نمونه سوال از درس خوراکی‌ها - الهام رضایی

برای آمادگی در آزمون 18 تیر، خوب است یک بار ، خلاصه نکات و سوالات مهم درس علوم را با هم مرور کنیم، در اینجا نمونه سوالات مهم و پر کاربرد در آزمون‌های کانون از فصل دوم، یعنی خوراکی¬ها آورده شده است.

نمونه سوال از درس خوراکی‌ها - الهام رضایی

نمونه سوال از درس خوراکی ها

تهیه : الهام رضایی

برای آمادگی در آزمون 18 تیر، خوب است یک بار ، خلاصه نکات و سوالات مهم درس علوم را با هم مرور کنیم، در اینجا نمونه سوالات مهم و پر کاربرد در آزمون های کانون از فصل دوم، یعنی خوراکی­ها  آورده شده است.

با توجه به این خلاصه نکات داده شده در همین بخش به سه سوال  زیر پاسخ دهید:

 1- «سیب‌زمینی، ماهی، کدو و کره» به‌ترتیب در کدام گروه از موادّ غذایی قرار می‌گیرند؟

1) روغن‌ها- نان، برنج و ماکارونی - میوه‌ها و سبزی‌ها- چربی‌ها

2) نان، برنج و ماکارونی- گوشت و لبنیّات- میوه‌ها و سبزی‌ها- چربی‌ها

3) میوه‌ها و سبزی‌ها- گوشت و لبنیّات- میوه‌ها و سبزی‌ها- میوه‌ها و سبزی‌ها    

4) میوه‌ها و سبزی‌ها- چربی‌ها- میوه‌ها و سبزی‌ها- میوه‌ها و سبزی‌ها

 2- در کدام غذای زیر، از گروه‌های غذایی بیش‌تری استفاه شده است؟

1) نیمرو با نان                                                               2) کباب کوبیده

3) ماهی سرخ‌شده                                                        4) آبگوشت

 3- در تهیه‌ی کدام مادّه‌ی زیر از موادّ نگه‌دارنده استفاده نشده است؟

1) کنسرو ماهی                                                             2) آب‌میوه‌ی پاکتی

3) گوشت گوسفند                                                       4) کنسرو لوبیا

پاسخ در فایل پیوست آورده شده است.

Menu