نازنین صدیقی
پایه : دوازدهم تجربی
شهر: تهران
سالهای حضور در کانون: 3 سال( دهم، یازدهم و دوازدهم)
میانگین تراز کانونی: 7956
تعداد آزمون: 53 آزمون
ازچه ترازی شروع کردید و به چه ترازی رسیدید؟
با تراز ۶۸۰۰ شروع کردم، اکنون به تراز ۷۸۰۰-۷۹۰۰ رسیدم.
هدف شما از ثبت نام در آزمون های کانون چه بود و حسن آزمون های کانون از نظر شما چیست؟
در کلاس پنجم هدف اصلی من این بود که با شرکت در آزمون های کانون آمادگی لازم را برای شرکت در آزمون تیزهوشان به دست بیاورم، اما پس از قبولی در تیزهوشان آزمونهای کانون مانند یک نیروی محرکه برای من عمل میکنند و باعث میشوند مطالعه من روند منظم و دقیقی داشته باشد .
نظر و پیشنهاد خود را درباره تحلیل آزمون بیان کنید، آیا از جعبه ابزار کارنامه برای تحلیل آزمون استفاده میکنید؟
بله بیشتر از کارنامه اصلی و قسمت هایی که من را با افراد هم تراز خودم مقایسه میکند، استفاده میکنم؛ بخش اول کار آزمون دادن و پیاده کردن مهارت ها و معلومات میباشد و بخش دوم آن تحلیل آزمون و آگاهی از نقاط ضعف و قوت میباشد .
من بعد از ظهر آزمون و یا فردای روز آزمون بسته به انرژی و برنامه درسی خود سؤالات غلط و نزده را مشخص میکنم و شروع به پاسخگویی به این سوالات می کنم، سپس با مراجعه به پاسخنامه تحلیل آزمون خود را تکمیل میکنم، همچنین من سر جلسه ازمون از تکنیک ضربدر منها استفاده میکنم و در زمان تحلیل آزمون سؤال ها و یا گزینه هایی که علامتدار کرده ام را هم مورد بررسی قرار میدهم.
پشتیبان تحصیلی شما در خانه چه کسانی هستند و چه تاثیری در روند تحصیلی شما داشتهاند؟
پدر و مادرم از ابتدای تحصیل(کلاس اول ابتدایی) من را تشویق میکردند و همیشه من را تشویق میکردند که در حد متعادل درس بخوانم و در مدرسه برتر باشم. من در کل به صورت مستقل روند تحصیلی خود را پیش می برم اما همواره خانواده ام از من حمایت میکنند و به من انرژی میدهند.
شما از کدام یک از کتاب های کانون به عنوان منبع مطالعه استفاده میکنید ؟ مهم ترین ویژگی های کتاب های کانون چیست؟
من اکنون در دوران جمعبندی بیشتر از کتاب های سه سطحی استفاده میکنم، کتاب های سه سطحی برای دوران جمعبندی بسیار مناسب هستند، چون:
در عین پوشش دادن همه مباحث، تعداد تست مختصر و متناسب با دوران جمعبندی دارند. یک منبع جامع با تست های مفید هستند.
سؤالات سطح بندی و طبقه بندی شده مهم ترین ویژگی های کتاب های کانون، میباشد و در دوران جمعبندی که باید همه مباحث مورد مطالعه قرار گیرند به مرور تمامی مباحث کمک میکنند.
آیا شما از برنامه راهبردی استفاده میکنید ؟ کدام یکی از ویژگی های برنامه راهبردی بیشتر شما را جذب کرده؟
برنامه راهبردی متعادل هست و جلو آمدن با این برنامه منجر به گام به گام پیش رفتن دروس میشود، حتی گاهی از برنامه راهبردی جلو میافتم که به نظرم اتفاق خوبیست،چون اگر اتفاق غیر منتظره ای در بازهای از سال رخ بدهد منجر به نگرانی نمیشود .
میانگین ساعت مطالعه روزانه شما چقدر است؟
روز هایی که به مدرسه میروم حدود ۵ ساعت و نیم و روز های تعطیل هم به طور میانگین ۹ ساعت مطالعه دارم . ثبت عملکرد روزانه درسی خیلی مهم هست، چون شاید یک روز تمام ما پشت میز بشینیم، اما همه اون بازه زمانی جزو تایم مفید مطالعه ما نباشد و باید به مرور ساعت مطالعه خود را افزایش دهیم، همچنین با ثبت ساعت مطالعه اگر عملکرد خوبی در یک درس در آزمون نداشته باشیم، می توانیم میزان مطالعه آن را با هفته های گذشته مقایسه کنیم.
چه میزان از ساعت مطالعه هفتگی شما برای هر درس اختصاص پیدا میکند؟
بر حسب بدجه بندی و مباحث مختلف متغیر است، اما به طور کلی ۱۰٪ از ساعت مطالعه هفتگی من به دروس عمومی ۳۲٪ به درس زیست ۲۲٪ درس شیمی ۱۸٪ درس فیزیک و ۱۸٪ درس ریاضی اختصاص پیدا میکند.
نقطه قوت شما در واقع بالا ترین تراز شما در کدام درس است؟ لطفا روش مطالعه این درس را بیان کنید .
درس ریاضی که تراز من در این درس در حدود ۷۸۰۰ میباشد .
مهم ترین عامل برای مطالعه مبحث جدید در درس ریاضی فهمیدن مفهوم و فرمول و ... در آن مبحث است، اما نباید این موارد حفظ شوند و یا اینکه نباید نوع صورت سؤال ها و فرمول و نکته مربوط به آن نوع صورت سؤال را حفظ کرد، هر چند شاید در چند آزمون نزدیک به مطالعه آن درس به آن مبحث پاسخگویی خوبی داشته باشند، اما در زمان مرور و جمعبندی متوجه ضعف خود میشوند، پس باید سعی کنند روی مفهوم بیشتر کار کنند .
من برای درس ریاضی پس از اینکه آموزش درس تکمیل شد، درسنامه را مرور کرده و به صورت مضربی شروع به تست زدن میکنم.
پس از زدن تعداد تست مناسب آزمون زماندار میزنم و سعی میکنم چالشی تر با مبحث برخورد کنم.
آیا شما از آیتم پشتیبان ویژه استفاده میکنید؟
بله من از مشاوره های ایشون استفاده میکنم، چون ایشون خودشون کنکوری بودند و در این زمینه تجربه دارند، همچنین مشورت کردن با ایشان باعث از بین رفتن تردید و نگرانی های من میشود.
مصاحبهگر: اعظم معصومی