با مشاوران برتر آشنا شوید (56) داستان‌های موفقیت-مریم عطوفی

شیما با معدل 19.23 همیشه دانش‌آموز قوی‌ای بود، اما یک مشکل جدی داشت: استرس آزمون.

با مشاوران برتر آشنا شوید (56) داستان‌های موفقیت-مریم عطوفی

در این مطلب با داستان‌های موفقیت مشاوران آموزشی کانون آشنا می‌شوید که با معرفی منابع کانونی مناسب و تشخیص این‌که هر دانش‌آموز در هر لحظه به کدام منبع نیاز دارد، سبب موفقیت دانش‌آموزان شده‌اند.


نام مشاور مریم عطوفی

کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی

۱۵ سال سابقه مشاوره و ۲۶ سال سابقه همکاری با کانون


از لرزش زیر آفتاب تا قبولی پزشکی دانشگاه تهران 

شیما با معدل ۱۹.۲۳ همیشه دانش‌آموز قوی‌ای بود، اما یک مشکل جدی داشت: استرس آزمون.

اولین بار او را یک روز داغ تابستان اهواز دیدم؛ هوا نزدیک ۵۰ درجه بود، از جلسه آزمون بیرون آمده بود و با اینکه گرما سوزان بود، بدنش می‌لرزید، می‌گفت وسط آزمون، خاطره تلخ کنکور سال قبل ناگهان در ذهنش زنده شده و تمرکزش را از بین برده است....همان‌جا با یک تکنیک ساده کار را شروع کردیم؛ با چند نفس عمیق و فعال‌سازی یک حس آرامش، توانست دوباره تمرکز بگیرد و به جلسه برگردد.

بعد از آن، جلسات منظم مشاوره را آغاز کردیم،  در هر آزمون، کارنامه را دقیق تحلیل می‌کردیم؛ درصد هر درس، تراز، زمان پاسخ‌گویی و اشتباهات رایج. 

شیما متوجه شد نرسیدن به تراز و رتبه مطلوبش فقط به خاطر عدم مدیریت زمان و استرس است، نه ضعف علمی. 

با تاکید من و شرکت در آزمون مشابه پارسال، در هر آزمون نقاطی را که یادگیری ناقص داشت تا قبل از آزمون اصلی برطرف و تبدیل به یادگیری کامل می‌کرد و برای آزمون اصلی آماده‌تر می‌شد.  

**در این مسیر منابع تستی مناسب نقش کلیدی داشت؛ به شیما  توصیه کردم:

- برای تمرین  و تسلط بیشتر از   کتاب‌های تست آبی قلم‌چی برای مفاهیم پایه‌ای

- کتاب سه‌سطحی قلم‌چی برای تسلط روی تست‌های سطح بالا و متوسط 

- کتاب زرد دوره کنکور سراسری قلم‌چی برای جمع‌بندی و مرور آزمون‌های جامع  استفاده کند.

  او با حل تست‌های متعدد توانست نقاط قوتش در دروس را تثبیت و چالش ها و دام ها را شناسایی و برطرف  کند، البته یکی از مهم‌ترین تمرین‌ها را روش «چند از ده»  قرار دادیم؛ یعنی در هر آزمون برای هر درس هدف‌گذاری چند از ده انجام می‌دادیم و این روش باعث می‌شود تعداد سوالات صحیحش نسبت به قبل بالاتر برود،  مثلاً از ۱۰ سؤال، ابتدا تمرکز روی ۵ یا ۶ سؤال مطمئن، همین کار باعث می‌شد اعتمادبه‌نفس بالا برود و زمان جلسه بهتر مدیریت شود.

کم‌کم ترازها بالا رفت و مهم‌تر از آن، آرامش سر جلسه شکل گرفت.

روز کنکور، همان روش را اجرا کرد:  نفس عمیق…  فعال‌سازی روش آرامش…  شروع با تکنیک (ضربدر، منفی - زمان‌های نقصانی)…و نتایج کنکور  آمد: 

 قبولی پزشکی دانشگاه تهران

گاهی تفاوت موفقیت و شکست فقط در یک چیز است: 

 مدیریت ذهن در کنار برنامه‌ریزی درست


* برای ارتباط با این مشاور می‌توانید همه روزه از ساعت 12 الی 14 با شماره 6463-021 داخلی 1177 (شیلا کیانی) یا داخلی 5162 (حمید آقالوئی) تماس بگیرید.

 

Menu