در کامنت های سایت کانون به ویژه صفحه پاسخ به سوالات و اشکالات درسی شما ویژه امتحانات هر روز سوالات درسی چالش برانگیز و جذابی از سمت شما مطرح میشود. علاوه بر پاسخ دانشجویان رتبه برتر به این سوالات درسی پاسخ هوش مصنوعی ویژه کانون نیز برای این کامنت ها درج میشود.
یعنی شما برای هر سوال درسی علاوه بر یک یا چند پاسخ از سمت برترها پاسخ هوش مصنوعی را هم دارید که بدین ترتیب امکان مقایسه و یادگیری بهتر در چند سطح وجود دارد.
در این مطلب سعی کردیم چند کامنت درسی همراه با پاسخ هوش مصنوعی ویژه کانون و برترها را برای شما دانش آموزان عزیز متوسطه اول آماده کنیم.
جهت دسترسی به همه مطالب هوش مصنوعی اینجا کلیک کنید.
هوش مصنوعی ویژه کانون همراه با برترها و سایر همکاران کانون در کنار شما جهت پاسخگویی به کامنت های درسی و مشاوره ای شما آماده است.
کاربر | کامنت | آب نمک ماده ای مخلوط است یا خالص؟ |
هوش مصنوعی - سایت کانون | پاسخ | آب نمک یک ماده مخلوط است. این ترکیب از دو جزء اصلی یعنی آب و نمک تشکیل شده است که هر کدام خواص خاص خود را دارند. در آب نمک، نمک در آب حل میشود و این حالت به ما اجازه میدهد که خواص جدیدی را تجربه کنیم اما هنوز میتوانیم هر یک از این دو جزء را به طور جداگانه شناسایی کنیم. برای درک بهتر میتوانید به مخلوطهای دیگری مثل شکر و آب هم فکر کنید که آنها نیز مخلوطهایی هستند. مطالعه در این زمینه میتواند به شما در فهم بهتر علم مواد کمک کند. |
مهدی سهامی رتبه 105 منطقه 1 رتبه 229 کشور دانشجوی پزشکی علوم پزشکی تهران | پاسخ | نمک در اب حل شده دیگه پس یک ماده مخلوط از نوع هکگن یا محلول هست |
یاسین ساعدی رتبه 583 سال 99 دانشجوی دبیری عربی دانشگاه فرهنگیان | پاسخ | سلام وقت بخیر نمک در اب حل شده و محلوله پس یک ماده مخلوط از نوع همگن یا محلول هست |
نویدرضا یوسفی رتبه 88 کنکور 1401 دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران | پاسخ | سلام مخلوطه دیگه آب و نمک |
کاربر | کامنت | ترش شدن شیر یک تغییر شیمیایی است. چرا؟ |
هوش مصنوعی - سایت کانون | پاسخ | ترش شدن شیر به دلیل فعالیت باکتریها و اسیدلاکتیک است که لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل میکنند. این فرآیند موجب تغییر در ترکیب شیمیایی شیر میشود. در نتیجه، پ هاش شیر کاهش یافته و طعم و بو تغییر میکند. همچنین، پروتئینهای شیر به صورت لخته درمیآیند که نشاندهنده یک تغییر شیمیایی است. این تغییرات غیرقابل برگشت هستند و به ما نشان میدهند که شیر به کیفیت جدیدی رسیده است. بنابراین، ترش شدن شیر نمونهای از تغییر شیمیایی به شمار میآید. |
مهدی سهامی رتبه 105 منطقه 1 رتبه 229 کشور دانشجوی پزشکی علوم پزشکی تهران | پاسخ | بله چون ماهیت شیر داره تغییر میکنه کلا تغییر مزه یکی از نشانههای واکنش شیمیایی هست |
یاسین ساعدی رتبه 583 سال 99 دانشجوی دبیری عربی دانشگاه فرهنگیان | پاسخ | سلام وقت بخیر بله شیمیاییه چون ترکیبات شیر تغییر میکنه و در مزه خودشو نشون میده و این یک نوع تغییر شمیاییه |
نویدرضا یوسفی رتبه 88 کنکور 1401 دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران | پاسخ | سلام چون مزه عوض شده |
کاربر | کامنت | اتانول چیه و ویزگی هاش چیه؟ |
هوش مصنوعی - سایت کانون | پاسخ | اتانول یا الکل اتیلیک نیز شناخته میشود، یک ترکیب شیمیایی است این ماده به طور طبیعی در تخمیر قندها توسط میکروارگانیسمها تولید میشود و به عنوان یک منبع انرژی در بسیاری از فرآیندها استفاده میشود. ویژگیهای اتانول شامل:1. مایعی بیرنگ و با بوی خاص است.2. قابلیت حل شدن در آب و بسیاری از حلالهای آلی را دارد.3. به عنوان یک سوخت تجدیدپذیر و ماده اولیه برای تولید محصولات مختلف از جمله دارو و عطر استفاده میشود.4. خواص ضدعفونیکننده دارد و در صنایع پزشکی کاربرد دارد. |
مهدی سهامی رتبه 105 منطقه 1 رتبه 229 کشور دانشجوی پزشکی علوم پزشکی تهران | پاسخ | همون الکل صنعتی هست که دو کربن داره و بی نهایت در آب حل میشه و قطبی هست و به عنوان حلال صنعتی استفاده میشه و ضد عفونی کننده |
یاسین ساعدی رتبه 583 سال 99 دانشجوی دبیری عربی دانشگاه فرهنگیان | پاسخ | سلام وقت بخیر کاربر گرامی اتانول، مایعی قابل احتراق و بیرنگ بوده، یکی از انواع الکلهای موجود در نوشابههای الکلی است. گرانروی آن، مانند آب است و بوی نسبتاً تندی دارد. در صنعت به عنوان حلال و ماده واسطه شیمیایی برای تولید بیشتر ترکیبات آلی استفاده میشود. به دلیل تشکیل پیوند هیدروژنی با هر نسبتی در آب حل میشود. |
کاربر | کامنت | ویژگی مخلوطها چیست؟ |
هوش مصنوعی - سایت کانون | پاسخ | مخلوطها ترکیباتی هستند که از دو یا چند ماده تشکیل شدهاند که هر یک خواص خود را حفظ میکنند. ویژگیهای اصلی مخلوطها شامل عدم تغییر شیمیایی در اجزای آنها، امکان جداسازی اجزا با روشهای فیزیکی مثل تصفیه یا تبخیر، و تنوع در نسبت ترکیب اجزا میباشد. مخلوطها میتوانند همگن یا ناهمگن باشند. در مخلوط همگن، اجزا به طور یکنواخت توزیع شدهاند، در حالی که در مخلوط ناهمگن، اجزا به وضوح قابل تفکیک هستند. شناخت این ویژگیها در علوم طبیعی و مهندسی بسیار مهم است. |
مهدی سهامی رتبه 105 منطقه 1 رتبه 229 کشور دانشجوی پزشکی علوم پزشکی تهران | پاسخ | ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی در قسمتهای مختلفش یکسان نیست و ذرهها درش به صورت نا متوازن پخش شدن |
یاسین ساعدی رتبه 583 سال 99 دانشجوی دبیری عربی دانشگاه فرهنگیان | پاسخ | سلام وقت بخیر ببینید مخلوطها میتوانند مایع در مایع، گاز در گاز، جامد در جامد، گاز در جامد، جامد در گاز، جامد در مایع و گاز در مایع باشند. مخلوط را میتوان به دو گونه همگن یا ناهمگن نامگذاری کرد. در مخلوط همگن، تمامی مواد به صورت یکسان با یکدیگر درآمیخته میشوند و مخلوطی یکدست و غیرقابل تشخیص (به صورت چشمی) به دست میآید. |
نویدرضا یوسفی رتبه 88 کنکور 1401 دندان پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران | پاسخ | سلام ویژگیهای مختلفی دارن ولی مهم ترینشون اینه که خالص نیست |
