها را حل کنم و باقی مانده تست را 3 یا 4 روز بعد انجام دهم که مطالب مرور شود.البته این روش برای درس های تخصصی هست که باعث شده بیشتر در این دو درس موفقیت بیشتری داشتم.
- -با توجه به اهمیت امتحانات و معدل،چه برنامهای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟ چونکه در طول ترم بارها این درس ها خوانده شده برای درس های حفظی زمان زیادی صرف نخواهم کرد ولی برای تخصصی ها بیشتر از طریق تست سعی می کنم مطلب را در ذهنم تثبیت کنم.
- -مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟ بله – مطابق توان خودم در روزهای تعطیل سعی می کنم روزانه 4 الی 5 درس را در برنامه خود قرار دهم که خستگی کمتری بخاطر تنوع درس ها داشته باشم و در روزهای مدرسه مدرسه سعی می کنم برای 2 یا 3 درس تست زنی داشته باشم و در کنار درس های مدرسه آن ها را پیش ببرم.
- -از کدام کارنامههای جعبه ابزارکارنامه استفاده میکنید؟ از هریک چه استفادهای میکنید؟ کارنامه ی اصلی آزمون و کارنامه ی اشتباهات را ببرسی می کنم تا نسبت به آزمون های قبلی هر بار پیشرفت بالاتری داشته باشم.
- -از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده میکنید؟ آیا منابع شما نیاز به تغییر و بازبینی (مهندسی مجدد منابع) دارد؟ چرا؟ از منابع کمک آموزشی اقتصاد و علوم و فنون و عربی و ریاضی و منطق استفاده می کنم به نظرم تعداد سوالات کتاب های سه سطحی و سطح سوالات خوب و قابل اتکایی دارند و با همان کتاب ها تا آخر سال پیش خواهم رفت.
- -دفتر برنامه ریزی دارید؟ بله – تکمیل دفتر و برنامه باعث می شود هم بخاطر نظم دهی تمامی کارها سروقت انجام شوند و این تکمیل باعث می شود انگیزه ی من برای مطالعه و تست زنی بالا برود.
- -تحلیل آزمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ سعی می کنم در همان روز امتحان یا فردای روز آزمون تحلیل را انجام دهم.سعی می کنم تک تک سوالات حتی سوالات صحیح را بررسی کنم تا بتوانم برای سوالات غلط یا نزده رفع اشکال کنم و اگر روش متفاوت و نکته ی جدیدی را پیدا کردم یادداشت کرده و بررسی کنم.
- -با توجه به نتایج نیمسال اول، چه برنامهای برای نیمسال دوم خواهید داشت؟ بالا بردن سرعت مطالعه و افزایش سرعت تست زنی به همراه حذف کردن عوامل حواس پرتی که باعث شود تمرکزم را بالا ببرم.
- -برای دوران نوروز چه برنامهای دارید؟ از چه منابعی استفاده خواهید کرد؟ سعی می کنم در دروسی که تست عقب مانده دارم سوالات را حل کنم و آزمون های جامع و یا تک درس کار کنم تا مرور و تمرین بیشتری بشود.از منابع سه سطحی و کنکور قلم چی در این ایام استفاده خواهم کرد.
- -روش شما برای جمع بندی دروس نیم سال اول چیست؟ برای جمع بندی سعی می کنم در تمامی آزمون های قلم چی شرکت کنم و علاوه بر آن آزمون های جامع یا تک درس کار کنم.
- -در دوره امتحانات چگونه بین برنامه راهبردی آزمونها و امتحانات تعادل ایجاد میکنید؟ سعی می کنم زمان بیشتری برای تست زنی صرف کنم و البته برای درس های تخصصی بیشتر کار کنم چون به نظر من درس های تخصصی تنها با مطالب کتاب تثبیت نمی شود و در کنار آن باید حتما تست کار شود.
- -شرکت در این آزمونها چه تاثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته داشت؟چونکه با طیف متنوعی از سوالات آشنا می شوم مشابه آن را در امتحانات می بینم و باعث می شود مطالب بیشتر و بهتر در ذهنم بماند.
- -اگر به بودجهبندی برنامهی آزمون نرسید چگونه جبران میکنید؟ اول سعی می کنم مطالب بودجه بندی جدید را مطالعه کنم و در روزهای تعطیل و باقی مانده دروس عقب مانده را مطالعه کنم.
