گفتگو با پارسا دالوند قهرمان پیوستگی از خرم آباد

گفتگو با پارسا دالوند قهرمان پیوستگی از خرم آباد استان لرستان

گفتگو با پارسا دالوند قهرمان پیوستگی از خرم آباد

نام و نام خانوادگی: پارسا دالوند 

پایه: هشتم

نام شهر و استان: خرم آباد - لرستان

شغل و تحصیلات مادر: مدیر مدرسه _ فوق لیسانس زبان

شغل و تحصیلات پدر: رئيس صندوق رفاه دانشگاه آزاد 

سال های حضور در کانون: پنج سال

چند ازمون شرکت کرده است:  

میانگین تراز:


مصاحبه گر: مبینا شهبازی 



1_ هدف شما از شرکت در آزمون های کانون چیست؟ پیشرفت تحصیلی در تمام دروس


2_ مهم ترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در مهرماه چه بود؟ ترازهای بالای ۶۶٠٠ و دوره کردن درس ها. 


3_ در ازمون های کانون حضوری شرکت میکنید یا انلاین؟ چرا؟ حضوری _ به دلیل اینکه با شرایط آزمون حضوری کنار بیایم. 



4_شما کارنامه ازمون را چه زمانی دریافت میکنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟ حدود ساعت ١ تا ١:٣٠ _ در صفحه شخصی 



5_برای پیشرفت در هر ازمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟ تست های زده قبلا را مرور میکنم. 


6_روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید. علوم _ پاسخ های غلط را در آخر کتاب های تستی نگاه میکنم. 



7_با توجه به اهمیت امتحانات و معدل چه برنامه ریزی برای موفقیت در امتحانات مدرسه دارید؟ کتاب های درس را سریع مطالعه کرده و نمونه سوال حل میکنم. 


8_مطابق برنامه راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟ بله _ برنامه راهبردی را داخل کاغذی مینویسم و تست های مربوط به هر درس را کامل میزنم. 



9_از کدام کارنامه های جعبه ابزار کارنامه استفاده میکنید؟ از هریک چه استفاده ای میکنید؟ بله برای پیشرفت در درس های ضعیفم و برای پیشرفت در درس های قوی ام. 



10_از کدام منابع کمک آموزشی کانون استفاده میکنید؟ کتاب های آبی و سه سطحی _ خیر زیرا کامل و مرتب نوشته شده اند و هر درس یک درسنامه دارد. 


11_ دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل هر دفتر چه کمکی به شما میکند؟ بله میتوانم به کمک دفتر برنامه ریزی تعداد تست ها و ساعت های درسم را ببینم. 



12_تحلیل ازمون را در چه روزی انجام میدهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟ شنبه _ سوال هایی که غلط زده ام را چک میکنم و یک‌بار دیگر حل میکنم. 


13_با توجه به عملکرد و نتایج نیمسال اول، چه تغییرات مثبتی برای نیمسال دوم ایجاد خواهید کرد؟ تعداد تست ها و میزان ساعت درس خواندن هایم را بیشتر میکنم.

Menu