گفت‌وگو با مسیحا مرادی، قهرمان پیوستگی با تراز صعودی

من تصمیم گرفتم تمامی کتاب‌های ششم به جز هدیه و مطالعات اجتماعی را بخوانم و مرور کنم. چون اگر از تابستون جلوتر بخوانم...

گفت‌وگو با مسیحا مرادی، قهرمان پیوستگی با تراز صعودی

نام و نام خانوادگی: مسیحا مرادی

پایه: ششم

نام شهر و استان: تهران، تهران

شغل و تحصیلات مادر: فوق‌لیسانس معماری – دبیر

شغل و تحصیلات پدر: فوق‌لیسانس مهندسی شیمی – کارمند

میانگین ترازش: 7100

معدل: خیلی خوب

سال‌های حضور در کانون: 4 سال

چند آزمون شرکت کرده‌اید؟ 66 آزمون

مصاحبه‌گر: کیمیا سمیع داریان


1. شما در تابستان چند درس نگاه به آینده (درس‌های سال بعد) را می‌خوانید و امتحان می‌دهید؟

من تصمیم گرفتم تمامی کتاب های ششم به جز هدیه و مطالعات اجتماعی را بخوانم و مرور کنم. چون اگر از تابستون جلوتر بخوانم، موقع کلاس کمتر استرس می‌گیرم و بیشتر وقت دارم تمرین کنم.


2. آیا در آزمون‌های تشریحی 17 مرداد و 6 شهریور شرکت خواهید کرد؟

خیر، امسال نمی‌خواهم شرکت کنم. چون فکر می‌کنم باید تمرکز کافی رو تیزهوشان بگذارم.


3. از نظر شما فایده‌ی خواندن درس‌های سال بعد در تابستان چیست؟

به نظرم خیلی خوبه، چون از بقیه جلو می‌افتم و وقتی معلم شروع به درس دادن میکند، من یک بار خوانده‌ام و بهتر یاد می‌گیرم. و البته روی انگیزه و اعتماد به نفس هم تاثیر زیادی میگذارد.


4. از کدام کتاب‌ها در تابستان استفاده می‌کنید؟ علت انتخاب این کتاب‌ها را بنویسید.

کتاب تابستان: زیرا هم دروس پنجم و هم دروس ششم را دارد، البته کتاب های تیزهوشان کانون را تمام کرده‌ام و از کتاب های انتشارات های دیگر نیز استفاده میکنم و با برنامه ریزی و علامت‌دار کردن تست ها سعی به یادگیری نکات جدید میکنم.


5.در یک پوستر مشخص کرده‌ایم رتبه های زیر 100 کشور، پارسال چند درس نگاه به آینده را انتخاب کردند و آزمون داده‌اند و مشخص شده است که در چند آزمون تابستان به صورت حضوری یا آنلاین شرکت کرده‌اند. از نظر شما نحوه‌ی اجرای برنامه‌ی تابستان رتبه‌های زیر 100 کشور چه پیامی دارد؟

فکر می‌کنم باید از نحوه‌ی درس خواندن آن‌ها الگو گرفت و از بعضی روش های آنان که میتوان برای خود استفاده کرد و نتیجه‌ی دلخواه خود را گرفت. 


6. برای آموزش درس‌های نگاه به آینده، از کدام فیلم‌ها و کلاس‌ها استفاده می‌کنید؟

من از کتاب تابستان استفاده میکنم. هم کافی و هم جامع است و خواندن با دقت آن و تست زنی برایم کفایت میکند و باعث خروجی خوبی در کارنامه‌ام میشود.


7. برای آزمون‌ها به صورت حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟

حضوری، چون آزمون اصلی تیزهوشان حضوری خواهد بود و باید چنین شرایطی را برای خودم شبیه سازی کنم تا در آزمون اصلی استرس نگیرم.


8. آیا شما پارسال قهرمان پیوستگی بودید؟ در چند آزمون شرکت کرده بودید؟ آیا جزو باشگاه پانصدتایی ها یا هفتصد‌هایی ها یا هزارتایی ها بودید؟ علت پیوستگی شما و موفقیت خودتان را در چه چیزی می‌دانید؟

بله، پارسال در 23  آزمون شرکت کردم و عضو باشگاه پانصدتایی ها هم بودم. با تلاش و کوشش و برنامه ریزی و اجرای درست آن به چنین موفقیتی رسیدم.


9. میانگین چند ساعت مطالعه روزانه در تابستان دارید؟ به استراحت و تفریح هم در برنامه تابستان توجه کرده اید؟

تقریباً روزی 1 ساعت و نیم درس می‌خوانم. البته بعضی روزها بیشتر میشود که برای نتیجه‌ی بهتر این اتفاق طبیعیه. همچنین روز هایی که به کلاس هوش کانون میروم تایم مطالعاتی بیشتری را به خود اختصاص می‌دهد و البته به تفریح هم در برنامه‌ام توجه کافی دارم.


10. تحلیل آزمون را چگونه انجام می‌دهید؟

بعداز هر آزمون و مشاهده‌ی کارنامه‌ام سوالاتی که غلط حل کرده ام را مجدد حل کرده و یادداشت می‌کنم. برای پشتیبانم ارسال و روز جمعه برایش می‌برم تا از روند تحلیل و آزمون هایم مطمئن شوم. و اگر مشکلی دارد آن را اصلاح کنم تا نتیجه‌ دلخواهم را بگیرم.


11. در طول تابستان دفتر برنامه‌ریزی را تکمیل می‌کنید؟

بله، همیشه. چون وقتی یادداشت می‌کنم چه کارهایی انجام دادم، خیلی حس خوبی دارم و می‌فهمم چقدر پیشرفت کردم.


12. کدام قسمت سایت کانون برای شما کاربرد بیشتری دارد؟

بخش کارنامه، زیرا با توجه به آن و تحلیل آن می‌توانم تحلیل آزمون خوبی را داشته باشم و از اشتباهاتم درس بگیرم.

Menu