بر اساس یک پژوهش جدید، جعفری معدن یکی از قویترین آنتیاکسیدانها به نام «ﺁپی جنین» است که ضد حساسیت، ورم و درد به شمار میرود و همچنین در حفاظت بدن از ابتلا به تومورهای سرطانی مختلف نقش ایفا میکند.
همچنین جعفری به منزلهی دوست دستگاه گوارش است و آن را میتوان داروخانهی بدن انسان دانست؛ زیرا حاوی مادهی مسکن دردهای لثه و دندان و تمیزکنندهی دهان است.
این پژوهش نشان داد بارزترین فواید جعفری این است که به شکلگیری کلاژن که مادهی پروتئینی طبیعی زیبایی و طراوت پوست به شمار میرود، کمک کرده و از طراوت پوست و مو به همراه چشم محافظت میکند.
بر اساس این پژوهش، خوردن جعفری با گوشت اهمیت ویژهای دارد؛ زیرا اسیدی بودن آن را کنترل میکند و باعث تحریک ترشح آنزیمهای گوارشی بهویژه آنزیمهای کیسهی صفرا میشود و از این طریق به هضم چربی گوشت کمک میکند.
مصرف جعفری باعث کاهش نفخ شکم و دردهای معدهی ناشی از هضم نشدن درست غذا و غذاهای چرب میشود و در کاهش چربی خون، از بین رفتن درد و کاهش اسید اوریک به عنوان عامل بیماری نقرس نقش دارد.
