گفت وگو با آریا حیدری ؛ رتبه 885 منطقه 2 از بوشهر

گفت وگو با آریا حیدری ؛ رتبه 885 منطقه 2 از بوشهر برتر هنر

گفت وگو با آریا حیدری ؛ رتبه 885 منطقه 2 از بوشهر

نام و نام خانوادگی :  آریا حیدری

نام شهر، استان:  بوشهر

رشته و منطقه کنکور:  منحصراً زبان – منطقه2

رتبه (منطقه و کشور): رتبه منطقه 885 ، رتبه کشوری 2267

سال‌های حضور در کانون : 3 سال

میانگین تراز کانونی:  6450

تحصیلات و شغل مادر:  کارشناسی مدیریت – معاون دبیرستان

تحصیلات و شغل پدر:  کارشناسی عمران - بازرس

درصدهای کنکور:  زبان 70/9 درصد



مصاحبه‌گر :  محمدامین شیخی شتان




چند سال و چه سال هایی دانش اموز کانون بودید؟ 

من سه سال و در پایه های یازدهم،دوازدهم و پشت کنکور کانونی بودم.


در چند آزمون اصلی و چند آزمون هدیه شرکت کردید؟ 

در  56 آزمون اصلی و 6 آزمون هدیه شرکت داشته ام.


شرکت در این تعداد آزمون چه دستاوردی برایتان داشت؟ 

آشنایی با تیپ سوالات و پیدا کردن  نقاط ضعف از جمله دستاوردهای من نسبت به آزمون های قلم چی می باشد.


آیا در آزمون های مشابه پارسال شرکت می‌کردید؟ الف) انگیزه تان چه بود؟ ب) فایده آزمون های مشابه پارسال برای شما چه بود؟

بله -بررسی کردن سوالات احتمالی به دلیل یکسان بودن بودجه آزمون ها ، باعث شرکت من در آزمون های مشابه پارسال بود. از جمله فواید شرکت در این آزمون ها، آشنایی بیشتر با سوالات و کسب آمادگی بیشتر برای آزمون های اصلی می باشد.


مهم‌ترین چیزی که در این سال‌ها از کانون و آزمون‌ها یاد گرفته‌اید چیست؟

شرکت در آزمون ها تاثیر بسزایی در آمادگی بیشتر برای کنکور بوده است و تحلیل این آزمون ها بهترین منبع برای کنکور است.     


چرا کانون را در این سال‌ها انتخاب کردید؟ چگونه با کانون آشنا شدید؟ 

جامعه آماری بالای آزمون ها و سطح کیفی سوالات آزمون ها برایم اهمیت ویژه ای داشته است و آزمون های قلم چی از معتبرترین آزمون ها می باشد  که جایگزینی نداشت. از طریق مدرسه با کانون قلم چی آشنا شدم.


برنامه راهبردی شما برای مطالعه در طول سال چه بود؟

برای خودم مطالب منابع موجود را دسته بندی می کردم اعم از گرامر،اصطلاحات،ساختار جملات و غیره و هر روز برای مطالعه وقت کافی می گذاشتم تا در هفته اول بودجه بندی برنامه راهبردی را کامل کنمو در هفته دوم به تست زنی و مطالعه منابع آزاد می پرداختم. قطعا شخصی سازی برنامه راهبردی می تواند کمک شایانی به دانش آموز کند.


به طور میانگین و در بازه های مختلف چند ساعت تست می زدید یا مساله حل می‌کردید و چند ساعت صرف مطالعه و روخوانی می‌کردید، در طول سال و در ماه های مختلف این نسبت چه تغییری کرد؟ 

به طور میانگین هرروز چندین ریدینگ تخصصی و عمومی ، چندین کلوز تست و 70 سوال بصورت کلی از مباحث لغات و غیره حل می کردم. تمام تلاش خود را می کردم که در هفته کمتر از 600 تست نزنم و این روند بصورت یکنواخت ادامه می دادم.


آیا روش بازیابی(Retrieval )را  می‌شناسید، اگر این روش  را می شناسید،‌ آن را چگونه یاد گرفتید؟ 

بله-از طریق پشتیبان و مطالعه در سایت که باعث شد با تحلیل کردن آزمون ها یادگیری ناقص خود را تکمیل کنم.


در کدام درس ها بیشتر از روش بازیابی استفاده کردید؟ و تاثیر این روش برای شما چه بود؟ 

در مبحث اصطلاحات که طبیعتاً تأثیر بسزایی داشت.


در طول این همه سال خسته نشدید؟ چه چالش‌هایی امسال داشتید؟ چه کاری برای رفع خستگی انجام می‌دادید؟ 

خیر- از جمله چالش ها می توان به نبود منابع مشخص و اساتیدی اشاره کرد که تحصیلات مرتبطی در این زمینه نداشتند و در نتیجه تمام بار بر دوش خود دانش آموز بوده است. معمولاً در اوقاتی که احساس خستگی می کردم با استراحت کردن تجدید قوا می کردم.


سال گذشته کانون روی کشف دو سؤال ساده در هر ازمون تمرکز داشت، آیا شما می‌توانستید سؤال‌های ساده آزمون را تشخیص دهید؟ 

بله – معمولاً دانش آموزان علاقمند به زبان با تحلیل فراوان سوال های زبان عمومی قادر به تشخیص آن ها در بین سوالات تخصصی تر می شوند.


آیا این مهارت و توانایی در طول سال بهبود پیدا کرد؟ 

بله- با آشنایی و تمرین بیشتر این مهارت افزایش یافت.


در جلسه کنکور آیا توانستید سوال‌های ساده تر را تشخیص دهید؟ 

بله- با تمرین هایی که در گذشته و آزمون های قلم چی داشتم قاعدتاً در آزمون کنکور سراسری کار راحتتری داشتم و بخوبی زمانم را مدیریت می کردم.


به طور میانگین در هر آزمون تعداد اشتباه های شما چند تا بود؟ 

بستگی به آزمون و آمادگی خودم داشت که به طور میانگین حدود 5 سوال اشتباه داشتم.


هنگام بررسی آزمون ها به کدام یک  اولویت بیشتری می‌دادید؟ 

معمولاً به اشتباهاتی که دوبار تکرار کرده بودم توجه می کردم و بعد از آن به سوالات دام دار می پرداختم.


شما تا چه حد خود را یک دانش آموز کانونی می‌ دانید؟

من خودم را یک دانش آموز کانونی می دانم و دلیل عمده آن حضور سه ساله در کانون و متعهد بودن به شرکت در آزمون ها می باشد، ضمن اینکه پس از هر آزمون آنها را تحلیل می کردم و همچنین از منابع آزمونی استفاده می کردم.


از سایت کانون و مجله آزمون استفاده می‌کردی؟ کدام بخش‌ها برای تو جالب تر بود؟ 

بله – معمولاً مطالب تکمیلی مدیرگروه منحصراً زبان و مصاحبه دانش آموزانی که موفق به رتبه برتر شده بودند را دنبال می کردم.


اگر خود را یک دانش آموز کانونی می‌دانید، توضیح بدهید که از کدام منابع کانونی استفاده موثری داشتید؟ 

کتاب آبی منحصراً زبان: کتابی با درسنامه جامع و تست های کافی منطبق با برنامه راهبردی

کتاب زرد(8 کنکور): درسنامه کوتاه و مختصر + کنکورهای داخل و خارج با پاسخنامه تشریحی کامل


در صورتی که خود را قهرمان پیشرفت می‌دانید توضیح بدهید که در کدام درس پیشرفت زیادی داشتید؟

من در بخش گرامر نسبت به سایر بخش ها پیشرفت چشم گیری داشتم و روش‌هایی را که منجر به پیشرفت شما شد، توضیح دهید. تست زدن مداوم در این زمینه توانست به من کمک زیادی بکند.


بهترین درس شما در کنکور کدام است؟

لغات و گرامر برای من خیلی خوب بود و دلیل آن مطالعه دقیق درسنامه و تکرار و تداوم تست زنی بود.


اگر در آزمون تیر ماه نسیت به آزمون دی ماه پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشتید، توضیح دهید که در طی ماه‌های بین این دو آزمون چه برنامه‌ای اجرا کردید؟  

بله – سعی کردم حین جلسه خودم را بیشتر کنترل کنم و سوالات را کامل چندبار مطالعه کنم.


به نظرت مهم‌ترین خود ویژگی مثبت شما چه بود که باعث شد به اینجا برسید؟ 

ویژگی های مثبتی که باعث موفقیت من شد ، تلاش و علاقه وافر من به زبان بود.


توصیه ای برای دانش آموزان دارید؟ 

امیدوارم با تلاش و برنامه ریزی درست و شخصی به تمام خواسته هایشان دست یابند و هرگز دست از کوشش و استمرار برندارند و نا امید نشوند.

Menu