سبد برنامه‌ریزی

آیا می‌توان در این فرصت محدود همه‌ی درس‌ها را مرور کرد یا حتی نمرات خود را افزایش داد؟

سبد برنامه‌ریزی

معمولاً در ماه‌های آخر، برای دانش‌آموزان کنکوری این سؤال مطرح می‌شود: «آیا می‌توان در این فرصت محدود همه‌ی درس‌ها را مرور کرد یا حتی نمرات خود را افزایش داد؟» پاسخ بسیار قاطعانه است: بله. روش کار هم بسیار منطقی، ساده و آرام است: روش جمع‌بندی سه روز یک‌بار.

در روش سه روز یک‌بار قرار همه‌ی عناوین درسی را می‌بینید و اشکالات مربوط به یادگیری‌تان را جبران می‌کنید. در فاصله این سه ‌روز، فقط مقداری از اشکالات مرتفع می‌شود و بعد به کمک آزمون بعدی مطالب را تثبیت می‌کنید و تا آخر پیش می‌روید. با این روش در کوتاه‌ترین زمان، چندین کار را انجام می‌دهید:

تثبیت دانسته‌ها، کشف اشکالات واقعی، رفع اشکالات اصلی، تمرین تکنیک‌های مؤثر تست‌زنی (ضربدر و منها و زمان‌های نقصانی)، اطمینان از جبران اشکالات، افزایش تست‌ها برای تثبیت داشته‌ها، افزایش اعتمادبه‌نفس در کیفیت یادگیری مطالب، کاهش نگرانی از فراموشی آموخته‌ها.

همه‌ی این‌ها در فرصت‌های سه روز یک‌بار دوران جمع‌بندی به وجود می‌آید.

می‌توان با یک دست چند هندوانه را برداشت به شرط آن‌‌که یک سبد همراه خود داشته باشید و آن سبد همان برنامه‌ریزی صحیح  روزانه‌ی شماست.

Menu