خیرین مدرسه‌ساز کشور جوایز رتبه‌های زیر 10 کنکور را اعطا کردند

مراسم باشکوه تجلیل از رتبه‌های تک‌رقمی کانون فرهنگی آموزش (قلم‌چی) در کنکور سراسری 1404، بار دیگر جلوه‌ای ویژه یافت.

خیرین مدرسه‌ساز کشور جوایز رتبه‌های زیر 10 کنکور را اعطا کردند

مراسم باشکوه تجلیل از رتبه‌های تک‌رقمی کانون فرهنگی آموزش (قلم‌چی) در کنکور سراسری ۱۴۰۴، بار دیگر جلوه‌ای ویژه یافت؛ چراکه در کنار خانواده‌ها، استادان، مدیران و چهره‌های ماندگار علمی و آموزشی، جمعی از برجسته‌ترین خیرین مدرسه‌ساز کشور نیز به عنوان میهمانان ویژه در این آیین حضور داشتند.


به گزارش روابط عمومی بنیاد قلم‌چی، این رویداد روز دوشنبه ۱۷ شهریورماه در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد و رتبه‌برترهای کانون فرهنگی آموزش، جوایز خود را از دست بزرگان جامعه خیرین مدرسه‌ساز دریافت کردند؛ حضوری که پیامی روشن از پیوند میان تلاش‌های فردی دانش‌آموزان نخبه و سرمایه‌گذاری اجتماعی خیرین در توسعه زیرساخت‌های آموزشی ایران داشت.


حضور چهره‌های شاخص خیرین مدرسه‌ساز

در این مراسم، حمیدرضا شاه‌حسینی رئیس و محمدرضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور، به همراه اعضای هیأت مدیره، رؤسای مجامع استانی خیرین مدرسه‌ساز از لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، مازندران و قم، همچنین مدیران عامل مجامع استان‌های آذربایجان شرقی، خراسان شمالی، مرکزی و تهران حضور داشتند.

همچنین مدیران عامل خیریه‌های بزرگ از جمله مهرگیتی و جامعه یاوری فرهنگی با حضور خود اهمیت پیوند خیرین و نخبگان علمی را دوچندان کردند.


تجلیل متفاوت؛ پیوند نخبگی با نیکوکاری

رتبه‌های تک‌رقمی کانون فرهنگی آموزش در رشته‌های تجربی، ریاضی، انسانی و زبان، در این آیین روی صحنه رفتند و جوایز خود را از دست خیرینی دریافت کردند که سال‌هاست با ساخت و تجهیز مدارس، کتابخانه‌ها و مراکز آموزشی، مسیر رشد علمی دانش‌آموزان کشور را هموار کرده‌اند.

این صحنه‌ها نمادی روشن از پیوند «تلاش فردی» با «حمایت اجتماعی» بود؛ جایی که سازندگان فردای آموزش با نخبگانی که دستاوردهایشان ثمره چنین حمایت‌هایی است، در یک قاب کنار هم قرار گرفتند.


بنیاد قلم‌چی و آمارهایی که پیام‌آور تحول است

پانزدهم شهریور سال ۱۳۸۴ بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی بر گسترش دانش و آموزش وقف عام شد و از آن سال تاکنون خدماتی را در سراسر کشور در کارنامه خود به ثبت رسانده است:

- بورسیه بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار دانش‌آموز طی ۲۰ سال گذشته در مناطق کم‌برخوردار کشور

- ساخت و تکمیل ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان کشور

- ساخت و تجهیز ۷۵ کتابخانه شامل عمومی و دانشگاهی

- انجام نزدیک به ۱۰۰ پروژه دانشگاهی شامل خوابگاه‌ها و مراکز آموزشی

- ارائه خدمات آموزشی ویژه به بیش از ۸۲ هزار دانش‌آموز استثنائی و نابینا

- اهدای بیش از ۱۵ میلیون جلد کتاب آموزشی و کمک‌آموزشی به مدارس، کتابخانه‌ها و دانشجویان

- تجهیز بیش از ۸۶۰ کتابخانه عمومی و مدرسه‌ای

- هوشمندسازی نزدیک به ۵ هزار کلاس درس در سراسر کشور

این آمار بیانگر همراهی بنیاد قلم‌چی در کنار تلاش‌های جامعه خیرین مدرسه‌ساز، برای تقویت زیرساخت‌های آموزش کشور است.


خیرین: ساخت مدرسه، آغاز راه است

خیرین مدرسه‌ساز باور دارند که مدرسه‌سازی تنها آغاز مسیر است و ثمره اصلی آن زمانی نمایان می‌شود که دانش‌آموزان این مدارس به جایگاه‌های برتر علمی دست یابند و به عنوان نخبگان کشور بدرخشند. آنان حضور در این مراسم را فرصتی دانستند برای مشاهده مستقیم ثمره سال‌ها تلاش خود در توسعه آموزش و سرمایه‌گذاری اجتماعی.


مراسمی با پیام ملی

این جشن، فرصتی بود تا سه ضلع مهم آموزش کشور در کنار هم دیده شوند: دانش‌آموزان نخبه، خانواده‌های آن‌ها و خیرین مدرسه‌ساز. چنین هم‌افزایی، الگویی است برای تداوم توسعه علمی کشور؛ الگویی که نشان می‌دهد بدون زیرساخت‌های آموزشی مناسب، هیچ موفقیتی پایدار نخواهد بود.

مراسم تجلیل از رتبه‌های برتر کنکور سراسری سال ۱۴۰۴ با حضور دانش‌آموزان، خانواده آن‌ها، رتبه‌های برتر کنکور سال‌های گذشته، چهره‌های ماندگار علمی، دانشگاهی، آموزشی و مجامع خیرین مدرسه‌ساز، روز دوشنبه ۱۷ شهریورماه توسط بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار شد.


خیرین مدرسه‌ساز کشور جوایز رتبه‌های زیر 10 کنکور را اعطا کردند


جشن تجلیل از رتبه‌های زیر 10 کانون در کنکور سراسری 1404


خیرین مدرسه‌ساز کشور جوایز رتبه‌های زیر 10 کنکور را اعطا کردند

اعطای جایزه توسط محمدرضا جعفری مدیرعامل جامعه خیرین مدرسه‌ساز کشور به زهرا ماندگار (نابینا) رتبه ۶۹۴ رشته انسانی در کنکور سراسری از شیراز


تجلیل از قهرمانان استثنائی و نابینایان در جشن رتبه‌های برتر 1404


خیرین مدرسه‌ساز کشور جوایز رتبه‌های زیر 10 کنکور را اعطا کردند



منبع :

Menu