درخشش دانش‌آموزان استثنائی در کنکور سراسری 1404

ادریس فتحی از موفقیت 13 دانش‌آموز استثنائی تحت‌پوشش بنیاد قلم‌چی در آزمون سراسری با کسب رتبه‌های زیر 1000 خبر داد.

درخشش دانش‌آموزان استثنائی در کنکور سراسری 1404

ادریس فتحی از موفقیت ۱۳ دانش‌آموز استثنائی تحت‌پوشش بنیاد قلم‌چی در آزمون سراسری با کسب رتبه‌های زیر ۱۰۰۰ خبر داد.


مسئول بخش دانش‌آموزان استثنائی بنیاد قلم‌چی اظهار داشت: امید، تلاش و تاب‌آوری برای همه واژگانی نام آشنا هستند. اما برای دانش‌آموزان استثنائی این کلمات کلید موفقیت است. دانش‌آموزانی که مسیر سخت زندگی مانع موفقیتشان نشده است و تسلیم دشواری‌ها نشده‌اند. آنها آموخته‌اند که چگونه در مقابل مشکلات بایستند و خواسته‌هایشان را به دست آورند.


درخشش دانش‌آموزان استثنائی در کنکور سراسری 1404


وی افزود: همه دانش‌آموزان استثنائی (نابینا-کم‌بینا، ناشنوا-کم‌شنوا جسمی حرکتی) بدون هیچ‌گونه شرطی در آزمون‌های برنامه‌ای کانون بورسیه می‌شوند و خدمات ویژه‌ای برای آنان در نظر گرفته می‌شود که عبارتند از: آزمون و کتاب‌های صوتی برای دانش‌آموزان نابینا و کم‌بینا، تهیه دفترچه‌های بریل کنکورهای گذشته برای دانش‌آموزان نابینا، بورسیه مالی دانشجویان نابینای دانشگاه تهران، ایجاد کار دانشجویی برای دانشجویان برتر استثنائی به عنوان پشتیبان، اهدای کتاب و تجلیل از رتبه‌های برتر استثنائی در کنار تجلیل از رتبه های یک رقمی.

فتحی تصریح کرد: در سال تحصیلی 1404-1403، تعداد 1900 دانش‌آموز استثنائی از تمامی مقاطع در بنیاد قلم‌چی بورسیه شدند که ۱۳ نفر، رتبه زیر هزار کسب کردند. یکی از نکات قابل توجه درخشش دانش‌آموزان استثنائی در کنکور سال 1404، کسب رتبه 12 منطقه رشته انسانی توسط دانش‌آموز نابینا «غزل بهرامی» از شهر پاوه استان کرمانشاه است.

مسئول بخش دانش‌آموزان استثنائی ضمن آرزوی موفقیت برای همه دانش‌آموزان کوشا و زحمتکش گفت: اگر شما نیز دانش‌آموز استثنائی می‌شناسید، به‌عنوان بورسیه در بنیاد قلم‌چی بدون هیچ‌گونه شرطی از سراسر کشور به ما معرفی کنید.


دانش آموز کم بینا رتبه 1 رقمی شد

ادریس فتحی 

مسئول بخش دانش آموزان استثنائی


................................

اطلاعات تماس بخش دانش‌آموزان استثنائی در بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی(وقف عام)

تلفن: 0216463 داخلی 1242

منبع :

Menu