نمونه سوال ازکتاب پرتکرار- چه خبر؟ (2)- مجید کلاته

در این جا برای شما یک سری نکات کاربردی از فصل را قرار می‌دهیم که با آن به راحتی بتوانید به سوالات پاسخ دهید. خلاصه درس و سوالات از کتاب پرتکرار امتحانی تهیه و تنظیم شده است. چرا که سوالات این کتاب از

نمونه سوال ازکتاب پرتکرار- چه خبر؟ (2)- مجید کلاته

چه خبر؟ (2)

(مروری بر نکات مهم درس چه خبر؟(2) ؛ ویزه امتحانات پایان سال)

مجید کلاته- کارشناسی ارشد زیست دانشگاه گیلان

در این جا برای شما یک سری نکات کاربردی از فصل را قرار می دهیم که با آن به راحتی بتوانید به سوالات پاسخ دهید. خلاصه درس و سوالات از کتاب پرتکرار امتحانی تهیه و تنظیم شده است. چرا که سوالات این کتاب از برگه های امتحانی سراسر کشور جمع­ آوری شده است. پس با حل این سوالات می توانید مطمئن باشید که به راحتی می توانید به سوالات معلم خود نیز پاسخ دهید.

  • زبان: ماهیچه‌ای است که با اراده‌ی انسان کار می‌کند و در صحبت کردن، جویدن، مخلوط کردن غذا با بزاق و بلعیدن غذا کمک می‌کند؛ همچنین نقش مهمی در حس چشایی انسان دارد.

  • حس چشایی: وقتی غذا یا نوشیدنی می‌خوریم، ذره‌های آن با بزاق دهان مخلوط می‌شود و ذره‌های غذای مخلوط شده در بزاق به گیرنده‌های چشایی که در برجستگی‌های زبان قرار گرفته‌اند، می‌رسند. در اثر این تماس، گیرنده‌های چشایی، پیام عصبی تولید و به مغز ارسال می‌کنند. در نهایت ما به کمک مغز (و البته حس بویایی) مزه‌ی غذاها را تشخیص می‌دهیم. البته در تشخیص مزه‌ی غذاهای حس بویایی نیز نقش مهمی دارد.

  • مزه‌های اصلی: شیرینی، ‌شوری، ترشی و تلخی ما مزه‌ی مواد جامدی را که ذرات آن نمی‌توانند در بزاق دهان حل شوند، را احساس نمی‌کنیم مثلاً هنگام خوردن غذا، مزه‌ی غذا را حس می‌کنیم ولی مزه‌ی قاشق را متوجه نمی‌شویم.


فایل های ضمیمه

Menu