کلکسیون روش های مطالعه

برای مشاهده روش های مطالعه ی برتر ها، گروه و درس مورد نظر را انتخاب نماید و در قسمت نظرات با دوستانتان در مورد روش ها گفتگو کنید

صدف شریفی
صدف شریفی از شهر اسلام آبادغرب- تراز 6646 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : پنج شنبه 17 مرداد 1398 )

قبل از کلاس مدرسه تمام لغات درس جدید را حفظ میکنم.

  • آخر هفته، اول کتاب درسی را مطالعه و تمام تمرینات را حل میکنم.

  • بلافاصله خلاصه درس کتاب آبی را میخوانم و تست های آن درس را کامل حل میکنم.

  • تمام پاسخنامه را بررسی میکنم و نکات آن را به کتاب درسی اضافه میکنم.

  • به عنوان جمع بندی قبل از آزمون از آزمون غیرحضوری و تست های علامتدار کتاب آبی استفاده میکنم.

ارسال شده توسط : احسان عالی زاده 65 نفر

مهدیه  شیرنژاد
مهدیه شیرنژاد از شهر شيروان- تراز 6000 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : دوشنبه 9 اردیبهشت 1398 )

من درس عربی را 9 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه من در درس عربی به صورت زیر است:

ابتدا قواعد درس را در کلاس گوش میدهم، لغت های مربوط ب درس را حفظ می کنم و با استفاده از آنها متن هایی را که در کتاب درسی و همچنین کتابهای کمک درسی آمده است، ترجمه میکنم.

برای عربی از کتاب آبی کانون استفاده میکنم که بنظرم هم درسنامه خوبی دارد و هم تستهایش کامل است.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 77 نفر

محمدرسول اکبری
محمدرسول اکبری از شهر اصفهان- تراز 5996 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : دوشنبه 9 اردیبهشت 1398 )

من این درس را 9 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی:

من در گام اول برای مطالعه و خواندن درس عربی لغت های درس جدید را به دقت مطالعه می‌کنم و بعد متن درس را از روی کتاب میخوانم.سپس قواعد درس را به دقت مطالعه کرده و یاد می گیرم و در انتها یک دفترچه کوچک تهیه کرده که در آن به صورت خلاصه وار سرفصل های قواعد و نکات مهم را یادداشت کرده وهربار مطالعه می کنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 41 نفر

شیوا  صدری
شیوا صدری از شهر زنجان- تراز 4512 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 )

این درس را 8از 10 پاسخ میدهم

مهارت گوش دادن:شما حرف ‌ها و صداها را می‌شنوید، اما معنایش این نیست که آنها را درک می‌کنید. اگر بخواهید گوش بدهید، موضوع فرق می‌کند. هرچه با دقت‌ تر گوش دهید، بیشتر موضوع را درک می‌کنید. به جرات می‌توان گفت که ناتوانی و ضعف در گوش دادن، علت بسیاری از مشکلات ارتباطی و یادگیری است.

مهارت پرسیدن:پرسش ‌های شما نشان‌دهنده دقت، ظرافت، نکته ‌سنجی و مهارتتان در یادگیری است. پس از سوال پرسیدن نترسید و به موقع و بجا سوال بپرسید.

مهارت یادداشت ‌برداری:یادداشت‌ برداری مهارتی است که به درک بهتر مطلب و تکمیل دانسته‌ ها کمک می‌کند و با جزوه ‌نویسی فرق دارد. در واقع یادداشت ‌برداری به معنای انتخاب و ثبت نکات کلیدی و مهم است.

مهارت خلاصه ‌نویسی:خلاصه به معنای مرور مطلبی که خوانده‌اید. در واقع بیان مجددی از نکات اصلی به زبان خود شما است. یک خلاصه نه ‌تنها باید شامل نکات اصلی باشد، بلکه باید بیان‌ کننده روابط میان نکات اصلی هم باشد. خلاصه باید از انسجام مناسبی برخوردار باشد، یعنی ارتباط منطقی بین جمله ‌ها وجود داشته باشد و به زبان خود فرد نوشته شود.

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 18 نفر

شیوا  صدری
شیوا صدری از شهر زنجان- تراز 6058 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 )

این درس را 8از 10 پاسخ میدهم

مهارت گوش دادن:شما حرف ‌ها و صداها را می‌شنوید، اما معنایش این نیست که آنها را درک می‌کنید. اگر بخواهید گوش بدهید، موضوع فرق می‌کند. هرچه با دقت‌ تر گوش دهید، بیشتر موضوع را درک می‌کنید. به جرات می‌توان گفت که ناتوانی و ضعف در گوش دادن، علت بسیاری از مشکلات ارتباطی و یادگیری است.

مهارت پرسیدن:پرسش ‌های شما نشان‌دهنده دقت، ظرافت، نکته ‌سنجی و مهارتتان در یادگیری است. پس از سوال پرسیدن نترسید و به موقع و بجا سوال بپرسید.

مهارت یادداشت ‌برداری:یادداشت‌ برداری مهارتی است که به درک بهتر مطلب و تکمیل دانسته‌ ها کمک می‌کند و با جزوه ‌نویسی فرق دارد. در واقع یادداشت ‌برداری به معنای انتخاب و ثبت نکات کلیدی و مهم است.

مهارت خلاصه ‌نویسی:خلاصه به معنای مرور مطلبی که خوانده‌اید. در واقع بیان مجددی از نکات اصلی به زبان خود شما است. یک خلاصه نه ‌تنها باید شامل نکات اصلی باشد، بلکه باید بیان‌ کننده روابط میان نکات اصلی هم باشد. خلاصه باید از انسجام مناسبی برخوردار باشد، یعنی ارتباط منطقی بین جمله ‌ها وجود داشته باشد و به زبان خود فرد نوشته شود.

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 14 نفر

زهرا آقائی افشار
زهرا آقائی افشار از شهر كرمان- تراز 6691 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 )

من این درس را در آزمون های کانون 7 از 10 پاسخ میدهم.

از آنجایی که من در کلاس های مختلف ثبت نام کردم ، برنامه داشتن برای من امری مهم است که به کمک راهنمایی های پشتیبان و خانواده ام ، برنامه ایی طبق برنامه مدرسه و برنامه راهبردی ترتیب دادم.

من بعد از هر آزمون به توصیه پشتیبان و خانواده ام ، به طور کامل آزمون را بررسی میکنم و سؤالاتی که اشتباه پاسخ داده ام را شناسایی کرده و نقاط ضعف و قدرتم را مشخص میکنم.

جمع بندی میکنم ؛ هدفگذاری انجام میدهم و طبق هدفگذاری ، برنامه هفتگی خودم را مینویسم.

طی دو هفته تا آزمون بعد ، با حل تست از کتب مختلف از جمله آبی و سه سطحی سعی در رفع مشکلاتم دارم.

من برنامه هر روز را در همان روز انجام میدهم ولی اگر به هر علتی از اجرای برنامه عقب افتادم ، آن را در طول همان هفته جبران میکنم.

برای تقویت درس عربی برای سال های آینده از کتاب آبی برای عربی کمک میگیرم.

من برای یادگیری بهتر دروس ، آنها را پیشخوانی میکنم و درس همان روز را همان روز میخوانم.

پنجشنبه قبل هر آزمون ، آزمون غیر حضوری را حل میکنم و اشکالاتم را که در طول دو هفته داشتم و اشکالات آزمون قبل را که در کتاب خودآموز نوشتم ، مرور میکنم.

من در قبل از شروع آزمون ، هدفگذاری برای هر درس را انجام میدهم.

در طول آزمون ، به زمان تعیین شده به هر درس توجه دارم و طبق آن به سوالات پاسخ میدهم.

از تکنیک ضربدر منها برای مدیریت زمان استفاده میکنم.

سعی میکنم به سوالات شک دار پاسخ ندهم.

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 11 نفر

فاطمه ایروانی مهابادی
فاطمه ایروانی مهابادی از شهر نطنز- تراز 6353 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 )

من این درس را در آزمون های کانون 10 از 10 پاسخ می دهم.

ابتدا به طور کامل مطالب درسی را فرا می گیرم. 

سپس سوالات و تمرین های تشریحی را پاسخ می دهم. 

در مرحله بعد تست های کتاب اشتباهات متداول را می زنم.  

سوالات را بطور دقیق بررسی کرده و اشتباهات ،  دام ها و نکات آموزشی را مطالعه و درک می کنم.

اصلی ترین عامل موفقیت من در این درس تمرین و تکرار مداوم دانسته هایم به صورت تشریحی و تستی است.

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 33 نفر

سید متین مرتضوی
سید متین مرتضوی از شهر يزد- تراز 6373 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 )

من این درس را در آزمون های کانون 7 از 10 پاسخ میدهم.

جزوه کتاب آبی را مرور میکنم. 

کارنامه بازیابی را مطالعه میکنم. 

مبحث قرابت معنایی را مطالعه میکنم. 

به کارنامه مبحثی مراجعه میکنم.  

ابتدا کتاب درسی را مطالعه میکنم. 

سپس تست زنی انجام میدهم.  

بعد از آن از خودم آزمون میگیرم.

جمع بندی را به موقع انجام میدهم. 

آزمون غیر حضوری را حل میکنم.

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 11 نفر

محمد فاضل شریفی اردانی
محمد فاضل شریفی اردانی از شهر يزد- تراز 6288 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 )

من این درس را در آزمون های کانون 7 از 10 پاسخ می دهم.

  • زیاد تست عربی کار می کنم.

  • تحليل دقيق تستها را  انجام می دهم.

  • يادداشت نكات را انجام می دهم.

  • تست های نشاندار و علامتدار را بیشتر می خوانم.

  • درسنامه كتابهاي تست را مطالعه می کنم.

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 7 نفر

امیررضا هاتفی
امیررضا هاتفی از شهر يزد- تراز 6152 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 4 اردیبهشت 1398 )

من این درس را در آزمون های کانون 7 از 10 پاسخ میدهم.

  • استفاده از منابع کانونی و همراهی با برنامه راهبردی از مهم ترین عوامل موفقیت من در پیشرفت بوده است.

  • در ضمن با راهنمایی های پشتیبانم توانستم نقاط ضعف را به نقاط قوت تبدیل کنم و پایدار نگه دارم.

  • متناسب برای درس عربی وقت میگذارم.

  • به ضریب درس عربی اهمیت میدهم.

  • تست های طبقه بندی شده را کار میکنم.

  • ترجمه عربی به فارسی و بالعکس را کار میکنم.

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 4 نفر

مجتبی کارگردهنودشتی
مجتبی کارگردهنودشتی از شهر يزد- تراز 6391 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 3 اردیبهشت 1398 )

چند تا از ده تای من در درس عربی 8 یا 9 از ده است.  

  • در کلاس درس خوب گوش میدهم و از گفته های معلم جزوه مینویسم خصوصاً در بخش قواعد. 

  • در خانه متن درس و جزوه معلم را به دقت میخوانم و نکات را یادداشت میکنم. 

  • برای مطالعه لغات جدید وقت جداگانه ای در نظر میگیرم. 

  • تست عربی زياد کار می کنم و برای این کار از کتاب آبی استفاده میکنم. 

  • اول تستها را دقیق بررسی میکنم و به ترتیب از آسان‌تر به دشوارتر سؤالات را پاسخ میدهم.

  • بعد پاسخنامه را به طور کامل مطالعه میکنم و سؤالاتی که پاسخ نداده ام یا اشتباه پاسخ داده ام نشاندار میکنم. 

  • برای تسلط کامل به درس، تست های نشاندار را مرور می کنم.

ارسال شده توسط : مونا علیزاده مقدم 3 نفر

فاطمه  علی دوست
فاطمه علی دوست از شهر قوچان- تراز 6208 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : دوشنبه 2 اردیبهشت 1398 )

 این درس را 8 از 10 پاسخ میدهم.

من ابتدا برای مطالعه عربی ، کل درس را به صورت سطحی می خوانم

و بعد مطالب مهم را می خوانم و اگر وقت داشتم مطالب را به صورت جزئی می خوانم در این حالت دچار کمبود وقت نمی شوم.من برای عربی 70% تشریحی و 30% تست کار می کنم.

 بعد از هربار مطالعه تست آموزشی از کتاب آبی می زنم و چون این تست ها جهت یادگیری است تعداد کمی می زنم و بعد از اتمام آن به سراغ پاسخنامه می روم و سوالاتی را که جواب نداده ام یا اشتباه پاسخ داده ام  نشان دار کرده و در بازه های زمانی مختلف دوباره آن را حل می کنم

.پنج شنبه قبل آزمون حتما دروس عمومی مخصوصا عربی را مرور می کنم.در ضمن دفتری مخصوص نکات مهم که از تست ها استخراج کرده ام یا از پاسخ های تشریحی کتاب های آبی و نکات مهمی که معلم می گوید در زمان های مرده مرور می کنم.مرورهای منظم جز برنامه های همیشگی من است


ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 7 نفر

صدیقه داداشی
صدیقه داداشی از شهر بندپي- تراز 6459 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : یکشنبه 1 اردیبهشت 1398 )

چند از ده من در این درس 7 است

ابتدا کامل  درسنامه مطالعه میکنم

 و سپس اگر سوالی را بلد نبودم انرا نشانه دار کرده و در مرحله بعدی سعی در رفع اشکال ان دارم

بعد از حل سوال تشریحی اول برای خودم توضیح میدهم و اگر یاد نگرفتم چند دفعه این درسنامه را مطالعه میکنم

  تعدادی از تست های سه سطحی را انتخاب کرده و برای پاسخگویی از آن زمانی را تعیین میکنم و تمام سعی را کرده تا زمان تعیین شده پاسخ دهم.

تست ها به صورت زما ن دار میباشد و تمام سعی خود را میکنم تا در زمان تعیین شده تست را پاسخ دهم

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 27 نفر

حجت پیری جور
حجت پیری جور از شهر زابل- تراز 6440 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : شنبه 31 فروردین 1398 )

من درس عربی را 8 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی

در این درس ابتدا کتاب درسی را کامل میخوانم و به شراغ متن درس و سپس ترجمه آن را میروم.

پس از مطالعه ترجمه، قواعد درس را می خوانم و درسنامه را بررسی میکنم.سپس از روی کتاب آبی عربی کانون تست می زنم و پاسخ تشریحی آن ها را مطالعه میکنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 8 نفر

صبا زراعتکار
صبا زراعتکار از شهر تهران- تراز 6154 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : جمعه 30 فروردین 1398 )

من این درس را 9 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی:

من در گام اول برای مطالعه و خواندن درس عربی لغت های درس جدید را به دقت مطالعه می کنم و بعد متن درس را از روی کتاب میخوانم.سپس قواعد درس را به دقت مطالعه کرده و یاد می گیرم و در انتها یک دفترچه کوچک تهیه کرده که در آن به صورت خلاصه وار سرفصل های قواعد ونکات مهم را یادداشت کرده وهربار مطالعه می کنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 5 نفر

محمدجواد حسین نژاد اکبرآباد
محمدجواد حسین نژاد اکبرآباد از شهر لاهيجان- تراز 6087 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : جمعه 30 فروردین 1398 )

من این درس را 8 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی:

در هنگام تدریس دبیر به سخنان او خوب گوش می دهم تا درس را به خوبی متوجه شوم و در همان روز در خانه درسهای همان روز را مرور می کنم و بعد از آن دروس فردا را مطالعه می کنم و تست های مربوط به آن درس را از کتاب آبی حل می کنم و در اخر شب درس های فردا را مرور کلی می کنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 6 نفر

علیرضا رمضانپور مرزی
علیرضا رمضانپور مرزی از شهر تهران- تراز 6614 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : جمعه 30 فروردین 1398 )

من این درس را 9 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی:

متن درس کتاب درسی را خوب مطالعه میکنم و به نکات قواعدی که در متن درس ها پنهان است دقت میکنمو قواعد مربوط به هر درس را به کامل یاد میگیرم.

پس از مطالعه هر درس تست های مربوط به آن را کار میکنم و تست هایی را که اشتباه پاسخ داده ام بررسی میکنم و دوباره آنها را کار میکنم و پس از اینکه چند درس را مطالعه کردم به صورت آزمونی تست هایترکیبی میزنم تا نقاط قوت و ضعفم آشکار شود. روی نقاط ضعف خود بسیار تمرین میکنم تا به نقاط قوتم تبدیل شوند.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 10 نفر

محمدرضا رمضانپور مرزی
محمدرضا رمضانپور مرزی از شهر تهران- تراز 7009 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : جمعه 30 فروردین 1398 )

من این درس را 9 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی:

متن درس ها را از کتاب درسی به دقت مطالعه میکنم و به نکات مخفی قواعدیکه در متن درس ها پنهان است دقت میکنمو قواعد مربوط به هر درس را به خوبی یاد میگیرم.

پس از مطالعه هر درس تست های مربوط به آن را کار میکنم و تست هایی را که غلط پاسخ داده ام تحلیل میکنم و دوباره آنها را کار میکنم و پس از اینکه چند درس را مطالعه کردم به صورت آزمونی تست هایترکیب میزنم تا نقاط قوت و ضعفم آشکار شود. روی نقاط ضعف خود بسیار تمرین میکنم تا به نقاط قوتم تبدیل شوند.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 12 نفر

امین  زینال زاده
امین زینال زاده از شهر مياندوآب- تراز 6473 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : پنج شنبه 29 فروردین 1398 )

من در آزمون‌های کانون به‌طور میانگین به 8 سوال از 10 سوال پاسخ می‌دهم.

درس عربی:

  کتاب عربی پایه نهم شامل سه بخش عمده لغات، روخوانی و دستور زبان است که بعد آن ها نیز تمریناتی در کتاب گنجانده شده است.

  انتظار می رود دانش‌آموزان قبل از تدریس هر درس توسط دبیر آموزشی یک مرور کلی بر روی لغات و روخوانی درس جدید داشته باشند تا در جلسه تدریس معلم مشکلی برای آموزش پیش نیاید.

   بعد از اینکه هر درس  در مدرسه تدریس شد دانش آموز موظف است که تمام لغات درس را به طور کامل فراگیرد و سپس به یاد گیری دستور زبان آن درس بپردازد.

   حال که فراگیر توانسته بدون هیچ مشکلی تمام سه بخش یاد شده را فرا گیرد می تواند تمرینات کتاب درسی را نیز انجام دهد که توصیه میشود انجام دادن تمرینات از خواندن متن کتاب فاصله زمانی داشته باشد تا دانش آموز بداند که آیا توانسته تمام مطالب درس جدید را فراگیرد؟

  همچنین علاقه مندان به یادگیری بیشتر و بهتر میتوانند بعد از فراگیری تمام مطالب کتاب درسی از منابع کمک آموزشی نیز بهره ببرند.

درس فارسی:

  قبل از شروع مطالعه این درس باید عناصری را که در ارتباط با ادبیات فارسی هستند را به خوبی بشناسیم:

۱.معانی لغات جدید درس

۲.مفهوم کلی و پیام درس

۳.معنی و مفهوم متون یا ابیات درس

۴.شناخت نکات دستوری جدید درس و تمام نکات دستوری که در متن درس موجود باشد

۵.شناخت آرایه های ادبی موجود در متن درس

۶.شناخت و یادگیری تمام واژگانی که از نظر املایی اهمیت دارند

۷.یادگیری بخش ها مهم از تاریخ ادبیات

با یادگیری کامل این ۷ مورد و مرور و تکرا و تمرین آنها با استفاده از کتاب های کمک آموزشی می توان کتاب فارسی پایه نهم را بدون هیچ اشکالی پشت سر گذاشت.

درس فیزیک:

 بر خلاف تصور بیشتر افراد فیزیک را نمیتوان با حفظ کردن اصطلاحات و فرمول های آن یاد گرفت بلکه مفاهیم فیزیک را باید همانطور که از نامشان پیداست به صورت مفهومی  آموخت و درک کرد.

این نوع یادگیری نیازمند همت بلند و هدف بزرگ است که در کنار خود مقداری علاقه نیز می طلبد.

درس شیمی:

شیمی علم مواد است و خوش بختانه برای هرچه که به صورت طئوری در کتاب می خوانیم مثال های زیادی در طبیعت یافت می شود. خوب است هنگام مطالعه این درس در مورد آن واقع بینانه بیاندیشیم و تعاریف آن را به صورت همان چیز هایی که آشکارا در طبیعت هستند بیاموزیم.

درس زیست شناسی:

تمام آنچه که در درس زیست شناسی می خوانیم پاسخ هایی هستند برای سوالاتی که از کودکی در ذهنمان به وجود آمده بود و برای پیدا کردن پاسخ هایشان اشتیاق فراوانی داشتیم. بهتر است هنوز هم هنگام مطالعه این درس اشتیاق کودکی مان را در خود پرورش دهیم در اینصورت تمام مطالب این درس در وجودمان جای خواهد یافت.

ارسال شده توسط : جواد احمدی شعار 11 نفر

فاطمه  زیلایی
فاطمه زیلایی از شهر ايذه- تراز 6226 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 28 فروردین 1398 )

من این درس را 8 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی:

  • متن درس های کتاب درسی را با دقت می خوانم و لغات آخر کتاب را نیز با دقت می خوانم و بعد تست کار می کنم در طول هفته مطالعه دارم و نکته برداری می کنم و آخر هفته از تست های آبی کانون استفاده میکنم و زمان خود را در تست زدن مدیریت میکنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 8 نفر

فاطمه محمدحسینی
فاطمه محمدحسینی از شهر اراك- تراز 6241 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

در این درس چند از ده خود را از 6 به 8 افزایش دادم.

سوالاتی که معلم طی پرسش ها از دانش آموزان می پرسند (سوالات مهم) را می نویسم و به خوبی گوش می دهم.

 لغت ها را با هم معنی و متضاد ها می خوانم و همه متن را برای خودم می خوانم و ترجمه می کنم و جاهای که امکان فراموشی دارند برای خودم  می نویسم.

همه تمرین را در هر مطالعه دوبار حل می کنم و از کتاب عمار استفاده می کنم.

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 5 نفر

نازنین  سرخیل
نازنین سرخیل از شهر ساوه- تراز 6241 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

در این درس چند از ده خود را از 6 به 8 افزایش دادم.

ابتدا کتاب درسی را با دقت مطالعه می کنم

درسنامه کتاب آبی را می خوانم

تست های کتاب آبی و سه سطحی را حل می کنم

از فلش کارتها برای مرور کلمات استفاده می کنم

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 3 نفر

مبینا  توسلی
مبینا توسلی از شهر ساوه- تراز 6564 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

در این درس چند از ده خود را از 6 به 8 افزایش دادم.

من هر روز که معلم درس میدهد درس همان روز را میخوانم.

بازیابی در همه ی درس ها از دیگر روش های من است. 

قبل از شروع به درس خواندن نمونه سوال حل میکنم تا نقاط ضعف من مشخص شود.

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 6 نفر

ابوالفضل  عباس زاده بنهنگی
ابوالفضل عباس زاده بنهنگی از شهر تربت حيدريه- تراز 6259 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

 این درس را 9 از 10 پاسخ میدهم

من در درس عربی نسبت به بقیه دروس موفقیت های بیشتری کسب-نمودم. در کلاس درس با دقت به سخنان معلم گوش می کنم و 80 درصد

مطالب را در کلاس می آموزم.

در منزل از کتاب آبی عربی و اشتباهات متداول استفاده می کنم.

 همچنین لازم به ذکر است که معلم ما هرجلسه امتحان می گیرد و سطح سوالات امتحان بالا بود و مجبور می شوم که دروس را عمیق تر بخوانم و درک بهتری نسبت به آنها داشته باشم.

 عربی درس آسانی است و اگر کمی پیگیری در این درس داشته باشم می توانم درصدهای خوب خود را در طی آزمون ها کسب نمایم.

 همچنین درباره کتاب عربی عمار نیز تعریف هایی شنیدم که درصدد هستم تا بزودی نیز این کتاب را تهیه نمایم.


ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 10 نفر

زهرا آمین یکنمی
زهرا آمین یکنمی از شهر هشتگرد- تراز 6151 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

در این درس چند از ده خود را از 7 به 8 افزایش دادم.

من به روش بازيابي مطالعه ميكنم.

آنچه كه در مدرسه يادگرفته ام را ابتدا در خانه تست مي زنم وسوال هايي كه بلد نبودم را نكته هايش رادوباره مطالعه مي كنم.

از کتاب آبی و سه سطحی تست حل می کنم

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 12 نفر

امیرحسین  آذرهوشنگ
امیرحسین آذرهوشنگ از شهر تهران- تراز 6591 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

من درس عربی را 9 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه:

1- من درس عربی را هر شب مطالعه میکنم و مبحث ترجمه راتست میزنم.

2- برای رفع اشکال درس عربی پشتیبانم به من کمک میکند.

3- هرشب تست میزنم و سؤالات مهم را علامت میزنم.

4- قبل از آزمون سؤالات علامتدار را دوباره میخوانم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 3 نفر

آیدین عدمی
آیدین عدمی از شهر تهران- تراز 6381 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

من درس عربی را 8 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه:

به نظر من درس عربی باید هر شب مطالعه شود و تست های مبحث ترجمه کار شود.

من برای رفع اشکال درس عربی از پشتیبان خود کمک میگیرم .

در درس عربی باید باید تست ها را هرشب بزنم تا نتیجه بگیرم.

مرور نکاتی که در تستها نهفته است بسیار کارساز است.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 3 نفر

امیرحسین  گودرزی
امیرحسین گودرزی از شهر تهران- تراز 6210 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

من عربی را 8 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه:

ابتدا کتاب درسی را به طور کامل می‌خوانم سپس تمرینهای آن را حل میکنم و بعد جزوة دبیر را مطالعه میکنم. برای تمرین تشریحی از کتاب پرتکرار و برای تستی از کتاب آبی کانون استفاده می کنم و نکات مهم را در کتاب یادداشت می‌کنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 3 نفر

رضا ایروانی زاده
رضا ایروانی زاده از شهر ياسوج- تراز 6120 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

من عربی را 9 از 10 پاسخ میدهم.

من روزی 6 ساعت مطالعه دارم اول کتاب درسی ام را میخوانم و بعد با کتاب کار و پرتکرار سؤالات تشریحی کار میکنم.

بعد از آن 24 ساعت بعد تست کار میکنم مدیریت زمان را در تست زنی رعایت میکنم و همین کار باعث شد که من در جلسه آزمون وقت کم نیارم و موفق باشم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 3 نفر

نگار رضازاده
نگار رضازاده از شهر شبستر- تراز 5863 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

این درس را در آزمونهای کانون از 8 از 10 به 10 از به 10 رسانده ام.

روش مطالعه عربی:

ساعت مطالعه ی این درس را افزایش داده ام.

قبل از تدریس معلم پیش خوانی میکنم.

سپس کتاب کار را برای حل تمرین بیشتر انتخاب میکنم.

 و در آخر کتاب آبی را برای تست زدن انتخاب میکنم و سؤالات مهم را دوباره مرور میکنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 5 نفر

نگار باقری
نگار باقری از شهر اراك- تراز 6688 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

در این درس چند از ده خود را از 6 به 8 افزایش دادم.

ابتدا سر کلاس خوب به صحبت های معلم گوش می کنم 

 پس از باز گشت به منزل آن درس را بدقت می خوانم تا مطمئن شوم همه چیز را بخوبی یاد گرفته ام.

در اخر هفته یا هرروزی که وقت کافی داشته باشم تست های آن درس را حل می کنم تا بفهمم که علاوه بر تشریحی خواندن تستی هم یادگرفته ام.

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی

سپهر ابراهیم نتاج
سپهر ابراهیم نتاج از شهر آمل- تراز 6019 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

من در درس درس عربی پیشرفت داشتم و اکنون درس عربی را 8 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه عربی:

  • 1- با توصیه پشتیبانم و بررسی کارنامة آزمون و نکات مهمی که در آزمونها بود به مشکلات خودم پی میبرم  و برای برطرف کردن آن ها تلاش می‌کردم.

  • 2- کتاب های پرتکرار و آبی عربی را زیاد استفاده میکنم. چون منابعی هستند که هم سوالات تشریحی دارند و هم سوالات تستی مطابق با متن کتاب درسی. اشتباهات متداول باعث بالا رفتن چند از 10 من بخاطر پایین آمدن اشتباهاتم شد.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی

سیده فاطمه زهرا موسوی کتی لته
سیده فاطمه زهرا موسوی کتی لته از شهر بابل- تراز 6314 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 27 فروردین 1398 )

یکی از نقاط ضعف من در آزمون‌های کانون درس عربی بود که موفق شدم به کمک راهنمایی‌های پشتیبانم چند از ده خود را از 2 از ده به 7 از ده برسانم.

بر اساس راهنمایی‌های پشتیبانم از روش بازیابی استفاده کردم. از کتاب آبی استفاده کردم که سؤالات آن تیپ‌بندیهای متنوعی دارد. وعده‌های مطالعاتی خود را به جای بازخوانی کتاب درسی با روش بازیابی شروع کردم و این روش با گذر زمان باعث شد مطالعه مفیدتری داشته باشم. به طوری که دقت، تمرکز و عملکردم بهبود یافت و سرعتم در تست زنی بالا رفت.

به این نتیجه رسیدم که برای هر نقطه ضعفی راه چاره‌ای هست، کافی است زود تسلیم نشویم.

ارسال شده توسط : مونا علیزاده مقدم

اشکان نظری چافجیری
اشکان نظری چافجیری از شهر رشت- تراز 6241 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : دوشنبه 26 فروردین 1398 )

من در درس عربی پیشرفت کرده‌ام و اکنون  از هر 10 سؤال به 8 یا 9 سؤال پاسخ می‌دهم.

دلیل موفقیت در یادگیری این درس:

  • در مدرسه و هنگام تدریس معلم به دقت گوش می‌دهم.

  • همان روز در خانه تمرین‌های کتاب را حل می‌کنم.

  • سؤالاتی که برایم پیش می‌آید را جلسه بعد از معلم می‌پرسم.

  • سعی در حفظ و ثابت نگه داشتن وضعیت مطالعه‌ای می‌کنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 3 نفر

مهدیه  شوری
مهدیه شوری از شهر نورآباد ممسني- تراز 6479 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : دوشنبه 26 فروردین 1398 )

من در درس عربی از هر 10 سؤال به 8 سؤال پاسخ میدهم.

دلایل پیشرفت در درس:

  •  1- ساعات مطالعاتی بالایی دارم و تا درک کامل مبحث به مطالعه ادامه می‌دهم.

  • 2- منابع  کمک درسی را با دقت انتخاب می‌کنم.

  • 3- تست زیاد می‌زنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 40 نفر

زهرا السادات  حسینی مقدم
زهرا السادات حسینی مقدم از شهر يزد- تراز 5934 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : دوشنبه 26 فروردین 1398 )

من در درس عربی از هر 10 سؤال به 8 سؤال پاسخ میدهم.

روش مطالعه:

1-ابتدا درس را از کتاب درسی خیلی دقیق میخوانم.

2- از دو هفته قبل از آزمون با برنامه ریزی دقیق شروع به مطالعه و تست زدن میکنم.

3- از تستها نکته برداری میکنم.

4-  روز قبل از آزمون نکاتی را که یادداشت کرده‌ام، مرور میکنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی

مریم  قربانی
مریم قربانی از شهر هفشجان- تراز 6223 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : یکشنبه 25 فروردین 1398 )

من در درس عربی پیشرفت کرده ام و اکنون از 10 سؤال به 9 سؤال پاسخ میدهم.
در این درس ابتدا لغات کتاب درسی را مطالعه میکنم سپس جزوه دبیر را میخوانم و بعد به صورت موضوعی تست میزنم یک روز در میان یک درک مطلب حل میکنم. حل کردن درک مطلب به صورت مداوم باعث پیشرفت من در این درس شد.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی

رضا  ندری
رضا ندری از شهر فيروزآباد- تراز 6372 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : یکشنبه 25 فروردین 1398 )

من این درس را 10 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه در درس عربی نهم     

    1- من ابتدا کتاب درسی را خوب میخوانم.

2- سپس جزوه معلم را مطالعه میکنم.

3- بعد به سراغ کتاب آبی میروم و تست میزنم.

4- نکات مهم در تستها را یادداشت میکنم و چند بار مرور میکنم.

با این روش من اکنون عربی را 100% میزنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 15 نفر

سید سهیل  رضوانی مقدم
سید سهیل رضوانی مقدم از شهر بجنورد- تراز 6060 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : یکشنبه 25 فروردین 1398 )

من درس عربی را 8 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه:

ابتدا کتاب درسی را به طور مفهومی و دقیق مطالعه می کنم و نکات مهم را یادداشت می کنم.

سپس از روی کتاب آبی کانون تعدادی تست به صورت آموزشی حل می کنم.

پس از چند روز بقیه تست ها را به صورت زمان دار حل می کنم و تست های نکته دار را نشان دار می کنم.

برای مرور و جمع بندی مطالب از فلش کارت و جعبه لایتنر استفاده می کنم.

و در آخر تستهای نشان دار را دوباره بررسی می‌کنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 1 نفر

علی ذکری
علی ذکری از شهر خوي- تراز 6023 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : یکشنبه 25 فروردین 1398 )

من درس عربی را 8 از 10 پاسخ میدهم.

من برای مطالعه درس عربی ابتدا معنی متن درس و همچنین معنی تمرین ها را به خوبی میخوانم . سپس قواعدی را که معلم در جزوه گفته است را می آموزم و بعد از آن تمرین های کتاب را حل کرده و پس از آن تمرین تشریحی حل میکنم . سپس تست حل میکنم و آن ها را بررسی میکنم و اگر نکته مهمی داشته باشند آن را یادداشت میکنم و با مرور آنها آموختنم را تکمیل میکنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 8 نفر

مریم  قنبری
مریم قنبری از شهر كرج- تراز 6838 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : یکشنبه 25 فروردین 1398 )

من درس عربی را معمولا 9 یا 10 از 10 پاسخ میدهم.

روش من در درس عربی :من با قواعد و متن عربی در تست زدن مشکل داشتم‌ سعی کردم متن کتاب و درس را با دقت بخوانم و قواعد را از متن درس پیدا کنم و دور کالمات خط بکشم سپس از کتاب آبی عربی تست زدم ابتدا ترجمه را با حذف گزینه انجام میدادم و بعد بدون خواندن متن ابتدا تست قواعد را میزدم و بعد برای سوال مفهومی متن را میخواندم.


ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 3 نفر

فاطمه        علی دوست
فاطمه علی دوست از شهر قوچان- تراز 6208 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : یکشنبه 25 فروردین 1398 )

من درس عربی را معمولا 9 یا 10 از 10 پاسخ میدهم.

درصد من در آخرین آزمون 100 %بوده است

من ابتدا برای مطالعه عربی ، کل درس را به صورت سطحی می خوانم و بعد مطالب مهم را می خوانم و اگر وقت داشتم مطالب را به صورت جزئی می خوانم در این حالت دچار کمبود وقت نمی شوم.من برای عربی 70% تشریحی و 30% تست کار می کنم. بعد از هربار مطالعه از کتاب آبی تست آموزشی می زنم و چون این تست ها جهت یادگیری است تعداد کمی می زنم و بعد از اتمام آن به سراغ پاسخنامه می روم و سوالاتی را که جواب نداده ام یا اشتباه پاسخ داده ام  نشان دار کرده و در بازه های زمانی مختلف دوباره آن را حل می کنم.پنج شنبه قبل آزمون حتما دروس عمومی مخصوصا عربی را مرور می کنم.در ضمن دفتری مخصوص نکات مهم که از تست ها استخراج کرده ام یا از پاسخ های تشریحی کتاب های آبی و نکات مهمی که معلم می گوید در زمان های مرده مرور می کنم.مرورهای منظم جز برنامه های همیشگی من است.


ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 1 نفر

مطهره  فاطمی مقدم سقی
مطهره فاطمی مقدم سقی از شهر فردوس- تراز 5876 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : یکشنبه 25 فروردین 1398 )

من درس عربی را 8 از 10 پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی

من در این درس ابتدا کلمات جدید هر درس، قواعد و تحلیل صرفی را از کتاب درسی خوب کار میکنم سپس سراغ کتاب آبی میروم و تست هایش را کار میکنم و نکات و استثنا هایی را که وجود دارد را یادداشت میکنم و یاد میگیرم در آخر برای اینکه برای اینکه آموخته هایم تثبیت شود نکاتی را که یادداشت کرده ام را مرور میکنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 1 نفر

ریحانه  محصلی
ریحانه محصلی از شهر شيراز- تراز 6026 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : شنبه 24 فروردین 1398 )

من عربی را 8 از 10 پاسخ میدهم.

روش خواندن درس عربی:

ابتدا مطالعه مفهومی کتاب درسی و سپس خواندن قواعد و کلمات جدید با معنی آنها و حل تمرین های تشریحی را انجام می‌دهم و بعد تست زنی را شروع میکنم.

با کمک پشتیبانم توانستم ساعات مطالعه ی مفیدم را افزایش دهم.

با استفاده از کتاب های کانون و تمرین آنها تراز و درصدم را افزایش دادم.

مرور آموخته هایم راز موفقیت من بوده که آن را از مدیر و پشتیبانم یاد گرفته ام.


ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 2 نفر

مریم  ایرانیان آرانی
مریم ایرانیان آرانی از شهر اراك- تراز 6318 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : جمعه 23 فروردین 1398 )

من در این درس از 10 سؤال 8 سؤال را پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی :

کلمه هاجدید هر درس را خوب می خوانم و یاد می گیریم بعد متن کتاب درس را ترجمه می کنم سپس از تمرین های کتاب آبی استفاده می کنم تا یادگیری ام در ترجمه بهتر شود.

قواعد درس را می خوانم و به صورت خلاصه یادداشت می کنم و مجددا به سراغ کتاب آبی می روم و تست های  قواعدی آن را هم حل می کنم و یادگیری ام تکمیل شود.


ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 1 نفر

نازنین   دادخواه دولت آباد
نازنین دادخواه دولت آباد از شهر اردبيل- تراز 6203 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : جمعه 23 فروردین 1398 )

من در این درس از 10 سؤال 8 سؤال را پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی :

1.پیش خوانی اولین اولویت من در خواندن این درس می باشد.

2.در کلاس درس خوب گوش میدهم و قواعد را کامل یاد میگیرم.

3.برای یادگیری بهتر قواعد ، چند نمونه مثال کار میکنم.

4.در منزل آنچه را دبیر تدریس کرد را مرور میکنم و تمرین های کتاب درسی را کامل پاسخ میدهم.

نحوه استفاده از کتاب آبی عربی:

1. درسنامه کتاب آبی را میخوانم و سپس سراغ حل تستها می روم.

2. به علت مفهومی بودن سوالات عربی ، نکته هر تست را یادداشت میکنم.

3. تستهای مهم را نشاندار میکنم.

4. هفته دوم تستهای نشاندار را مجددا کار میکنم و لغات درس را مرور میکنم.


ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی

سیده ثنا  لطفی شیخ رضی
سیده ثنا لطفی شیخ رضی از شهر اردبيل- تراز 6492 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : جمعه 23 فروردین 1398 )

من در این درس از 10 سؤال 8 سؤال را پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس عربی:

1.همیشه پیش خوانی را انجام میدهم و شب قبل از کلاس درس میخوانم.

2.ابتدا لغات را حفظ میکنم بعد متن کتاب را میخوانم و ترجمه میکنم.

3. سپس قواعد را میخوانم.

4.پس از تدریس معلم و مطالعه جزوه ای که در اختیارمان قرار میدهد تمرین ها را از کتاب درسی حل میکنم.

نحوه استفاده از کتاب آبی:

1.چند روز بعد از خواندن کتاب درسی و جزوه دبیر سراغ تست میروم.

2.قبل از تست درسنامه کتاب آبی را میخوانم و بعد تست ها را جواب میدهم.

3.لغات سخت را یادداشت برداری میکنم و روز قبل از کلاس درس و آزمون آنها را همراه فلش کارت عربی مرور میکنم.


ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 2 نفر

مائده  طاعتی
مائده طاعتی از شهر شهرجديد پرند- تراز 6245 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : جمعه 23 فروردین 1398 )

من در این درس از 10 سؤال 7 یا 8 سؤال را پاسخ میدهم.

نقطه قوت من درس عربی است.

روش مطالعه:

ابتدا کتاب درسی را کامل مطالعه می‌کنم‏ سپس به حل تمرینهای آن میپردازم و وقتی احساس کردم همه نکات را یاد گرفته ام شروع به تست زدن از کتاب عمار میکنم که خیلی به من کمک میکند.


ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی

شایان اسفندیاری اصل
شایان اسفندیاری اصل از شهر ايذه- تراز 6094 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : جمعه 23 فروردین 1398 )

من در این درس از 10 سؤال 8 سؤال را پاسخ میدهم.

روش مطالعه درس  عربی:

برای اینکه بتوانم تسلط خود را در بخش ترجمه بیشتر کنم ابتدا لغات مربوط به هر درس را که در انتهای کتاب درسی موجود است به ترتیب و پشت سر هم یاد میگیرم  و برای مرور و تمرین و تکرار بیشتر از فلش کارت استفاده میکنم.

ارسال شده توسط : فاطمه منصور خاکی 13 نفر

امیر رضا کلارستاقی
امیر رضا کلارستاقی از شهر تنكابن- تراز 6404 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : پنج شنبه 22 فروردین 1398 )

زبان انگلیسی نقطه قوت پایدار من است که در آزمون هاده از ده میزنم

.من در درس زبان انگلیسی ابتدا خوب ودقیق کتاب درسی مدرسه را می خوانم

معنی لغات و گرامر را به طور کامل یاد می گیرم

در کلاس درس به گفته های معلمم خوب گوش می کنم و نکات مهم را یادداشت می کنم.

سوالات ازمون های قبل را بررسی و رفع اشکال می کنم

.دفترچه آزمون غیر حضوری را کامل می کنم و اگر اشکالی داشته باشم رفع کنم .

همچنین یکی از دلایل پیشرفت من  در این درس شرکت در کلاس های ترمی زبان است

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 2 نفر

سید محمد  ولی پور
سید محمد ولی پور از شهر ساري- تراز 6295 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : پنج شنبه 22 فروردین 1398 )

بنده در درس عربی همواره به نسبت یک مقداری ضعیف بودم و3 از ده میزدم

دلیل اصلی افزایش تراز در این درس افزایش ساعات مطالعه 

تغییر در نگرش به این درس می باشد

. تمرکز اصلی را بر روی قواعد درس گذاشتم

مطالب را عمیق تر مطالعه کردم و نتیجه آن را نیز مشاهده کردم.و به 6 از ده رسیدم

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی

سمانه شعبانی
سمانه شعبانی از شهر رحيم آباد- تراز 6429 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : پنج شنبه 22 فروردین 1398 )

 درس عربی را 7 از 10 میزنم

  • سر کلاس درس به تدریس معلم توجه کامل دارم .

  • همان روز درس را مجدد مطالعه می کنم 

  • قواعد درس را روی متن پیاده می کنم .

  • در جلسه بعدی درس را کاملا از روی کتاب درسی مطالعه می کنم .

ارسال شده توسط : محمدرضا جهانی 1 نفر

حجت  پیری جور
حجت پیری جور از شهر ايرانشهر- تراز 3949 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 21 فروردین 1398 )

من در آزمون های کانون به 6 سوال از 10 سوال پاسخ می‌دهم.

در این درس ابتدا متن کتاب و سپس ترجمه متن را میخوانم.

پس از مطالعه ترجمه و قواعد درس را می خوانم ودرسنامه را بررسی میکنم.

سپس از روی کتاب ابی کانون تست می زنم و پاسخ تشریحی ان ها را مطالعه میکنم

ارسال شده توسط : جواد احمدی شعار 7 نفر

یلدا  سلاق
یلدا سلاق از شهر گرگان- تراز 6331 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 21 فروردین 1398 )

من در درس عربی به 7 سوال از 10 سوال پاسخ می‌دهم

من برای درس عربی از دی وی دی بسیار خوب کانون استفاده می‌کردم.

در طول هفته زمان می‌گذاشتم و می‌دیدم و تمام نکات آن را با دقت یادداشت می‌کردم.

سپس یادداشتهایم را در طول برنامه ریزیم مطالعه می‌کردم.

سپس سراغ تستها می‌رفتم و از کتاب آبی کانون استفاده می‌کردم تا ایرادات مطالعاتیم برطرف شود.و اگر تستی برایم سخت بود یا اشتباه زده‌ بودم ، می‌رفتم دوباره یادداشتهایم را مطالعه می‌کردم.

اگر در لغات عربی یا گرامر آن نمی‌توانستم به خوبی یاد بگیرم به سراغ جعبه لایتنر می‌رفتم.

سپس تست‌های بیشتری کار می‌کردم.و در هفته‌ی دوم تست‌های زماندار کار می‌کردم.

از کتاب عمار هم استفاده می‌کردم .چون بسیار کتاب خوبیست و آموزش کاملی دارد.

توانستم نکات خوبی ازآن استخراج کنم.

ارسال شده توسط : جواد احمدی شعار

 کوثر  باغدار
کوثر باغدار از شهر سقز- تراز 6787 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 21 فروردین 1398 )

من این درس را در آزمون های کانون 9 از ده پاسخ می دهم.

  • برای واژه ها وقت می گذارم و آنها را حفظ می کنم .

  • بعد از خواندن لغات متون درس را ترجمه می کنم و آنها را کامل درک می کنم و اگر لغتی دیگر هم باشد آنها یادداشت می کنم.

  • برای قسمت قواعد هم سعی میکنم در کلاس کامل متوجه شوم و نکات  مربوطه را یادداشت کنم .

  • در هفته های دوم لغات را دوباره مرور می کنم و تست کار می کنم تا بر موضوع کاملا نسلط  شوم

ارسال شده توسط : جواد احمدی شعار 17 نفر

محمد مهدی  زینلی ده جمالی
محمد مهدی زینلی ده جمالی از شهر يزد- تراز 5758 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 21 فروردین 1398 )
  • من در درس عربی به 6 سوال از 10 سوال پاسخ صحیح دادم

من برای درس عربی ابتدا در هر روز درس همان روز را مخصوصا از نظر قواعد مطالعه می کنم چرا که قواعد عربی هم سوالات زیادی از آن مطرح می شود و هم در صورت عدم مرور،زود فراموش می شود و این کار را با کتاب کار کانون یا عربی عمار و مرور مختصر جزوه معلم انجام می دهم.البته فقط خواندن نیست بلکه تعدادی سوال تشریحی و تست از قواعد حل میکنم.پس از 48 ساعت نیز دوباره مرور انجام می دهم.برای جلسه بعد تمام تمرینات کتاب را کامل حل کرده و پس از مرحله تثبیت،سراغ تست و مرحله تسلط می روم.در این کار مهمترین منبع کتاب آبی کانون است.


ارسال شده توسط : جواد احمدی شعار 1 نفر

مهرزاد  صانعی
مهرزاد صانعی از شهر يزد- تراز 6049 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 21 فروردین 1398 )
  • من در درس عربی به 7 سوال از 10 سوال پاسخ صحیح دادم

روش من درحفظ لغات درس عربی: ابتدا لغات مربوط به هر درس را که در انتهای کتاب نوشته شده،  مطالعه میکنم بعد ازآن کلمات را هم به عربی و هم به فارسی حفظ می کنم بعد از حفظ برای تسلط بیشتر متن کتابم را خط به خط معنی می کنم بعد از آن کلمه هایی را که قادر به معنی کردن آن ها نبودم را در یک برگه یادداشت میکنم تا برای دفعه ی بعد آن را مطالعه کنم. سپس سوالات کتاب کار در همان مبحث که تشریحی هستند را حل میکنم ودرنهایت سوالاتم را تحلیل و بررسی میکنم تا بتوانم اشکالاتم را برطرف کنم.


ارسال شده توسط : جواد احمدی شعار 4 نفر

غزاله  گلکار
غزاله گلکار از شهر خواف- تراز 6059 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : چهارشنبه 21 فروردین 1398 )
  • من در درس عربی به6 سوال از 10 سوال پاسخ صحیح دادم

  • نحوه مطالعه درس عربی:

  • در این درس ابتدا متن کتاب را کامل خوانده و سپس سعی در ترجمه متن می نمایم.

  • پس از مطالعه ترجمه، قواعد درس را می خوانم و درسنامه را بررسی می کنم.

  • سپس از روی کتاب آبی کانون تست می زنم و پاسخ تشریحی آن ها را مطالعه و اشکالاتم را بررسی می کنم.

  • تست های مهم را بوسیله علائم و خودکار رنگی مشخص می کنم تا بعدا هنگام نیاز و مطالعه کلی و مرور دوباره راحتر در دسترس باشند.

ارسال شده توسط : جواد احمدی شعار 42 نفر

محمد رضا   قدرت آبادی
محمد رضا قدرت آبادی از شهر گرگان- تراز 6320 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : یکشنبه 11 فروردین 1398 )

من به سؤالات درس عربی در آزمون‌های کانون 7 از ده پاسخ میدهم. 

روش مطالعه: 

متن درس را میخوانم و لغات جدید را علامتگذاری میکنم. 

معنی لغات جدید را بالای آن‌ها مینویسم و ترجمه متن را مطالعه میکنم.

قواعد را میخوانم و تمرین‌های کتاب درسی را حل میکنم. 

تمرین‌هایی که نمیتوانم پاسخ دهم علامتگذاری میکنم. 

روش مطالعه و استفاده از منابع آموزشی کانون:

از کتاب آبی برای حل سؤال چهارگزینه ای استفاده میکنم. 

اول درسنامه را میخوانم و بعد سؤالات مبحث جدید را پاسخ میدهم. 

پاسخ‌هایم را چک میکنم و اگر نادرست جواب داده بودم علامتگذاری میکنم. 

برای مرور درس، لغات جدید و سؤالات علامتگذاری شده را میخوانم. 

ارسال شده توسط : مونا علیزاده مقدم 4 نفر

وحید   حبشی
وحید حبشی از شهر شهر قدس- تراز 6188 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : یکشنبه 11 فروردین 1398 )

من به سؤالات درس عربی در آزمون‌های کانون 8 یا 9 از ده پاسخ میدهم. 

روش مطالعه: 

اول متن کتاب را کامل مطالعه میکنم و از روی درس بلند میخوانم. 

بعد لغات جدید را میخوانم. 

بعد قواعد را مطالعه میکنم. 

پس از یادگیری درس، تمرین‌های کتاب درسی را حل میکنم. 

روش مطالعه و استفاده از منابع آموزشی کانون:

از فلش کارت، کتاب کار و آبی کانون استفاده میکنم. 

از کتاب کار بیش‌تر برای آمادی در امتحانات مدرسه استفاده میکنم. 

از کتاب آبی، سوالات را پاسخ داده و نکات مهم را در کتاب درسی‌ام یادداشت میکنم

سوالاتی از کتاب آبی اشتباه پاسخ داده‌ام، علامت میزنم.

برای مرور، درسنامه و سؤالات  علامتگذاری شده را از کتاب آبی مطالعه میکنم. 

ارسال شده توسط : مونا علیزاده مقدم 4 نفر

فاطمه  طالب دوست
فاطمه طالب دوست از شهر قوچان- تراز 6104 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : شنبه 10 فروردین 1398 )

این درس جز نقاط قوت پایدار من می باشد و اکثرا 10 از 10 را دارم

به نظر من درس عربی جز دروسی است که باید در سرکلاس یاد بگیریم.

درهنگام تدریس معلم تمام هوش وحواسم به معلم می باشدو اگر مطلبی را یاد نگرفتم همان جا از معلم می  پرسم.

پس از اینکه زنگ تفریح شدنکات مهمی را که یاد گرفته ام با دوستانم مرور می کنم.

مرحله بعدی یادگیری من در منزل می باشد. از ابتدای سال به شعار درس هر روز همان روز عمل کرده ام. منبع اصلی عربی من کتاب آبی و منبع بعدی عربی عمار می باشد.در ابتدای تست های وتمرین های درس مربوطه را جواب می دهم

 در صورت اینکه بلد نباشم به کتاب درسی مراجعه کرده ودوباره می خوانم و فردای آن روز مجدد به همان سوالات جواب می دهم.. ابتدا لغات عربی را در جمله یاد می گیرم  وسپس قواعد را با حل کردن تمرین تشریحی یاد می گیرم.

 اواخر هفته اول ودوم آزمون مرور مباحث و لغات عربی را دارم.

ارسال شده توسط : بیژن مهبودی 6 نفر

عسل  علامت ساز
عسل علامت ساز از شهر اصفهان- تراز 6073 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : پنج شنبه 16 اسفند 1397 )

من در آزمون های کانون در این درس 7 از 10 پاسخ می‌دهم.

متن کتاب را به صورت ریز به ریز و با دقت مطالعه میکردم و بعد از مطالعه قواعد هر درس نکات مخفی قواعدی که در متن درسها پنهان است را بصورت کامل فرا میگرفتم و تمرینات کتاب درسی را بصورت کامل تمرین میکردم

نکته ای که بعد از این مرحله حائز اهمیت است و به من کمک کرد تمرین کردن تست از کتاب آبی بود که تقریبا بصورت تایم ثابت شبانه در تایم برنامه ام قرار گرفت.

ارسال شده توسط : مونا علیزاده مقدم 9 نفر

زهرا  طهماسبی
زهرا طهماسبی از شهر ايذه- تراز 5773 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : سه شنبه 14 اسفند 1397 )

من به سؤالات درس عربی در آزمون 7 از ده پاسخ می‌دهم.

ابتدا لغات هر درس را می خوانم سپس به سراغ متن درسی می روم و آن را ترجمه می کنم.

بعد قواعد عربی را مطالعه می‌کنم و تمرین های کتاب درسی را پاسخ می‌دهم.

بعد از این که به متن کتاب درسی و سؤالات آن تسلط پیدا کردم، برای حل تست از کتاب آبی عربی استفاده میکنم.

بعد از حل تست، پاسخ های خودم را با پاسخ تشریحی آخر کتاب مقایسه میکنم و سؤالاتی که اشتباه پاسخ داده ام نشان‌دار میکنم تا در مرور درس، آن‌ها را با دقت بیش‌تری بخوانم.

ارسال شده توسط : مونا علیزاده مقدم 11 نفر

آیدا اسماعیلی
آیدا اسماعیلی از شهر آمل- تراز 5816 - روش مطالعه درس عربی نهم (زمان ارسال : پنج شنبه 9 اسفند 1397 )

نکات مهم هر آزمون و کارنامه به من توسط پشتیبان یاداوری میشد.

با این بررسی های پیوسته به مشکلات خودم پی میبرم.  و برای برطرف کردن ان ها به من راهکار ارائه شد.

کتاب های پرتکرار و آبی عربی را زیاد استفاده میکنم.

چون منابعی هستند که هم سوالات تشریحی دارند و هم سوالات تستی مطابق با متن کتاب درسی. اشتباهات متدلول باعث بالا رفتن چند از 10 من بخاطر پایین امدن اشتباهاتم شد

ارسال شده توسط : مهدیه صابری 12 نفر

Menu