معاون آموزش ابتدايي وزارت آموزش و پرورش از اضافه شدن دو درس جديد تفکر و پژوهش و کار و فناوري به پايه ششم ابتدايي خبر داد.
فاطمه قربان در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به اينکه از امسال پايه ششم به مقطع ابتدايي اضافه شده است، تصميم بر آن شد تا همزمان با تدريس ساير دروس و به منظور بالا بردن تواناييهاي مهارتي دانشآموزان دو درس تفکر و پژوهش و کار و فناوري به دروس اين پايه اضافه شود.
وي افزود: هدف از درس تفکر و پژوهش آن است که دانشآموزان ضمن آموزش، پژوهش محور شده و بايد از همان سالهاي ابتدايي تحصيل، پژوهش به بخشي از کار دانشآموزان تبديل شود.
قربان ادامه داد: دانشآموزان بايد با مراحل پژوهش، نحوه پژوهش و چيستي و چرايي موضوع پژوهش آشنا شوند لذا تعليم درس تفکر و پژوهش با اين هدف در ساعات درسي دانش آموز گنجانده شده است.
به گفته معاون آموزش ابتدايي، همچنين اضافه کردن کتاب و تدريس کار و فناوري، به دانشآموز کمک مي کند تا آنها کار با فناوريهاي نوين همچون رايانه را به صورت کاربردي و مهارتي ياد بگيرند.
اين مقام مسوول در آموزش و پرورش به مهر گفت که کتابهاي تفکر و پژوهش و کار و فناوري به عنوان جزئي از ساعات درسي دانشآموز است و هر کدام از دروس هفتهاي يک ساعت به دانشآموزان تعليم داده مي شود.
قربان افزود: ساير دروس اين پايه همانند پايههاي ديگر است که شامل ادبيات فارسي، رياضي، علوم، مطالعات اجتماعي و آداب زندگي، معارف و اخلاق، قرآن، هنر و ورزش است که با اضافه شدن دو درس جديد تعداد دروس آموزشي اين پايه به 10 کتاب ميرسد.
