خلاصه نکات درس خوراکی ها- الهام رضایی

برای آمادگی در آزمون 18 تیر، خوب است یک بار ، خلاصه نکات درس علوم را با هم مرور کنیم، در اینجا خلاصه درس از فصل دوم، یعنی خوراکی‌ها آورده شده است.

خلاصه نکات درس خوراکی ها- الهام رضایی

خلاصه نکات درس خوراکی ها

تهیه : الهام رضایی

برای آمادگی در آزمون 18 تیر، خوب است یک بار ، خلاصه نکات درس علوم را با هم مرور کنیم، در اینجا خلاصه درس از فصل دوم، یعنی خوراکی ها آورده شده است.

با توجه به این نکات به سه سوال  که در مطلب بعد با همین عنوان قرار دارد ؛ پاسخ دهید:

خوراکی ها:

شما برای حرکت کردن، نفس کشیدن، صحبت کردن، کار کردن، فکر کردن، نوشتن، غذا خوردن و انجام دادن همه ی کارها به غذای سالم و مناسب نیاز دارید.

مصرف زیاد شکر و نمک به بدن آسیب می رساند. پس خوراکی هایی که شکر زیاد دارد مثل نوشابه و خوراکی هایی که نمک زیاد دارد مثله چیپس برای بدن مضر است.

مواد غذایی به چهار گروه در علوم سوم دبستان تقسیم می شوند:

گروه گوشت، مرغ، حبوبات و لبنیات- گروه نان، برنج و ماکارونی- گروه چربی ها و روغن ها – گروه میوه ها و سبزیجات

هر یک از گروهها به گونه ای به بدن ما سود می رسانند:

گروه گروه گوشت، مرغ، حبوبات و لبنیات: به رشد بدن ما کمک می کنند.

گروه نان، برنج و ماکارونی: به بدن ما انرژی می دهند و البته برخی از ویتامین های مورد نیاز بدن ما را تامین می کنند.

گروه چربی ها و روغن: به بدن ما انرژی می دهند، البته خوردن مواد خیلی چرب برای ما ضرر دارد.

گروه میوه ها و سبزیجات: دارای ویتامین هستند که برای سلامتی و درست کار کردن بدن ضروری است.

برخی از خوراکی ها موادّ نگهدارنده و افزودنی های مجاز دارند. این مواد کمک می کنند تا مواد غذایی دیرتر فاسد شوند.

برای سالم ماندن موادّ غذایی باید آنها را در شرایط مناسب نگهداری کرد.

بیشتر موادّ غذایی که از بازار می خرید، تاریخ مصرف دارند. در موقع خرید به تاریخ مصرف آنها توجّه کنید.