زنجبیل گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان است که نه تنها متخصصان طب سنتی استفاده آن را مفید میدانند متخصصان طب نوین نیز مصرف به اندازه آن را توصیه میکنند.
کتر غلامرضا کردافشاری در گفتوگو با «ایران» میگوید: زنجبیل خواص بسیار دارد که از میان آنها میتوان به تقویت حافظه، بازکردن انسداد کبد و طحال، تقویت قلب و معده و همچنین تسکین درد کبد اشاره کرد. این متخصص طب سنتی میافزاید: ضماد برگ یا ریشه زنجبیل برای بیماریهای مفصلی و کاهش ورم مفاصل نیز مفید است، اما زیاده روی در مصرف این گیاه برای گرم مزاجان مضر است. وی در ادامه تأکید میکند: در مقالات طب نوین نیز از زنجبیل بهعنوان گیاهی آنتی اکسیدان و ضدالتهاب یاد میشود که مانع تجمع پلاکت ها در عروق قلبی میشود. همچنین مصرف این گیاه برای کاهش حالت تهوع در زنان باردار نیز توصیه میشود.