1 | نمک | Salt |
2 | آرد | Flour |
3 | پنیر | Cheese |
4 | تخم مرغ | Egg |
5 | سیر | Garlic |
6 | شیر | Milk |
7 | عسل | Honey |
8 | نان | Bread |
9 | فلفل | Pepper |
10 | روغن جامد | Fat |
11 | روغن مایع | Oil |
12 | کره | Butter |
13 | پیاز | Onion |
14 | نان برشته | Toast |
15 | کشمش بیدانه | Raisin |
16 | گوشت بوقلمون | Turkey |
17 | سبزی | Vegetable |
18 | ادویه و چاشنی غذا | Spice |
19 | گوشت قورمه | Minced meat |
20 | گوشت چرخ کرده | Ground meat |
21 | گوشت لخم | Leal meat |
22 | حبوبات | Cereal |
23 | برنج | Rice |
24 | سوسیس و کالباس | Hot dog - Sausage |
25 | نخود | Pea |
26 | قارچ | Mushroom |
27 | گوشت بره | Lamb |
28 | گوشت گاو | Beef |
29 | گوشت گوساله | Veal |
30 | گوشت گوسفند | Mutton |
31 | قورمه | Pot roast |
32 | قیمه | Mince |
33 | سوپ | Soup |
34 | کباب | Kabob = kebab |
35 | جوجه سرخ کرده | Fried chicken |
36 | سیب زمینی سرخ کرده | Fried chips |
37 | گوشت گاو سرخ کرده | Roasted beef |
38 | شیشلیک | Lamb chops |
39 | تخم مرغ عسلی | Soft boiled eggs |
40 | تخم مرغ آب پز سفت | Hardboiled eggs |
41 | خاگینه | Scrambled eggs |
42 | تخم مرغ نیمرو | Fried eggs |
43 | غذای اصلی | Staple food |
44 | کته ( برنج بخارپز) | Steamed rice |
45 | شور | Salty |
46 | ترش | Sour |
47 | تلخ | Bitter |
48 | شیرین | Sweet |
49 | خوشمزه | Yummy |
50 | کم پخته بودن | To be undercooked |
51 | خیلی پخته شدن | To be overcooked |
52 | خام بودن | To be raw |
53 | آب دار بودن - نیم پخته بودن | To be rare |
54 | خوب پخته شدن | To be well done |
55 | برش دادن، برش | Slice (-d, slicing) |
56 | بریدن | Cut |
57 | ریزریز کردن | Chop (chopped, chopping) |
58 | سرخ کردن در روغن داغ | Fry (fried, frying) |
59 | مخلوط کردن که همراه با پف باشد (زدن تخم مرغ) | Beat (beat, beaten) |
60 | جوشاندن | Boil |
61 | پختن در حرارت خشک (داخل فر یا تنور) | Bake (-d , baking) |
62 | در بخار پختن – دم کردن | Steam (-ed, ing) |
63 | به آرامی در مایع پختن یا به آرامی جوشاندن | Simmer (-ed, ing) |
64 | ریختن | Pour (-ed, ing) |
65 | ذوب کردن (مثل کره یا روغن جامد) | Melt (-ed, ing) |
66 | به هم زدن | Stir (stirred, stirring) |
67 | کباب کردن – پختن | Grill (-ed, ing) |
68 | به سیخ زدن – سیخ کباب | Skewer (-ed, ing) |
69 | مخلوط کردن | Mix (-ed, ing) |
70 | پوشاندن سطح غذا به روغن و پختن در فر | Roast (-ed, ing) |
71 | سرخ کردن در روغن زیاد | Deep fry |
72 | سائیدن | Rub (-bed, -bing) |
73 | رنده کردن | Grate (-d, grating) |
74 | قلقل کردن، حباب درآوردن | Bubble (-d, bubbling) |
75 | پاشیدن مایع روی چیزی | Sprinkle (-d, sprinkling) |
76 | او شکر را روی توت فرنگی ها پاشید | She sprinkled sugar over the strawberries. |
