دانه‌ای مفید برای مبتلایان به دیابت، آرتروز و بیماری‌های قلبی

کنجد یکی از غنی‌ترین و محبوب‌ترین ماده غذایی میان مردم بوده که مصرف روزانه آن بسیار زیاد است. دانه کنجد حاوی بالاترین مقدار روغن در بین دانه‌های روغنی است.

دانه‌ای مفید برای مبتلایان به دیابت، آرتروز و بیماری‌های قلبی

به گزارش بهداشت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران دانه‌های کنجد سرشار از فیبر هستند. مقادیر بالای فیبر موجود در دانه‌های کنجد به سلامت دستگاه گوارش کمک خواهند کرد و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، برخی از سرطان ها، چاقی و دیابت نوع ۲ را کاهش می‌دهند.  خوردن دانه‌های کنجد به طور منظم می‌تواند باعث کاهش چربی خون بالا (کلسترول و تری گلیسیرید بالای خون) شود. این نوع ماده غذایی حاوی مقادیر بالای آمینو اسید‌ها بوده و به عنوان یکی از بهترین منابع پروتئین گیاهی برای گیاهخواران، افراد وگن و خام گیاهخواران است.  دانه‌های کنجد حاوی فیتواستروژن ها، ترکیبات گیاهی مشابه هورمون استروژن هستند که به کاهش علائم یائسگی مانند گر گرفتگی کمک کرده و خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان یائسه کاهش می‌دهد.

عوارض کنجد

دانه کنجد در برخی افراد ممکن است باعث آلرژی و حساسیت شود که به صورت شوک آنافیلاکسی بروز می کند.

منبع :

مطالب مرتبط

Menu