گفتگو با محمدرضا بیگلری - عضو باشگاه پانصدتایی ها

گفتگو با محمدرضا بیگلری - عضو باشگاه پانصدتایی‌ها - دهم ریاضی فیزیک

گفتگو با محمدرضا بیگلری - عضو باشگاه پانصدتایی ها

نام و نام خانوادگی : محمدرضا بیگلری
پایه : دهم ریاضی
نام شهر و استان : البرز ،هشتگرد
شغل و تحصیلات مادر : خانه دار -سیکل
شغل و تحصیلات پدر : آزاد -دیپلم
میانگین تراز : 4776
معدل : ۱۹
سالهای حضور در کانون : ۱ سال
چند آزمون شرکت کرده است : 20


مصاحبه گر :خانم مهدیه نوری زاده


۱)شما در تابستان چند درس «نگاه به آینده» را می‌خوانید و امتحان می‌دهید؟
سعی می‌کردم بدون ایجاد فشار زیاد بر خودم، به‌طور مداوم مطالعه کنم و تعادل مناسبی در برنامه‌ام حفظ کنم. به‌عنوان مثال، روزانه یک تا دو ساعت مطالعه مفید از کتاب‌های سال آینده دارم.

۲)آیا در آزمون‌های تشریحی ۱۷ مرداد و ۱۴ شهریور شرکت خواهید کرد؟این دو آزمون از لحاظ سطح دشواری در حد امتحانات مدرسه است و سوال دشوار ندارد . شما برای چه نمره ای هدف گذاری کرده اید ؟
بله، شرکت خواهم کرد و انتظار دارم نمره عالی کسب کنم. هدف من کسب نمره ۲۰ است.

۳)از نظر شما فایده خواندن درس های سال بعد در تابستان چیست؟
فایده‌ی این کار آن است که سال آینده، علاوه بر اینکه از بسیاری از دانش‌آموزان جلوتر خواهم بود، دروس را زودتر یاد می‌گیرم و یادگیری آن‌ها برایم آسان‌تر می‌شود.

۴)از کدام کتاب ها در تابستان استفاده می کنید ؟ علت انتخاب این کتاب ها رو بنویسید .
از کتاب‌های تست قلم‌چی استفاده می‌کنم، زیرا هدفم کسب آمادگی در کنکور است .

۵) در یک پوستر مشخص کرده ایم رتبه های زیر ۱۰۰ کشور ،پارسال چند درس نگاه به آینده را انتخاب کردند و آزمون دادند و مشخص شده است که در چند آزمون تابستان به صورت حضوری یا آنلاین شرکت کرده اند . از نظر شما نحوه ی اجرای برنامه ی تابستان رتبه های زیر ۱۰۰ کشور چه پیامی دارد ؟
یکی از پیامدهای بسیار مثبت این موضوع، ترغیب سایر دانش‌آموزان به مطالعه در تابستان است.

۶)برای آموزش درس‌های « نگاه به آینده » از کدام فیلم‌ها و کلاس‌ها استفاده می‌کنید؟
من در خانه مطالعه می‌کنم و معتقدم که فرد زمانی که خود به مطالعه می‌پردازد، یادگیری عمیق‌تری خواهد داشت.

۷) لطفا کارنامه ی یک ساله ی پارسال را بررسی کنید . این کارنامه ، یک کارنامه ی مبحثی جامع است . در تابستان روی کدام درس‌ها و کدام مباحث ها بیشتر تمرکز خواهید کرد ؟چگونه ؟
در تابستان ، بیشتر روی دروس اصلی مانند ریاضی، فارسی و علوم تمرکز کردم و خود را برای سال تحصیلی پیش رو آماده نمودم.

۸)آیا آزمون‌ها را به‌صورت حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟
ترجیح من شرکت حضوری در آزمون ها است ، زیرا فضای حضوری شور و انگیزه‌ای خاص دارد و رقابت بین دانش‌آموزان را افزایش می‌دهد.

۹)میانگین چند ساعت مطالعه روزانه در تابستان دارید؟ به استراحت و تفریح هم در برنامه تابستان توجه کرده‌اید؟
۱الی ۲ ساعت مطالعه مفید دارم و به تفریحات هم اهمیت میدهم .

۱۰) چه تغییر مثبتی در تابستان امسال نسبت به تابستان سال قبل میخواهید در خود ایجاد کنید ؟
با توجه به افزایش سختی دروس هر سال، مدت زمان مطالعه خود را در تابستان به طور مستمر افزایش می‌دهم.

۱۱) تحلیل آزمون‌ را چگونه انجام می‌دهید؟
با کمک مشاور، تحلیل آزمون‌هایم را انجام می‌دهم.

۱۲) آیا در طول تابستان دفتر برنامه‌ریزی را تکمیل می‌کنید؟
بله و آن را برای مشاور هم میفرستم تا بررسی کند .


۱۳)کدام قسمت سایت کانون برای شما کاربرد بیشتری دارد؟
با دیدن قسمت رتبه‌های برتر کانون قلم چی انگیزه می‌گیرم.

Menu