نمونه سوال از درس خوراکی ها
تهیه : الهام رضایی
برای آمادگی در آزمون 18 تیر، خوب است یک بار ، خلاصه نکات و سوالات مهم درس علوم را با هم مرور کنیم، در اینجا نمونه سوالات مهم و پر کاربرد در آزمون های کانون از فصل دوم، یعنی خوراکیها آورده شده است.
با توجه به این خلاصه نکات داده شده در همین بخش به سه سوال زیر پاسخ دهید:
1- «سیبزمینی، ماهی، کدو و کره» بهترتیب در کدام گروه از موادّ غذایی قرار میگیرند؟
1) روغنها- نان، برنج و ماکارونی - میوهها و سبزیها- چربیها
2) نان، برنج و ماکارونی- گوشت و لبنیّات- میوهها و سبزیها- چربیها
3) میوهها و سبزیها- گوشت و لبنیّات- میوهها و سبزیها- میوهها و سبزیها
4) میوهها و سبزیها- چربیها- میوهها و سبزیها- میوهها و سبزیها
2- در کدام غذای زیر، از گروههای غذایی بیشتری استفاه شده است؟
1) نیمرو با نان 2) کباب کوبیده
3) ماهی سرخشده 4) آبگوشت
3- در تهیهی کدام مادّهی زیر از موادّ نگهدارنده استفاده نشده است؟
1) کنسرو ماهی 2) آبمیوهی پاکتی
3) گوشت گوسفند 4) کنسرو لوبیا
پاسخ در فایل پیوست آورده شده است.
