گفت‌و‌گو با ابوالفضل جعفری؛ از ششم تا قبولی در تیزهوشان

از طریق خانواده ، مادرم پشتیبان کانون بود.بله خواهرم عضو کانون هست و نتیجه آن قبولی در مدرسه نمونه دولتی بود.

گفت‌و‌گو با ابوالفضل جعفری؛ از ششم تا قبولی در تیزهوشان

ابوالفضل جعفری

پایه : هفتم

نام شهر و استان : زرند ، استان کرمان

میانگین ترازششم : 6345

تعداد آزمون : 61 آزمون 

تعداد سال های حضور در کانون : 2 سال 

شغل و تحصیلات مادر:لیسانس شیمی ، خانه دار

شغل و تحصیلات پدر: لیسانس زمین شناسی ، آزاد

مصاحبه کننده : الناز رحمتی


شما چگونه با کانون آشنا شدید؟ فرد خاصی توصیه کرد؟ آیا فردی در خانواده شما عضو کانون بوده یا هست؟ چه نتیجه ای کسب کردند؟

از طریق خانواده ، مادرم پشتیبان کانون بود.بله خواهرم عضو کانون هست و نتیجه آن قبولی در مدرسه نمونه دولتی بود.


  1. دستاورد شما از شرکت در آزمون های کانون چه بود؟چرا این تعداد آزمون شرکت کردید؟ خسته نشدید؟
  2. در آزمون تیزهوشان پذیرفته شدم.چون دوست دارم به آرزوهایم برسم و این امکان پذیر نیست مگر با درس خواندن، از درس خواندن لذت می برم.

  3. پشتیبان تحصیلی شما در منزل چه کسی است؟ پدر و مادر یا خواهر و برادر؟ چه کمکی به شما می کنند؟

خواهرم، اگر جایی را نفهمم به من کمک می کند.


آیا در آزمون هدف‌گذاری و مشابه پارسال هم شرکت می کنید؟ دلیل آن چیست؟

بله چون آنها هم به درس من کمک می کنند و اندازه آزمون اصلی ارزش دارند.


از کدام یک از کارنامه‌های جعبه ابزار کارنامه استفاده می‌کنید؟ دلیل استفاده از هر کارنامه را ذکر کنید.

از کارنامه 5 نوع درس، به من کمک می کنند که نقاط ضعف و قوت خودم را بهتر بشناسم.کارنامه اشتباهات برای تحلیل و برطرف کردن اشتباهاتم از آن استفاده می کنم.کارنامه مبحثی برای فهمیدن اینکه در چه درس هایی خوب و در چه درس هایی بد هستم از آن استفاده می کنم. کارنامه هدفگذاری برای اطلاع از وضعیت درس هایم استفاده می کنم.


مطابق برنامه‌ی راهبردی درس می خوانید؟ چگونه برنامه‌ریزی می کنید؟

بله با استفاده از دفتر برنامه ریزی  ساعت درس خواندن  هر درس را می نویسم و سعی می کنم برای درس های مهم تر میزان مطالعه را به بیش  از یک ساعت برسانم.در دفتر دیگرم تمام کارهایی را که باید در طول روز انجام دهم را می نویسم و آن هارا انجام می دهم.


    1. کدام درس ها نقطه قوت شماست؟ روش مطالعه این درس ها چگونه است؟ در مدرسه یا آزمون ها چه نمره ای برای این درس ها کسب می کنید؟

ریاضی و زبان انگلیسی. زبان انگلیسی حفظی است. اما باید در ریاضی غرق شد و به چیزی غیر از آن فکر نکنید.



    1. در طول این سال ها درسی بوده که ضعیف باشید اما با تغییر روش، آن را به نقطه قوت تبدیل کرده باشید؟ کدام درس؟ چه کاری کردید؟
  1. بله ریاضی روش حفظ کردن فرمول های آن را فراموش می کردم و به جای آن به دست کاری کردن فرمول های آن پرداختم و هیچ چیز را بدون دلیل نپذیرفتم.


    1. روزی چند ساعت درس می خوانید؟ چند درصد زمان خودتان را به تست زدن اختصاص می دهید؟
  2. حدود 3 الی 4 ساعت درس می خوانم. زیاد تست میزنم حدود 1 تا 2  ساعت وقت می گذارم.

    1. در کارنامه ابتدا به سراغ دیدن نمره کدام درس ها می روید؟ ایرادات هر درس را چگونه برطرف می کنید؟
  3. درس هایی که در آن ها ضعیفم مثل علوم و فارسی با تحلیل کردن آزمون و برطرف کردن اشکالات ایرادات خودم را برطرف می کنم.


  4.  آیا اعضای خانواده کارنامه‌ی شما را می بینند؟ اگر افت داشته باشید برخورد آن ها با این افت چگونه است؟
  5. بله راهنمایی می کنند و دلداری می دهند.

  6. دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل این دفتر چه کمکی به شما از لحاظ درسی و غیر درسی کرده است؟
  7. بله به کارهایم نظم داده و به پیشرفتم کمک کرده است.

  8.  کدام یک از کتاب های کانون را استفاده می کنید؟ این کتاب ها چه ویژگی‌هایی دارند؟

آبی و سه سطحی .کتاب آبی پاسخنامه ی مفصل دارد و کتاب سه سطحی  در سه سطح متفاوت طراحی شده است.


تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دادید؟ جمعه یا در روزهای بعد از آزمون؟

روز آزمون ، جمعه انجام می دهم.


روش شما برای تحلیل آزمون چگونه بود؟

اشتباهاتم را مشخص می کنم و سعی می کنم از اول آنها را حل کنم اگر نتوانستم بعد به پاسخنامه رجوع می کنم.


چرا با اینکه در آزمون تیزهوشان قبول شدید و به مدرسه‌ی تیزهوشان رفتید، پیوستگی‌ خود را به آزمون‌ها حفظ کردید؟

چون تیزهوشان پایان درس خواندن نیست من باید بیشتر پیشرفت کنم و به خاطر همین پیوستگی خودم را در آزمون ها حفظ کردم.


آیا در این سال‌ها در آزمون‌های کانون غیبت کرده‌اید؟ چند آزمون دلیل غیبت شما چه بوده است؟

بله 2 آزمون ، به بیماری کرونا مبتلا شده بودم.


آیا علاوه بر آزمون اصلی، در آزمون‌های هدیه، هدف‌گذاری و مشابه پارسال هم شرکت کرده‌اید؟

بله شرکت می کردم. 


6/8/2023 7:00:40 PM
Menu