خوراکيهاي مفيد براي تقويت حافظه و هوش
در جهت تقويت حافظه بهتر است از خوردن غذاهايي که ارزش غذايي ندارند، بپرهيزيد؛ غذاهايي که فقط باعث چاقي شما ميشوند، نه تنها حافظهي شما را تقويت نميکنند، بلکه کلسترول خونتان را نيز بالا ميبرند. امّا 10 مادّهي غذايي هم هستند که براي تقويت هوش در اولويت قرار دارند که بهترتيب زير ميباشند:
1. اسفناج: اسفناج به دليل بافتهاي گياهي که دارد، از بسياري از بيماريها در خانمها پيشگيري ميکند. تحقيقات نشان ميدهد خانمهايي که از اسفناج و سبزيهاي سبز ديگر استفاده ميکنند، پير شدن سلولهايشان را به تاخير مياندازند. اسفناج به دليل آنزيمهايي که در برگهاي آن وجود دارد، سيناپس بين سلولها را تسهيل ميبخشد و هوش را تقويت ميکند. اسفناج داراي مادّهي دارويي به نام «فوليک اسيد» است که در جهت تقويت حافظه موثر ميباشد و همچنين براي افرادي که داراي عارضهي قلبي هستند نيز، بسيار مفيد ميباشد. اسفناج حاوي مواد آنتياکسيدان نيز ميباشد.
2. قهوه: قهوه داراي موادّي مانند: آنتياکسيدانها، آمينو اسيد، ويتامين و مينرال است. بهخصوص اگر دانههاي قهوه را دم کنيد و بخوريد، در جهت تقويت حافظه بسيار مفيد ميباشد. قهوه به دليل کافئيني که دارد، در جهت تقويت حافظه مفيد است. قهوه همچنين بر ضدّ آلزايمر ميباشد و با مصرف مداوم قهوه، دچار آلزايمر نخواهيد شد.
3. غلات: غلّاتي مانند سويا، لوبيا، نخود فرنگي و عدس داراي روغن بسيار مفيدي هستند که در جهت تقويت حافظه لازم است.
4. ميوه و سبزيجات: ميوه و سبزيجات داراي آنتياکسيدانهاي بسيار مفيدي هستند. ميوه و سبزيجات براي تقويت حافظه، بسيار مفيدند.
5. تخممرغ: تخممرغ مادّهي بسيار مفيدي در جهت تقويت حافظه ميباشد؛ بهخصوص اين که مادران باردار به هنگام بارداري و در هنگامي که جنين را در رحم دارند، تخممرغ مصرف کنند، در هوش فرزندشان بسيار موثر است.
6. ماست: آيا ميدانيد يک پياله ماست داراي «امگا 3» و «دي اچ اي» ميباشد؟! «امگا 3» و «دي اچ اي» موادّ بسيار مفيدي در جهت تقويت حافظه ميباشند. اگر فرزندتان در زمان رشدش هر روز ماست مصرف کند، تاثيرات بسيار مفيدي بر روي رشد او ميگذارد.
7. انبه: اين ميوه مادّهي ديگري است که در تقويت حافظه بسيار مفيد ميباشد. با اين که انبه، ميوهي چرب است و داراي بافتهاي چربي ميباشد، امّا باعث ميشود که گردش خون تسريع يابد. هنگامي که گردش خون سريعتر شود، باعث ميشود خون بيشتري به مغز برسد و همچنين اين ميوه، در حافظه نيز موثر است.
8. سيبزميني: محقّقان استراليايي به تازگي دريافتهاند که موادّي مانند کربوهيدراتها که به وفور در سيبزميني يافت ميشوند، حافظه را تقويت ميکنند.
9. ماهي: ماهي نيز يکي ديگر از موادّ غذايي است که باعث تقويت و رشد سريعتر سلولهاي مغز ميشود و در نتيجه، حافظه را تقويت ميکند. ماهي براي عارضهي قلبي نيز مفيد است.
10. شکلات: شکلات نيز يکي ديگر از موادّي است که باعث تقويت حافظه ميشود. البته بهتر است شکلاتهايي مصرف کنيد که يا تلخ هستند و يا حاوي شير ميباشند.
