مدیر گروه تغیه مرکز بهداشت استان یزد گفت: مصرف زیاد طالبی می تواند مشکلاتی از جمله نفخ و ناراحتی گوارشی و یا افزایش قند در افراد دچار دیابت ایجاد کند.
یوسف نقیایی بیان کرد: طالبی جزء دسته بندی میوه ها محسوب می شود و متعلق به خانواده کدو است.
وی ادامه داد: طالبی معمولا به دو رنگ زرد یا سبز وجود دارد که رنگ زرد آن حاوی رنگدانه بتاکاروتن و رنگ سبز آن رنگدانه آلفا بتاکاروتن می باشد که هر دوی آنها از پیش سازهای ویتامینA محسوب می شوند به طوری که هر 100 گرم طالبی حاوی 180 معادل رتینول است.
نقیایی بیان کرد: این میوه حاوی 31 کیلوکالری انرژی بوده که 8 درصد آن را کربوهیدراتها همراه با مقدار مناسبی فیبر خوراکی تشکیل می دهند.
این کارشناس مسوول تغذیه میزان پتاسیم موجود در طالبی را در حد متوسط به میزان 240 میلی گرم عنوان کرد که می تواند برای بیماری های قلبی عروقی مناسب است. وی اضافه کرد: همچنین ویتامین ث موجود در این میوه قابل توجه است و حدود 37 گرم می باشد که خود می تواند در پیشگیری از سرماخوردگی موثر باشد. این کارشناس تغذیه تصریح کرد: هریک لیوان از این میوه یک واحد محسوب می شود و می تواند به میزان دو تا چهار واحد در روز مصرف شود.
وی خاطرنشان کرد: مصرف زیاد طالبی می تواند مشکلاتی از جمله نفخ و ناراحتی گوارشی و یا افزایش قند در افراد دچار دیابت ایجاد کند.