گفت‌وگو با رتبه2 کنکور هنرستان99 (الکتروتکنیک):حسین قیاس آبادی

گفت‌وگو با حسین قیاس آبادی رتبه 2 کنکور هنرستان 99 رشته الکتروتکنیک از مشهد

گفت‌وگو با رتبه2 کنکور هنرستان99 (الکتروتکنیک):حسین قیاس آبادی

گفت‌وگو با حسین قیاس آبادی رتبه 2 کنکور هنرستان 99 رشته الکتروتکنیک از مشهد


اهمیت کانون و برنامه راهبردی

باتوجه به اینکه  هر ساله رتبه های برتر و زیر 10 کنکور از بچه های کانونی هستند ، همین عامل باعث شد که من نیز در کانون ثبت نام کنم .

من از سال 98 (کلاس دوازدهم) به صورت پیوسته به مدت یکسال در آزمون های کانون شرکت کردم .

دلیل حضور مداوم من در آزمون های کانون کسب موفقیت در کنکور بود زیرا میدانستم که اگر حضور پیوسته ای نداشته باشم از حال و هوای رقابت برای رتبه برتر خارج می شوم

مهم ترین ویژگی آزمون های کانون را هدف مند بودن آزمون ها می دانم زیرا هر آزمون هدف مشخصی داشت مثلا در یک آزمون هدف پیشروی مقداری از دروس جدید و مرور مقداری از مباحث قدیمی یا پایه بود.

من در سال دوازدهم فقط یک غیبت در آزمون ها داشتم و آن هم ب دلیل رفتن به سفر اربعین بود .

سعی می کردم تا برنامه های مدرسه را با برنامه راهبردی آزمون ها هماهنگ کنم . برای شخصی سازی برنامه راهبردی ابتدا برنامه های مدرسه را چک می کردم سپس برنامه راهبردی را به صورتی برای خود شخصی سازی می کردم تا نه از مدرسه و نه از آزمون عقب بمانم .

                       

کلکسیون  روش مطالعه دروس

خداروشکر پایه من در درس ریاضی  قوی بود هم چنین روش مطالعه من در این درس به این صورت بود که ابتدا جزوه معلم یا جزوات دیگر به طور دقیق مطالعه می کردم . زمانی که مبحث رو به طور کامل فهمیدم سراغ تست می رفتم و تست می زدم . هم چنین من مباحثی از ریاضی که در هنرستان به ما درس می دادند را در سطح تستی کار می کردم و به همان مطالب سطحی در هنرستان اکتفا نکردم .

در درس رله های قابل اندازه گیری من خیلی کم مطالعه می کردم و تست زیادی هم در این درس کار نمی کردم زیرا این درس جزو دروسی بود که کاملا مفهومی می باشد و به هیچ عنوان حفظی نیست . من این درس را سر کلاس یاد می گرفتم و تمام حواسم را به درس می دادم تا به طور کامل مباحث آن روز را یاد بگیرم تا مجبور نباشم داخل خانه وقت زیادی را برای خواندن درس قرار دهم . هم چنین این درس بدلیل اینکه واحد های عملی هم داشت ، با انجام واحد های عملی کاملا در ذهنم تثبیت می شد .


منابع مطالعاتی  کانونی

من از دفتر برنامه ریزی برای مدیریت وقت استفاده می کردم . مهم ترین ویژگی دفتر برنامه ریزی مدیریت زمان و ایجاد رقابت با خود می باشد .

ابزار های کانونی

بین ابزار های اطلاع رسانی مختلف کانون، بیشتر به کانال اصلی کانون سر میزدم. در هر زمان که به کارنامه آزمون ها نیاز داشتم نیز به سایت کانون رجوع می کردم .

به نظرم مفید ترین بخش سایت گفت و گو با نفرات برتر بود . این بخش برای من خیلی جذاب بود زیرا می توانستم خود را با سایر نفرات برتر مقایسه کنم و خود را محک بزنم .

من از کارنامه‌ی اصلی آزمون ،  کارنامه‌ی اشتباهات استفاده میکردم . من بیشتر از کارنامه اصلی آزمون استفاده می کردم زیرا در هر زمان تمام اطلاعاتی که نیاز داشتم داخل آن وجود داشت .

در مجله هم  گفت و گو با نفرات برتر اساسا برایم جذاب ترین بخش مجله بود . سعی می کردم برای اصلاح نقاط ضعفم از این بخش کمک بگیرم ولی هیچ وقت تقلید افراطی نمی کردم یعنی مهارت های رتبه های برتر را برای خودم شخصی سازی می کردم و این موضوع در بهبود دروس عمومی و حفظ انگیزه ی مطالعه بسیار اثربخش بود . در این میان مصاحبه با آقای چیت ساز برایم بسیار اثر گذار و جالب بود و نکات مهمی را در این مصاحبه یاد گرفتم  .


 روز  کنکور سراسری

روز کنکور برای من شکر خدا روز خوبی بود .

در جلسه کنکور من از هدف گذاری چند از ده ، ضربدر منها ، زمان های نقصانی و استراتژی بازگشت استفاده کردم که از میان این ها ، تکنیک ضربدر منها ، زمان های نقصانی و استراتژی بازگشت برای من موثرتر بود زیرا با استفاده از این سه روش توانستم که به بسیاری از سوالات کنکور پاسخ دهم .


پشتیبان ویژه

پشتیبان ویژه بنده آقای میلاد مهر پویا بودند. ارتباط ایشان بسیار صمیمی و دوستانه بود و بسیار به من در دروس تخصصی مثل دانش فنی تخصصی و پایه کمک کردند باعث شدند که من در این درس پیشرفت کنم .

از درس عربی زیاد خوشم نمی آمد اما ایشان علاوه بر اینکه من را در این درس علاقه مند کردند ، باعث شد تا در این درس درصد هایم بالا رود

3/26/2023 1:03:42 AM