به گزارش بهداشت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران دانههای کنجد سرشار از فیبر هستند. مقادیر بالای فیبر موجود در دانههای کنجد به سلامت دستگاه گوارش کمک خواهند کرد و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، برخی از سرطان ها، چاقی و دیابت نوع ۲ را کاهش میدهند. خوردن دانههای کنجد به طور منظم میتواند باعث کاهش چربی خون بالا (کلسترول و تری گلیسیرید بالای خون) شود. این نوع ماده غذایی حاوی مقادیر بالای آمینو اسیدها بوده و به عنوان یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی برای گیاهخواران، افراد وگن و خام گیاهخواران است. دانههای کنجد حاوی فیتواستروژن ها، ترکیبات گیاهی مشابه هورمون استروژن هستند که به کاهش علائم یائسگی مانند گر گرفتگی کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان یائسه کاهش میدهد.
عوارض کنجد
دانه کنجد در برخی افراد ممکن است باعث آلرژی و حساسیت شود که به صورت شوک آنافیلاکسی بروز می کند.
