نام و نام خانوادگی :ترنم ترجمان
پایه:یازدهم تجربی
میانگین تراز:6478
سالهای حضور در کانون: 6 سال(ششم،هفتم،هشتم، نهم، دهم،یازدهم)
شغل و تحصیلات مادر:دبیر خصوصی ، لیسانس شیمی
شغل و تحصیلات پدر: آزاد ،لیسانس علوم اجتماعی
مدرسه دبستان : شاهد
مدرسه متوسطه 1 و متوسطه 2 : استعدادهای درخشان ( فرزانگان)
مصاحبه گر: اکرم امیری
چگونه با کانون آشنا شدید؟آیا فردی در خانواده شما عضو کانون بوده یا هست؟
پدر و مادرم برای آمادگی بیشتر در آزمون ورودی مدرسه تیزهوشان تصمیم گرفتند من را در آزمون های آزمایشی ثبت نام کنند ، از طریق تبلیغات با کانون آشنا شدم. در حال حاضرخواهرم ترانه هم در پایه ششم در آزمونهای کانون شرکت می کند.
دستاورد شما از شرکت در آزمون های کانون چه بود؟
شرکت در آزمونهای کانون باعث ایجاد نظم و پیوستگی مطالعاتی من شد، همچنین موفقیت و قبولی در آزمون تیزهوشان باعث تداوم شرکت در آزمونهای کانون شد.
در بین خدمات کانون (آزمونها- منابع- برنامه راهبردی- ابزار مدیریتی "دفتر برنامه ریزی، کتاب خودآموز و..." سایت کانون )کدامیک برای شما بیشترین تاثیر را داشته؟
بیشتر از دفتر برنامه ریزی استفاده می کنم ، دفتر برنامه ریزی نقاط قوت و ضعف من را نشان می دهد ، با استفاده از آن سعی میکنم نسخه بهتری از خودم را به نمایش بگذارم.همچنین از سایت کانون استفاده میکنم.
درس خواندن با برنامه راهبردی چگونه و چه میزان به نظم مطالعاتی شما کمک کرده است؟چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می کنید؟
برنامه راهبردی حکم نقشه راه را برای من دارد، با استفاده از برنامه راهبردی می دانم که چه مباحثی را باید در بازه ی 2هفته ای مطالعه کنم .حتی اگر معلم ما در مبحثی در مدرسه عقب باشد سعی می کنم با پیش خوانی مطالب به بودجه بندی آزمون برسم.
آیا در آزمونهای کانون غیبت داشتید؟
در 3سال اخیردر تمامی آزمونها حاضر بودم.
حضور در آزمونهای کانون چگونه به پیشرفت درسی شما در مدرسه کمک کرد؟
آزمونهای کانون باعث شد برای رسیدن به بودجه بندی هر آزمون در طول 2 هفته به خوبی درس بخوانم ، همین امر منجر به پیشرفت خوب در دروس مدرسه شد.
نقاط قوت شما کدام درس ها بودند؟ روش مطالعه آن ها را توضیح دهید؟
در تمام دروس نسبت به سال گذشته پیشرفت خوبی داشتم اما این پیشرفت در درس زیست شناسی بارزتر بود.
برای مطالعه در درس زیست شناسی هر روز درس معلم را می خوانم و از مباحث یادگرفته شده تست می زنم ، سپس برای تسلط بیشتر تست های جدیدتری از کتابهای مختلف می زنم.
آیا از نمونه سؤالات امتحانی سایت کانون در ایام امتحانات مدرسه استفاده میکنید؟ چه زمانی؟ چگونه؟
بله،پس از مطالعه دروس برای تشخیص اینکه بدانم در کدام مباحث دروس کم تر مطالعه داشتم، حتما از نمونه سؤالات استفاده می کنم.
میزان دقت شم به کارنامه آزمون های کانون چقدر و چگونه است ؟ کدام یک از اعضا خانواده کارنامه شما را میبیند؟ برخوردشان چگونه است؟
مادرم کارنامه های تمام آزمونهارا همراه من بعد از هر آزمون بررسی می کند، به درصد و ترازهای هر درس خیلی دقت می کنیم. اگر در درسی افت مشاهده کنیم با هم به بررسی نحوه مطالعه در آن درس می پردازیم ،سعی میکنم اگر اشتباهی در این بازه انجام دادم در آزمون بعدی تکرار نکنم.
کدام قسمت از کارنامه برای شما جذابیت بیشتری دارد؟( تراز – رتبه- چند از 10- نمودار تعادل و...)
ابتدا به تراز و رتبه ام در داخل شهر توجه می کنم ، بعد از آن هم به درصدهای هر درس توجه می کنم
تحلیل آزمون شما چگونه است؟
اغلب سعی می کنم آزمون ها را همان روز بررسی کنم، در صورت داشتن امتحانات مدرسه سعی میکنم تک تک سؤلات همان درس رابررسی کنم تا اگر نکته ای را حین آزمون فراموش کرده بودم برایم یادآوری شود.
ارتباط شما با پشتیبان چگونه است؟ نقش پشتیبان و تاثیر آن را چگونه ارزیابی میکنید؟
پشتیبانم در این مسیر خیلی من را راهنمایی می کند و من هم از راهنمایی های ایشان استفاده می کنم.
- پشتیبان شما را چگونه و با چه ویژگی میشناسد؟
ایشان من را به عنوان دانش آموزی که در درس خواندن و آزمون دادن پیوسته و منظم است ، تحلیل آزمون ها را جدی گرفته و به خوبی اشتباهات آزمون ها را بررسی می کند تعریف می کند.
تاثیر اولیا در مسیر مطالعه و مسائل آموزشی شما چگونه و تا چه اندازه می باشد؟
مادرم همیشه پشتیبان من در زندگی است، زمانی که احساس خستگی می کنم به من امید و انگیزه میدهد تا بتوانم مسیر را ادامه دهم و از ادامه مسیر ناامید نشوم.
مهمترین ویژگی مثبت آموزشی شما چیست؟
بارزترین ویژگی من نا امیدنشدن وجنگیدن تا آخرین لحظه برای رسیدن به اهدافم می باشد.
چه تصمیماتی برای بهتر شدن در نیمسال دوم گرفتید؟
عادات بدی که در درس و تحصیلم تاثیرگذار است را تغییر دهم و آنها را به حداقل برسانم.
آیا با دوستانتان در مورد مسایل آموزشی گفتگو دارید؟ چگونه؟
بله، از طریق کمک کردن به یکدیگر در درس ها، و همچنین نحوه مطالعه هر درس گفت و گو می کنیم. در بعضی از روزها نیز با دوستانم به کتابخانه می روم.
