نام و نام خانوادگی : زینب گلشادی
مقطع و رشته : یازدهم تجربی
نام شهر و استان : نجف آباد ـ اصفهان
میانگین تراز : 6500
سالهای حضور در کانون : از مهر 1402
چند آزمون شرکت کرده است : 11 آزمون
شغل و تحصیلات مادر : پرستار
شغل و تحصیلات پدر : مهندس شیمی
مصاحبهگر : فاطمه منتظری
- 1 ـ تصمیمات شما برای نیم سال دوم چیست؟
- من در دروس اختصاصی قصد دارم همانند نیمسال اول عمل کنم ولی در نیمسال دوم تمرکز بیشتری روی عمومی ها خواهم داشت و ساعت مطالعه آن را افزایش می دهم .
- 2ـ با توجه به کارنامه نیم سال اول؛ چه برنامه ای برای دوران طلایی نوروز دارید؟
- نیمسال اول یازدهم را مرور کنم و کامل جمع بندی کنم و نیمسال دوم را هم تا جایی که خوانده ام به تسلط برسانم .
- 3 ـ آیا در آزمونهای کانون غیبت داشتید؟ دلیل شما برای عدم غیبت در آزمونها چه بود؟
- خیر من بطور پیوسته در آزمون ها شرکت کردم این پیوستگی باعث شد که مباحث را بطور منظم و مداوم بسنجم و همه مطالب کتاب ها را ارزیابی کنم و نقاط ضعف را شناسایی کنم و آن ها را برطرف کنم.
- 4 ـ پیوستگی در آزمونها چگونه توانست باعث پیشرفت شما شود؟
- با پیوستگی و آزمون های مداوم باعث شد با تنوع سوالات آشنا شوم و نقاط ضعف در هر مبحث را بشناسم و آن ها را برطرف کنم و آرام آرام پیشرفت کنم .
- 5 ـ آیا در آزمونهای هدفگذاری شرکت میکنید؟ اگر پاسختان مثبت است،الف) انگیزهتان چه بود؟ ب) فایده آزمونهای هدفگذاری برای شما چه بود؟
- بله ، ارزیابی خودم در هفته اول را با آزمون هدف گذاری انجام می دهم و اشکالاتم را می سنجم تا بتوانم برای هفته دوم برنامه ریزی صحیحی انجام دهم .
6 ـ آیا در آزمونهای مشابه پارسال شرکت میکنید؟ اگر پاسختان مثبت است، الف) انگیزهتان چه بود؟ ب) فایده آزمونهای هدفگذاری برای شما چه بود؟
بله ، برای آزمون اصلی آمادگی بیشتری پیدا می کنم و می توانم با آمادگی بیشتر در آزمون اصلی حاضر شوم .
- 7 ـ شرکت در این آزمونها چه تاثیری بر وضعیت درسی شما در مدرسه داشته داشت؟
- من با آزمون دادن نقاط ضعف خود را شناسایی می کنم و با برطرف کردن آن ها برای مدرسه هم آمادگی بیشتری پیدا می کنم .
- 8 ـ مطابق برنامهی راهبردی حرکت میکنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی میکنید؟ برنامهی مدرسه و آزمونها هماهنگ بود؟
- برنامه مدرسه و آزمون تقریبا با هم هماهنگ است . اولویت من برنامه مدرسه است ولی وقتی برای مدرسه کار می کنم عملا برای آزمون هم آماده می شوم . در طول هفته بیشتر روی یادگیری و تشریحی کار می کنم و در آخر هفته روی تست مباحث کار می کنم .
- 9ـ نقاط قوت شما کدام درس ها بودند؟ روش مطالعه آن ها را توضیح می دهید؟
- درس ریاضی و فیزیک ، من با حل تمرین زیاد و متنوع در این درس توانستم در مرحله یادگیری به یادگیری کامل برسم و سپس با حل تست های متنوع مطالب را به تثبیت برسانم .
- 10 ـ دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما میکند؟
- بله ، من بصورت روزانه برنامه ریزی می کنم و همین باعث می شود از حداکثر زمانم در طول روز جهت مطالعه استفاده کنم و به بقیه کارهای روزانه ام برسم و همین نظم داشتن برایم اهمیت دارد .
- 11 ـ تکنیکها و روشهای مدیریت زمان را، تمرین و استفاده میکنید؟
- من از تکنیک ضربدر و منها استفاده می کنم و استفاده از این تکنیک باعث مدیریت زمان من در آزمون ها شده است .
- 12 ـ در چه درسهایی با تغییر روش تغییر رادیکال داشتید؟ روش مطالعه این درسها را توضیح میدهید؟
- در درس ریاضی ، من در این درس بعد از حل سوالات تشریحی زیاد به حل تست های متنوع می پردازم و همین حل سوالات زیاد ، روش خیلی خوبی در این درس بوده است .
- 13 ـ تحلیل آزمون را چگونه انجام میدهید؟
- من همیشه فیلم تحلیل آزمون ها را در سایت می بینم بدین طریق همه سوالات بررسی می شوند و نکات مهم و اصلی را در دفتر خودآموزم یادداشت می کنم
- 14 ـ شما از کدام کارنامه جعبه ابزار کانون در صفحه شخصیتان استفاده میکنید؟ این کارنامه چه ویژگیهایی دارند؟
- من از کارنامه اصلی روزهای جمعه بیشتر استفاده می کنم . در این کارنامه تعداد غلط ها و درصد ها و ترازم و تعداد شرکت کنندگان مشخص است و معیار خوبی برای مقایسه خودم با دیگران و مقایسه مقدار پیشرفت خودم در آزمون ها است .
- 15 ـ نقش آموزشی خانواده، بالاخص پدر و مادر در این سالها چگونه بود؟
- پدر و مادرم هردو هم از نظر روحی و هم مالی حامی بسیار خوبی هستند .
- 16 ـ از آنجایی که تمام امتحانات نوبت دوم نهایی است و تاثیر مستقیم در کنکور دارد، چه شیوهای را برای مطالعه و آمادگی امتحانات نهایی در نظر دارید؟
- من همراه با دبیران مدرسه ، سوالات تشریحی که در مدرسه کار می کنند را مجدد در خانه حل می کنم و سوالاتی را که به عنوان نمونه سوال به ما می دهند را خوب تمرین می کنم تا از لحاظ تشریحی در سطح خوبی قرار گیرم.
- 17 ـ با توجه به اهمیت امتحانات خرداد ماه و تاثیر مستقیم آن روی نتیجه کنکور، آیا از ابزارهای کانون یا کتابهای آن استفاده خواهید کرد با چه برنامه و روشی؟
- من از سایت کانون قسمت نمونه سوالات امتحانی استفاده می کنم بدین طریق که روز قبل از هر امتحانی برای خودم شرایط امتحان فردا را شبیه سازی می کنم و به عنوان ارزیابی و مرحله مرور چند نمونه سوال امتحانی حل می کنم و سپس با توجه به پاسخ سوالات آن ها را تصحیح می کنم .
