محمد معظمی گودرزی : تحلیل آزمون از خود آزمون مهم‌تر است

محمد معظمی گودرزی پشتیبان ویژه کانون قلمچی : به جرئت میتوانم بگویم که تحلیل آزمون از خود آزمون مهم‌تر است.

محمد معظمی گودرزی : تحلیل آزمون از خود آزمون مهم‌تر است

سلام من محمد معظمی گودرزی هستم 

رتبه ۱۹۶ منطقه دو کنکور تجربی سال ۱۴۰۰ 

 و دانشجوی پزشکی دانشگاه شهید بهشتی 


یکی از مهم‌ترین نکات برای موفقیت در کنکور حفظ پیوستگی است البته حفظ پیوستگی در چندین مورد متفاوت برای مثال حفظ پیوستگی در درس خواندن آزمون دادن تست زدن و مهم ترین آنها برنامه راهبردی .

مهم‌ترین تجربه و نتیجه ای که من از پیوستگی به برنامه راهبردی داشتم این بود که دیگر نگران این نبودم که چه درسی را چه زمانی بخوانم چون در برنامه راهبردی تا خود کنکور مشخص بود که هر درس و هر مبحثی در چه زمانی خوانده میشود .

از مهم ترین نکات و مشخصه های برنامه راهبردی از بین بردن دغدغه دانش آموز درباره‌ی  برنامه بلند مدت و کوتاه مدت است یعنی با خواندن برنامه راهبردی کاملا متوجه خواهید شد که تا ماه های آینده چه دروسی خوانده می شود یعنی برنامه بلند مدت و حتی میدانید که برای دو هفته بعدی چه مباحثی را باید بخوانید یعنی برنامه کوتاه مدت .

تکیه کردن به برنامه راهبردی باعث میشود که دانش آموز راه پیش رویش مشخص شود و فقط در اجرا کردن درست آن تلاش کند و به شدت باعث منظم شدن روند مطالعه می‌شود.

در سال کنکور اگر از آزمونی جا می‌ماندم و غیبت میکردم به هر دلیلی سعی میکردم سوالات را گرفته و خودم آزمون را در خانه بدهم زیرا آزمون مشخص میکند که شما مباحثی که در طول دو هفته خوانده اید را یاد گرفته اید یا نه .

به جرئت میتوانم بگویم که تحلیل آزمون از خود آزمون مهم تر است. زیرا تا وقتی که آزمون را به درستی تحلیل نکنید نمی فهمید که کدام مباحث و کدام تیپ سوالات را مشکل دارید . اهمیت تحلیل آزمون بسیار زیاد است البته باید تحلیل آزمون به درستی صورت گیرد .

در تحلیل آزمون ترتیب اهمیت غلط‌ها نزده ها و صحیح ها است  . اول سعی میکردم سوالات غلطم‌ را بار دیگر حل کنم تا متوجه شوم به چه دلیلی سوال را غلط زده ام .حتما دلیل غلط زدنم را کنار سوال در دفترچه می‌نوشتم این کار بسیار مهم است زیرا کمک می‌کرد که از آن به بعد کمتر آن اشتباه را انجام بدهم بعد از آن به سوالات نزده پاسخ میدادم و باز هم دلیل پاسخ ندادن را کنار سوالات می‌نوشتم  در آخر به سوالات صحیح نگاهی می انداختم و اگر نکته ای داشتند حتما یادداشت میکردم در رابطه به سوالات غلط و نزده هم همینطور هر کجا که به نکته ای برمی‌خوردم مخصوصا در زیست و شیمی حتما آن را در کتاب یادداشت میکردم در فیزیک و ریاضی کنار سوالات مهم علامت میزدم تا بعدا دوباره آنها را حل کنم.



دانش آموزان عزیز، برای رزرو پشتیبان ویژه و مشاور کنکور ، از طریق صفحه کانون برترها با ما در ارتباط باشید. (کلیک کنید)

و همچنین میتوانید با شماره 0218451 تماس بگیرید.

Menu