کتاب حسابداری حقوق و دستمزد

«حقوق و دستمزد» یکی از سرفصل‌های درسی اجباری دوره‌ی دوم متوسطه (یازدهم) در رشته‌ی حسابداری است.

کتاب حسابداری حقوق و دستمزد

«حقوق و دستمزد» یکی از سرفصل‌های درسی اجباری دوره‌ی دوم متوسطه (یازدهم) در رشته‌ی حسابداری است. شیوه‌ی نمره‌دهی و ارزشیابی این درس به‌صورت پودمانی (شامل 5 پودمان) است. از مشخصات بارز این کتاب، وجود کار عملی مربوط به هر مطلب است که بلافاصله بعد از توضیح هر مطلب آمده و جواب بیشتر آن‌ها نیز در همان کتاب حل‌شدنی است.

مباحث اصلی در این کتاب، کنترل ساعت کارکرد پرسنل، محاسبه‌ی حقوق و دستمزد، تهیه‌ی جداول بیمه و مالیات،  حسابداری حقوق و دستمزد و مزایای پایان خدمت و تسویه‌حساب کارکنان است.

فرض کنید حسابدار شرکتی شده‌اید. در شرکت شما افراد دیگری نیز مشغول به کارند. این افراد در قبال کاری که انجام می‌دهند، باید دستمزد بگیرند. آیا شما به‌عنوان حسابدار حقوق و دستمزد، فکر کرده‌اید که برای محاسبه‌ی حقوق و دستمزد خود و سایرین به چه اطلاعاتی نیاز خواهید داشت؟ برای انجام محاسبات مربوط به حقوق پرسنل، ملزم به رعایت چه قوانینی خواهید بود؟ شایان ذکر است که آماده‌سازی اطلاعات مربوط به کارکرد کارکنان با توجه به قانون کار انجام می‌گیرد. بنابراین در فصل اول این کتاب، با قوانین مربوط به کارکرد پرسنل، از قبیل ساعات کاری موظف، اضافه‌کاری، نوبت کاری و سایر موارد مرتبط، آشنا خواهید شد در فصل‌های بعدی، نحوه‌ی محاسبه‌ی حقوق و دستمزد، تهیه‌ی جداول بیمه و مالیات، ثبت‌های حسابداری آن و تسویه‌حساب با پرسنل را فراخواهید گرفت تا در پایان سال تحصیلی بتوانید حقوق و دستمزد افراد را به‌درستی محاسبه کنید.

منبع :

Menu