گفت و گو با محمدصدرا دستوار دانش آموز پرتلاش پایه یازدهم ریاضی

گفت و گو با محمدصدرا دستوار دانش آموز پرتلاش پایه یازدهم ریاضی کانون فرهنگی آموزشی قلم چی

گفت و گو با محمدصدرا دستوار دانش آموز پرتلاش پایه یازدهم ریاضی

نام و نام خانوادگی : محمدصدرا دستوار

مقطع و پایه : یازدهم ریاضی 

نام شهر و استان : تهران، تهران

میانگین تراز : 5700

سال های حضور در کانون : یک سال 

شغل پدر : کارمند

شغل مادر : کارمند


مصاحبه گر : امیر قاسمی 


1- برنامه ریزی کلی شما در سال تحصیلی جدید چگونه است و روی سوالات تشریحی بیشتر تمرکز دارید یا تستی ؟

بر روی سوالات تشریحی بیشتر تمرکز دارم اما این باعث نمیشه که از حل سوالات تستی دست بکشم و در کنار حل سوالات تشریحی تست زنی نیز انجام میدم و به گونه ای انجام میدم که اول سوالات تستی را در سه سطح دسته بندی می‌کنم و سطح یک و بخشی از سطح دو رو به صورت تشریحی حل می‌کنم سپس مابقی سط دو و سطح سه را به صورت تستی و زمان دار. 


2- همانطور که در جریان هستید با شروع سال تحصیلی جدید ، دو دفترچه خواهیم داشت که شامل دروس تخصصی و عمومی هستند ، با توجه به اهمیت دروس عمومی در امتحانات نهایی شما به چند درس عمومی در آزمون پاسخ خواهید داد ؟

من دفترچه سوالات عمومی رو بعد از آزمون در خانه حل می‌کنم و به برسی آن ها میپردازم و تمامی آن ها را نیز حل می‌کنم ولی در آزمون با توجه به این که وقت در نظر گرفته شده برای آزمون مخصوص دفترچه تخصصی است من تمامی تمرکز خود را بر روی سوالات تخصصی می گذارم. 


3- میانگین ساعت مطالعه شما در روز های مدرسه و آخر هفته به چه صورت هست ؟

میانگین مطالعه هفتگی من ۳۰ تا ۳۴ ساعت است که به طور کلی در روز های که به مدرسه می‌رن ۴ الی ۵ ساعت در روز های که آزمون یا کلاس درسی ندارم ۸ الی۱۰ ساعت در روز می خونم


4- در طول هفته به چه نسبتی ساعت مطالعه را بین دروس تخصصی و عمومی تقسیم میکنید ؟

در طول هفته هر شب دو درس تخصصی رو مطالعه می‌کنم که یکی از آن ها از درس های است که آن روز به من درس داده شده و درس دیگر پیش خوانای درس برای فردا است و هر زور برای هر درس عمومی تنها ۱۵ دقیقه وقت میگذارم


5- آیا آزمون ها را به صورت حضوری شرکت میکنید یا به صورت آنلاین ؟ و اینکه فایده آزمون های حضوری از نظر شما چیست ؟

حضوری زیرا به نظرم وقتی در شرایط حوزه امتحانی قرار می‌گیریم و همون اعلام مراقب آزمون برای زمان رفت آمد دیگر داوطلبان و استرس و عوامل محیطی که ممکنه باعث از دست دادن تمرکز شه رو تجربه می‌کنیم باعث میشه که برای کنکور آماده تر باشیم چون در اونجاهم این عوامل وجود دارن ولی در خانه در زمان آزمون تقریبا محیط اطراف ما آروم 


6- چه نکاتی رو برای افزایش بازده مطالعاتی امتحان کردید که موثر بوده در روند مطالعه ؟

پیش مطالعه آن درس قبل از تدریس و تمرکز روی آن درس و تلاش برای توضیح دادن هر مبحثی که میخوانیم برای خودمان به صورت پرسش و پاسخ و تدریسی به خود بعد از خواندم هر بخش حل تست تمرینی برای تسلط کامل بر موضوع و فراموش نکردن آن در دراز مدت ساکت میشه و حتی امکان تقلب مردن بالا میره و صحت آزمون قابل قبول نیست. 


7- بعضی از دوستان گمان می‌کنند کمیت مطالعه اهمیت بیشتری نسبت به کیفیت دارد ، نظر شما در این رابطه چیست ؟

باید به توان هر دو را با هم پیش برد ولی در این باره یک ساعت خواندن درس با تمرکز بالا و دقت عالی بیشتر از ده ها ساعت بدون تمرکز تاثیر میگذارد پس درجه اول کیفیت و درصد یاد گیری مهمه و پس از آن می توان به فکر بالا بردن ساعت مطالعه بود


8- چه پیشنهادات درسی و مشاوره ای دیگری با توجه به تجربیاتتون ، برای دوستانی که این مصاحبه را می‌خوانند دارید ؟

سعی نکنند به خودشان بگویند که باید برای آزمون بعدی مثلا درس ریاضی رو ۶۰ در صد بزنن برای خودشون هدف تعیین کنند و تمتم تلاش رو بکنن وای این که بکن باید به فلان تراز یا درصد برسن ممکنه باعث بشه چون که به هر دلیلی به اون درصد یا تراز خاص نرسیدن تمرکزشون رو از دست بدن و درس های دیگه رو هم خراب کنن یا بی انگیزه بشن با اینکه شاید اصلا دلیل نریسیدن به اون درصد تقصیر خودشون نباشه. 

Menu