مصاحبه دانش اموز سجاد حسینیان پایه‌ی ششم از تبریز

من به دلیل پیشرفت در درس‌های مدرسه و همچنین یادگیری مطالعه با برنامه در آزمون‌های قلم چی ثبت نام کردم و همچنین قبولی در آزمون تیزهوشان یکی از اهداف من است

مصاحبه دانش اموز سجاد حسینیان پایه‌ی ششم از تبریز

نام و نام خانوادگی : سجاد حسینیان

پایه : ششم دبستان

نام شهر و استان : تبریز- آذربایجان شرقی  

شغل و تحصیلات مادر : خانه دار، دیپلم

شغل و تحصیلات پدر : کارمند، لیسانس

میانگین تراز : 6857

معدل : خیلی خوب

سال های حضور در کانون : از مهر سال 1403

چند آزمون شرکت کرده است : 28 آزمون

مصاحبه گر : ثناجعفریان

مدیر گروه: حامد جعفریان

 

 

  1. هدف شما از شرکت در آزمون های کانون چیست؟

من به دلیل پیشرفت در درس های مدرسه و همچنین یادگیری مطالعه با برنامه در آزمون های قلم چی ثبت نام کردم و همچنین قبولی در آزمون تیزهوشان یکی از اهداف من است بنابراین قصد دارم به سوالات دفترچه تیزهوشان با تمرکز بیشتری پاسخ دهم و کارنامه آن را دقیق تر بررسی کنم.

 

  1. با توجه به دستاوردهای تابستان، چه تصمیماتی برای نیم سال اول گرفته اید؟

من در ایام تابستان با شرکت در آزمون های تابستان توانستم درس های سال پیش رو را پیش خوانی کنم و الان در آزمون های نیم سال اول فقط نیاز دارم که مباحث مورد نیاز را مرور و نمونه سوال حل کنم. قصد دارم در آزمون های مدرسه بهترین نمره و در آزمون های قلم چی بهترین تراز را کسب کنم. 

 

  1. پیوستگی در آزمون­ها چگونه توانست باعث پیشرفت تراز شما شود؟

شرکت مداوم و بدون غیبت در آزمون­ها به من کمک کرد تا با انواع سوالات آشنا شوم و برای پیشرفت ترازم نسبت به آزمون قبلی بیشتر تلاش کنم. 

 

  1. شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟

من روز جمعه یعنی همان روز آزمون ابتدا تراز خودم را با استفاده از اپ کانونی ها 2 ساعت زودتر دریافت و بررسی می کنم . برای بررسی دقیق تر کارنامه خود و بررسی اشکالاتم به صفحه شخصی مراجعه می کنم.

 

  1. آیا شما پارسال قهرمان پیوستگی بودید؟ در چند آزمون شرکت کردید؟ آیا جزو باشگاه پانصد­تایی ها هفتصد تایی ها یا هزارتایی ها بودید؟ علت پیوستگی و موفقیت خودتان را در چه چیزی می دانید؟

بله من با شرکت مداوم در آزمون­ها قهرمان پیوستگی بوده ام. همچنین جزو باشگاه هزارتایی­ ها نیز بوده ام. می توانم بگویم پیوستگی در آزمون­ها دلیل دست یابی من به این تعداد پاسخ صحیح است چرا که با شرکت کامل در آزمون­ها و تحلیل درست سوالات می توانستم اشکالات خود را به موقع شناسایی کنم و از تکرار آن­ها خودداری کنم و با کاهش تعداد اشتباهات و سوال­های نزده ، پاسخ­های درست خود را افزایش دهم.

 

  1. مطابق برنامه راهبردی حرکت می کنید؟ چگونه برای دوهفته برنامه ریزی می کنید؟

بله من با استفاده ازبرنامه راهبردی کانون برای خودم یک برنامه شخصی می نویسم. هفته اول و تا اواسط هفته دوم را به مطالعه درس ها و در کنار آن تست زنی اختصاص می دهم و اواخر هفته آزمون برای مرور و شرکت در آزمون شبیه ساز وقت می گذارم.

 

  1. تحلیل آزمون را چگونه انجام می دهید؟

من تحلیل آزمون را اواسط هفته انجام می دهم تا سوالات مورد نیاز برای آزمون پیش رو را فراموش نکنم و بتوانم در آزمون بعدی به سوالات مشابه آن­ها پاسخ دهم. 

 

  1. نقش آموزشی خانواده، بالاخص پدر و مادر در این سال­ها چگونه بود؟

مادرم معمولا در برنامه ریزی و پیگیری برای انجام به موقع برنامه به من کمک می کند. پیگیری های مادرم باعث می شود که من از اهمال کاری دوری کنم و به برنامه ی خودم پایبند باشم.

 

  1. منابع و برنامه ای که برای آزمون های تشریحی استفاده کردید چه بود؟

من از کتاب پرتکرار کانون قلم چی برای آمادگی در آزمون های تشریحی استفاده می کردم و همچنین از نمونه سوال های سایت کانون نیز استفاده می کردم.

 

Menu