پیگیر پیشرفتت باش

یادته اول سال می‌گفتی می‌خوام پزشکی قبول بشم؟ الان چی شده که می‌گی اصلا امکان نداره؟ شما عوض شدی یا شرایط؟

پیگیر پیشرفتت باش

یادته اول سال می‌گفتی می‌خوام پزشکی قبول بشم؟ الان چی شده که می‌گی اصلا امکان نداره؟ شما عوض شدی یا شرایط؟

من که میگم تو عوض شدی، دوست من شرایط از اول هم همین بوده، این شما هستی که شاید‌ دیگه تصمیم گرفتی مبارزه نکنی و یا شاید از مبارزه کردن خسته شدی.

یعنی بخاطر چند آزمون که نتونستی تراز مطلوبت را بگیری می‌خوای زمین مسابقه را ترک کنی؟ مگه گذشتن از مسیر موفقیت برای چند نفر آسون بوده؟

هنوز ماه‌های سرنوشت‌سازی پیش روی شماست. تعطیلات هنوز تموم نشده و الان از صبح تا شب وقت داری تا برای درس‌هایی که خوب نخوندی ‌یا تحلیل آزمون‌هایی که انجام ندادی وقت بگذاری. دوباره و دوباره پرقدرت شروع کن. فرصت را از دست نده. برای جبران راه‌های نرفته و کارهایی که انجام‌ ندادی از زمانت به بهترین شکل استفاده کن.

دوست من برای موفقیت فرصت کافی داری. فقط کافیه خودت بخواهی و تلاش کنی. این روزها کادر درمانی توب بیمارستان‌ها برای سلامتی من و شما می‌جنگند تا تو با خیال راحت در منزل برای موفقیتت تسلیم نشی.

پیگیر پیشرفت و رشد خودت باش.

Menu