نازنین زهرا محمدی بیدشکی ؛یازدهم تجربی قهرمان پیوستگی از جیرفت

بله با برنامه راهبردی آزمون‌ها پیش می‌روم از تابستان شروع کردم با بودجه بندی آزمون‌های کانون مطالعه کنم حتی گاهی جلوتر هم می‌خوانم و بعضی درس‌ها را پیش خوانی می‌کنم .

نازنین زهرا محمدی بیدشکی ؛یازدهم تجربی قهرمان پیوستگی از جیرفت

نام و نام خانوادگی: نازنین زهرا محمدی بیدشکی

پایه: یازدهم تجربی  

نام شهر و استان: جیرفت - کرمان

 شغل و تحصیلات مادر: خانه دار - ابتدایی   

شغل و تحصیلات پدر: از کار افتاده - بیسواد 

 میانگین تراز:  5966

سال‌های حضور در کانون: 3 سال

 تعداد آزمون‌ها: امسال 14 آزمون

 

مصاحبه‌گر: هوشنگ پناهی

 

 

هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟

مرور درس ها و رشد عملکرد در درس ها از مهمترین اهداف من برای شرکت در آزمون های کانون است . 


مهم‌ترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در نیم سال اول چه بوده است؟

دوران مدرسه پیوسته در آزمون ها شرکت کردم و این پیوستگی و ادامه دادن مهمترین دلیل موفقیت و دستاورد من است .

 

در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟

بصورت آنلاین در آزمون ها شرکت می کنم به دلیل مسافت زیاد محل سکونت تا حوزه آزمون امکان شرکت حضوری فعلا میسر نیست .

 

شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می‌کنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟

کارنامه آزمون راه مان روز جمعه آزمون بصورت اینترنتی از صفحه شخصی خود دریافت می کنم . 

 

برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می‌کنید؟

هم برای مدرسه هم برای کنکور درس می خوانم ابتدا درس ها را دسته بندی می کنم و اولویت بندی می کنم درس هایی که نیاز به مطالعه و کارکردن تست زیاد دارند ابتدا در برنامه قرار می دهم و زمان بیشتری را در برنامه هفتگی قرار می 

دهم و دروسی را که مدرسه هنوز به بودجه بندی کانون نرسیده است درس ها را پیش خوانی می کنم .  

 

روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.

روزانه 7 ساعت مطالعه می کنم برای ازمون ها و درس های مدرسه تقسیم می کنم و حدود دو ساعت برای بودجه بندی آزمون ها مشخص زمان می گذارم . 

 

با توجه به اهمیت امتحانات و معدل، چه برنامه‌ای برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟

بیشتر تشریحی کار می کنم و نمونه سوال ها را حل می کنم استمرار شرکت در آزمون ها و پیوستگی در اجرای برنامه مطالعاتی من آمادگی بهتری برای امتحان ها کسب کرده ام . 

 

مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟

بله با برنامه راهبردی آزمون ها پیش می روم از تابستان شروع کردم با بودجه بندی آزمون های کانون مطالعه کنم حتی گاهی جلوتر هم می خوانم و بعضی درس ها را پیش خوانی می کنم . 

 

از کدام کارنامه‌های جعبه ابزار کارنامه استفاده می‌کنید؟ از هریک چه استفاده‌ای می‌کنید؟

کارنامه اشتباهات ، کارنامه هدف گذاری و پروژه ای .

کارنامه‌ی هدف‌گذاری که تعادل مطالعاتی را برای دانش‌آموز ایجاد می‌کند و در شب آزمون در اختیار دانش‌آموز قرار می‌گیرد. از آن می‌توان برای پر کردن صفحه‌ی ۱۸۲ دفتر برنامه‌ریزی استفاده نمود.

کارنامه‌ی پروژه‌ای روند کلی تراز را در هر پروژه مشخص می‌کند و در جلسات ۵نفره کاربرد دارد. از آن می‌توان برای هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی میان‌مدت استفاده نمود.

کارنامه‌ی اشتباهات شامل سوالاتی است که توسط دانش‌آموز در آزمون اشتباه پاسخ داده شده و در عصر جمعه‌ی آزمون در اختیار دانش‌آموزان قرار می‌گیرد. از این کارنامه می‌توان برای نکته‌برداری و تکمیل کتاب خود‌آموز استفاده نمود.

 

از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده می‌کنید؟ آیا منابع شما نیاز به تغییر و بازبینی دارد؟ چرا؟

از منابع کانون استفاده می کنم از کتاب های آبی و سه سطحی بیشتر استفاده کرده ام و نیازهای منابع مطالعاتی را تامین می کنند و نیازی به تغییر یا بازبینی منابع نمی بینم نیازهای مطالعاتی من را پاسخگو هستند. 

 

تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟

بعد از آزمون روز جمعه و دریافت فایل آزمون و پاسخ در روز همان روز آزمون ،سوال ها و پاسخ ها را تحلیل و ارزیابی می کنم و اشکالات خود را یادداشت کرده برای رفع آنها برای طول هفته در برنامه قرار می دهم .  

 

با توجه به عملکرد و نتایج نیمسال اول، چه تغییرات مثبتی برای نیمسال دوم ایجاد خواهید کرد؟

 سعی کنم زمان های پرت و غیر مفید کمی داشته داشته باشم و بیشتر زمان برای مطالعه در نظر بگیرم و زمان مطالعه مفید داشته باشم .

 

Menu