سودا پرنلو قهرمان باشگاه 700 تایی ها

مصاحبه با سودا پرنلو دانش آموز پایه یازدهم انسانی قهرمان باشگاه 700 تایی ها

سودا پرنلو قهرمان باشگاه 700 تایی ها

نام و نام خانوادگی: سودا پرنلو 

پایه:  یازدهم انسانی

نام شهر و استان: نسیم شهر استان تهران

شغل و تحصیلات مادر: خانه دار

شغل و تحصیلات پدر: آزاد

میانگین تراز: 6200

معدل : 19.91

تعداد پاسخ‌های صحیح: ۸۸۹ پاسخ صحیح 

سال‌های حضور در کانون: اولین سال

چند آزمون شرکت کرده است: 10 آزمون

  1. -شما عضو باشگاه هفتصدتایی(هزارتایی) هستید، روش موفق شما چه بوده است؟
    استمرارمهم ترین دلیل من دراین موفقیت است.همچنین من همیشه درکنار این استمرار مطالعه هدفمند و متمرکز دارم که می تواند از دلایل دیگر رسیدن به این تعداد پاسخ صحیح باشد. بنده سعی میکنم در برنامه مطالعاتی که دارم اصول مطالعه را رعایت کنم و طبق یک برنامه درست پیش بروم.من تلاش می کنم که نتیجه خوب و مطلوبی در آزمون بدست آورم و اگر افت ترازی وجود داشت سعی میکنم تا اشکالاتی را که دارم علت آنهارا کشف و این اشکالات را رفع کنم و تلاش من براین است که با هدف گذاری درست درصدد جبران برآیم.

    • -با آغاز نیم سال دوم چه تغییراتی در برنامه‌تان ایجاد کردید؟ چرا؟

    • با گذشتن از نیم سال اول و جمع بندی دروس آن و مطالب نیم سال اول بدون اتلاف وقت نیم سال دوم را شروع کردم و با توجه به تاثیری که دروس نهایی در کنکور دارد و اهمیت آن سعی کردم تا زمان بیشتری را به مطالعه درس نهایی اختصاص دهم و بخشی از برنامه روزانه ام مختص کارکردن سوالات تشریحی است و همچنین من سوالاتی که سال های پیش در امتحانات نهایی مطرح شده را مورد مطالعه قرارمی دهم تا آشناییت بیشتری با نوع سوالات پیدا کنم.

  2. -دلیل شرکت شما در آزمون‌های هدیه، هدفگذاری و مشابه پارسال چه بود؟

من برای هدف گذاری دروس آزمون پیش رو، آزمون هدف گذاری استفاده میکنم و همچنین چندروز پش از آزمون اصلی در آزمون مشابه پارسال شرکت و آن را تحلیل می کنم و ایراداتی که مشاهده کردم رابرطرف می کنم تا آمادگی خود را برای آزمون افزایش دهم که بسیار کمک کننده است.به طور کلی آزمون یکی ازکارهای موردعلاقه من است و هیچ گاه برایم پیش نیامده که از انجام آن احساس نارضایتی داشته باشم.

  1. -دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟ چند ساعت مطالعه می کنید؟
  2. بله. من به کمک این دفتر ساعت مطالعه خودم را بیشتر می کنم. تکمیل این دفتربه نوعی موجب انگیزه من میشود زیرا من سعی میکنم هرهفته نسبت به هفته گذشته ساعت مطالعه خودم را بیشتر کنم وبه این طریق بابت ساعت مطالعه با خودم رقابت می کنم و خود رابه چالش می کشم.

  3. -تحلیل آزمون را چگونه انجام می‌دهید؟
  4. من تحلیل آزمون را در همان روزی که آزمون برگزار می شود انجام می دهم و در تحلیل آزمون همه سوالات را برسی میکنم .ابتدا تست های غلط سپس تست های نزده و در نهایت تست های صحیح ابتدا به پاسخ نامه رجوع میکنم و اگر ابهامی وجود داشت به کتاب مراجعه میکنم و همچنین از تحلیل های ویدئویی که در سایت قرارداده میشود برای درک بهتر استفاده میکنم و رفع اشکال میکنم.

  5. -برنامه و منابع مطالعاتی شما برای دوران طلایی عید چیست؟

  6. 6.همانطور که گفته میشود عید دوران طلایی دانش آموزان است و من تمام سعی خودم را میکنم که با بهترین نحو از این فرصت استفاده کنم و برطبق یک برنامه صحیح و اصولی به مرور دروس بپردازم تا عملکرد خوبی برامتحانات پیش رو داشته باشم.

  7. -برای دوران جمع بندی با چه روشی پیش می‌روید؟ از چه منابعی استفاده می‌کنید؟ توضیح دهید.

  8. من در دوران جمع بندی به مرور مطالب میپردازم و برطبق عادت همیشگی ابتدا درک کلی خودم را از درس بیان میکنم و همچنین خلاصه نویسی انجام می دهم بیشتر منابعی که در دوران جمع بندی از آنهااستفاده خواهم کرد کتاب های آبی و جامع قلم چی است، زیرا بسیار مفید و انواع سوالات تستی و تشریحی به همراه تحلیل کامل آنها ازاین ها وجود دارد و بنظر من منبع کاملی برای دوران جمع بندی من است چرا که تا الان که از این کتاب ها استفاده کردم بسیار کمک کننده واقع شده است. همچنین کتاب  نوروز قلم چی نیز در دوران طلایی نوروز برای من کمک کننده است.


  1. -برنامه و منابع مطالعاتی شما برای موفقیت در امتحانات نهایی چیست؟


من بر طبق یک برنامه هفتگی پیش میروم که این روند در ادامه دار بودن آن واقعا تاثیر شگفت انگیزی در نظم بخشیدن به مطالعه دروس من کرده است.من سعی میکنم تا یان روند را به صورت قوی تر در امتحانات هم دنبال کنم و از منابع معتبر که موجب آشنایی و آمادگی بیشترمن نسبت به نهایی میشود استفاده کنم که بطور حتمی یکی از منابع من کتاب های جامع قلم چی هستند.

  1. -بهترین درس شما کدام است؟ 


  1. من در اکثر درس ها عملکرد خوبی دارم اما اگر بخواهم بهترین درس هارا بگویم دروس فنون و جامع شناسی دروس مورد علاقه من هستند و به بهترین عملکردی که من در مدرسه و آزمون ها دارم مربوط به این دروس است.
  2. در درس های اختصاصی چقدر تست می زنید ؟چقدر مطالعه می کنید؟
  3. در دروس اختصاصی به طور روزانه 200تست می زنم. مطالعه دروس تخصصی را با دقت و تمرکز بسیار زیادی انجام می دهم و ابتدا کتاب را مطالعه می کنم و سپس برای کامل کردن مهم مطالب به سراغ درسنامه می روم که متوسط میزان مطالعه دروس تخصصی به طور روزانه 6ساعت است و در برخی اوقات ممکن است این میزان افزایش نیز پیدا کند.


  1. آیا شما برنامه ی مطالعه ی متفاوتی در هفته ی اول و هفته ی دوم داشتید؟ اگر این گونه است لطفا تفاوت برنامه ی هفته ی اول و دوم را بنویسید. در هفته ی اول تاکیدات شما چه بود و در هفته ی دوم چه تاکیداتی داشتید؟  


برنامه مطالعاتی من درهفته اول و دوم متفاوت بوده اما برخی پارت های مشترک ماننده پارت هایی که بصورت روتین انجام میشود بین آنها مشترک است. درهفته اول بطور متمرکز وقت خودرا برای مرور دروس تخصصی نداشته ام و در طول هفته سه بار آنهارا مرور کردم اما در این هفته در کنار این دروس تخصصی با رفع اشکال در دروسی که تسلط کمتری در آنها داشته ام پرداختم و همچنین در برخی از مباحثی که به صورت روتین تست زدم و ابهامی که در آن احساس کرده ام به رفع اشکال پرداختم و تسلط آن را نسبت به این مباحث کامل کرده ام .

  1. -در کدام درس روش درس خواندن را تغییردادید و نتیجه ی بهتری گرفتید؟

  2. در دروس مانند تاریخ و روانشناسی که روش های مطالعه خاص خود را دارند روش خود را تغییر داده و به نتیجه مطلوبی که مدنظرم بود دست یافته ام. من سعی کردم روش هایی را که مختص به مطالعه هر درس است به خصوص به کار گیرم و مطالب را برای خودم قابل فهم کنم که خداروشکر روش موثری برای بهبود مطالعه من بوده است.
  3. -شما در 10 آزمون به صورت حضوری شرکت کردید و هیچ آزمونی را آنلاین نداده اید. علت این که به صورت حضوری آزمون دادید چیست؟

من در همه آزمون ها به صورت حضوری شرکت کردم زیرا جو نزدیکتری به کنکور دارد و در آزمون حضوری تمام ذهنیت و تمرکز به آزمون اختصاص می یابد و حس مطمئن تری نسبت به فضای انلاین دارد.به طور کلی من ازمون حضوری را بر آزمون آنلاین ترجیح می دهم.

  1. -کارنامه ی نظم خود را چگونه تحلیل و تفسیر می کنید؟ 

  2. تحلیل کارنامه نظم به من کمک می کند تا نقاط قوت و ضعف خودرا به خوبی شناسایی کنم و همچنین بدانم توانایی من در حل انواع سوالات به چه میزان است. من پس اینکه کارنامه را تحلیل می کنم برای رفع نقاط منفی خود برنامه ریزی میکنم و سعی میکنم که نقاط مثبت خودرا به صورت پایدار حفظ کنم.من این کارنامه را این گونه تحلیل می کنم ابتدا در کارنامه به سراغ بهترین درس خود می روم و سپس مشخص میکنم که با چه روش هایی آن درس را مطالعه کرده ام یعنی علت و روش های موفقیت خود را در بهترین درسم مشخص می کنم و سپس به دروسی که در آنها عملکرد ضعیف تری داشتم توجه میکنم که روش خود را در آن درس تغییر دهم تا عملکرد خودرا در این روش بهبود بخشم.

  3. -آیا در جلسه ی آزمون قدرت تشخیص سوال های ساده تر و دشوارتر را دارید؟ آیا قدرت نه گفتن و کنار گذاشتن سوال های وقت گیر را در جلسه ی آزمون دارید؟

  4. بله من در جلسه آزمون ابتدا نگاه کلی به سوالات سخت و ساده را برای خودم مشخص میکنم  و سپس سوالاتی را که وقتم را می گیرد در کنار می گذارم و در پایان آزمون سوالاتی که احتمال می دادم با وجود وقت گیر بودن به انها پاسخ صحیح خواهم داد را در صورت بودن وقت اضافه پاسخ می دهم.

  5. -تعداد اشتباهات شما در طی آزمون ها چقدر است؟ چه تغییری کرده است؟ در نیم سال دوم بیشتر شده یا کمتر؟
  6. تعداد اشتباهات من در آزمون ها و سوالاتی که به آنها پاسخ اشتباهات داده ام نسبت به تعداد سوالات صحیح تعداد معقول و قابل قبولی است که من سعی می کنم سوالاتی را که احتمال خطا کرده ام درآن وجودداشته باشد پاسخ ندهم و انجام این کارموجب افزایش تعدادپاسخ های صحیح من نسبت به آزمون های قبلی شود و همچنین به دلیل اینکه درهر آزمون نسبت به آزمون قبلی تجربه بیشتری کسب کرده ام تعداد خطاهایم و سوالاتی که به صورت اشتباه به آنها پاسخ داده ام کمتر شود و کاهش پیدا کند.

  7. -کدام یک از کتاب های کانون را دارد؟ (کتاب‌های اول، سه سطحی، جمع بندی، کتاب‌های زرد و کتاب‌های آبی)
  8. من از کتاب های آبی و جامع قلم چی استفاده می کنم و از آنها رضایت کامل دارم چرا که مجموعه ای کامل از یک کتاب جمع بندی است و شامل درسنامه کامل، انواع سوالات تستی و تشریحی و تحلیل آنها به همراه آزمون های پایان فصل و نیم سال اول و دوم است که در امتحانات نیم سال اول برای من بسیار کمک کننده واقع شده است و من برای آمادگی در آزمون ها نیز از این کتاب ها استفاده می کنم.