روش مطالعه پشتیبان ویژه ها در زیست شناسی طی ایام نوروز (۳)
الهه مفتاح - رتبه ۱۷ ایثارگران۵ درصد - دانشجوی پزشکی تهران
گیاهی:
* مباحثی که بهم مربوط بودندمانند فصل گیاهی در سالهای مختلف را با هم و همچنین با هم با در نظر گرفتن پیشنیاز مرور کردم.
* برای تمام مباحث از تمام درسها، تستهایی از آزمون کانون که غلط زده بودم یا نزده بودم یا به هر دلیلی علامتدار کرده بودم مجددا مرور کردم.
* برای فصول با اهمیت بیشتر مانند فصل گردش مواد و ژنتیک تست بیشتری کار کردم. برای مبحث ژنتیک خلاصهای که قبلا داشتم و چامع بود را مرور کردم و تستهای کلیدی و مهم را مرور کردم.
امیرحسین ساکی - رتبه ۲۵۳ منطقه 2 تجربی - دانشجوی پزشکی ایران
گردش مواد:
* در مبحث بالا من ابتدا یک دور روزنامهوار متن کتاب را خواندم و سپس به صورت مضربی چند تست از کتاب تستم حل کردم تا متوجه شدم که کدام بخشهای این فصل از اهمیت بیشتری برخوردار است.
* سپس به مطالعه عمیق آن مطلب از کتاب درس میپرداختم و در حین مطالعه به صورت ناخودآگاه از مطالب با اهمیتتر در ذهن من تداعی میشد و در پایان بعد از چند روز تستهای کامل آن مبحث را میزدم.
* برای مرور نهایی سعی میکردم که مطالب آن فصل به خصوص الکتروگاردیوگرام را چندین بار رسم کنم و تمام مباحث را روی آن توضیح میدادم.
امیررضا رضائی - رتبه ۷۷ منطقه ۳ تجربی - دانشجوی دندان پزشکی تهران
* در ایام نوروز ابتدا مباحثی را که قبلا خوانده بودم و تست زده بودم به صورت گذرا و سریع ابتدا کتاب درس را به همراه نکاتی که از تستها حاشیه نویسی کرده بودم میخواندم.
* سپس روزانه حدود 150 تست کار میکردم تا بتوانم ساعتهای مربوط به مطالب آزمون را که قبلا جا مانده بودند تمام کنم و تسلط خود را در زیستشناسی که نقطه ضعف من بود بالا ببرم.
محمد مرادی نژاد - رتبه ۴۲۸ منطقه 2 تجربی - دانشجوی دندان پزشکی تهران
* در دوران نوروز فقط بهصورت بازیابی روی این درس کار کردم و اولوتیم با سؤالهای نشاندار بود.
* از کتاب سه سطحی هم استفاده کردم و کمک کرد.
* در هر واحد مطالعه از فصلهای مختلف، تعداد تستهای زیاد «بهصورت گزینشی می زدم و بعضی از تستهایی که درست زدم و فکر میکردم که نکتهای داشته باشد و برای جمع بندی خوب باشد را از روی پاسخنامه مطالعه میکردم و همچنین تستهای غلط و نزده را هم بررسی میکردم.
سیما رفیعی - رتبه ۲۲۱ منطقه ۱ تجربی - دانشجوی دندان پزشکی تهران
* در دوران جمع بندی من ابتدا متن کتاب را بصورت سریع خواندم بعد به سراغ نکاتی که خودم در کتاب اضافه کردم رفتم و آنها را چون جدید تر نوشته بودم با دقت بیشتری خواندم .
* بعد سراغ شکلهای کتاب رفتم و علاوه بر نکاتی که از درسنامهها و پاسخنامه تستها استخراج کرده بودم،خودم را جای طراح قرار میدادم و سعی می کردم از ریز ترین نکات شکل ها "سوال طرح کنم" و مطمئن می شدم که شکل دیگر هیچ نکته ی قابل توجهی نداشته باشد.
* بعد سراغ یک برگه میرفتم که آنرا برگه "ص،غ" نامیده بودم.زمانیکه در آزمونهای در طول سال با حجم کم مبحثی درس می خواندم،وقتی ص یا غ بودن گزینه ای را اشتباه تشخیص می دادم،علاوه بر اینکه نکته درون تست را استخراج کرده و در کتاب وارد میکردم،دقیقا همان گزینه را مینوشتم و پشت برگه ص یا غ بودن آنرا مشخص میکردم.
* در دوران جمع بندی یک بار دیگر آن سوالات را از خودم میپرسیدم تا خودم را به چالش بکشم.از طرفی دلیل من برای این روش این بود که اگر قرار بود من فقط سوال را علامت دار کنم و دوباره همان را از روی کتاب بخوانم بعد از مدتی حل کردن آن سوال برای من یک کار حفظی میشد و نه مفهومی .اما وقتی همان گزینه را جدا جای دیگری می نوشتم مجبور بودم که واقعا به درست یا غلط بودن آن فکر کنم .در آخر هم از کتاب های "سه سطحی" کانون استفاده میکردم و بسیار به من کمک کرد.
علی مرادی - رتبه ۲۵۷ منطقه 2 تجربی - دانشجوی پزشکی ایران
فتوسلول:
برای مطالعه این مبحث در ایام نوروز، سعی کردم ابتدا متن کتاب را حفظ کنم و سپس در مطالعه های بعدی به گونه ای مفهومی تر آن را فرا بگیرم.
همچنین می توانید جهت اطلاع از خدمات پشتیبانی ویژه با شماره 02186121706 تماس حاصل نمایید.
کانال پشتیبان ویژه ها : vipposhtiban@ را در تلگرام جستجو نمایید یا روی لینک عضویت در کانال پشتیبان ویژه کلیک نمایید.
