گفت وگو با محمدمهدی صفایی؛قهرمان پیشرفت دوازدهم انسانی

سعی میکنم روز آزمون این کار را انجام بدهم یا نهایتا فردای آزمون.بیشتر مواقع غلط هارا در یک دفترچه وارد میکنم یا در کتاب مینویسم تا در آزمونهای بعدی تکرار داشته باشم.

گفت وگو با محمدمهدی صفایی؛قهرمان پیشرفت دوازدهم انسانی

نام و نام خانوادگی:محمد مهدی صفایی

پایه:دوازدهم انسانی

نام شهر و استان:تهران

میانگین تراز:7000

سال‌های حضور در کانون:2سال

چند آزمون شرکت کرده اید؟35آزمون


گفت وگو با محمدمهدی صفایی؛قهرمان پیشرفت دوازدهم انسانی


هدف شما از شرکت در آزمون‌های کانون چیست؟

پیشروی کردن در درسها مطابق با برنامه کانون و آماده شدن برای کنکور.


مهم‌ترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در مهرماه چه بود؟ 

مهمترین دلیل این بود که درس های پایه را در تابستان تقریبا تمام کرده بودم و بعضی از دروس دوازدهم را هم شروع به خواندن کرده بودم برای همین در مهر منابع هر آزمون را مسلط بودم و بخاطر همین موفق شدم.


در آزمون‌ها حضوری شرکت می‌کنید یا آنلاین؟ چرا؟ 

حضوری ، چون که میخواهم شبیه ساز کنکور باشد و خب آزمون آنلاین خیلی شبیه کنکور نیست.


شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید؟ حضوری یا صفحه شخصی؟

معمولا ساعت 5 تا 6 روز آزمون از طریق صفحه شخصی.


برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟

سعی میکنم دروس مهمتر و ضریب دار را در اولویت قرار بدهم ( مثل علوم‌ و فنون و ریاضی) و دروس کم ضریب دار ( مثل اقتصاد و روانشناسی ) را اولویت آخر بگذارم و حتی بعضی مواقع که زمان زیادی برای مطالعه تا آزمون ندارم ، این درسها را حذف میکنم. 

همچنین سعی میکنم در درس هایی که نقطه قوتم هستند ( مثل ریاضی و عربی) کمتر وقت بزارم یا حتی در بعضی آزمونها اصلا وقت نگذارم و بیشتر وقتم را برای نقاط ضعفم( مثل فلسفه) و درسهای حفظی بگذارم تا پیشرفت بیشتری داشته باشم.


روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.

 ریاضی و عربی، معمولا در این دو درس با کمترین مطالعه، بیشترین بازدهی و موفقیت را به دست میاورم به طورکلی برای آزمونهای کانون، این دو درس را در هفته کمتر از یک ساعت میخوانم و بعضی مواقع اصلا نمیخوانم. 

دلیل موفقیت در این دروس این است که سعی میکنم داخل کلاس و با درس دادن معلم، درس را بفهمم و خارج از کلاس فقط یه مرور ساده و کوچیک داشته باشم.


ویژه دوازدهمی ها؛ شما به چند زوج درس در آزمون پاسخ می‌دهید؟ کدام درس ها؟ چرا؟

 سه درس تاریخ وجغرافیا و جامعه

ترم اول بخش دهم را میزدم و برا ی ترم دوم یازدهم را میزنم.


مطابق برنامه‌ی راهبردی حرکت می‌کنید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می‌کنید؟

 بله، مطابق برنامه کانون برنامه ریزی میکنم. معمولا سعی میکنم وقتی یک آزمون را دادم از فردا برای آزمون بعدی برنامه ریزی و شروع به خواندن کنم و سعی میکنم تا سه روز قبل آزمون همه دروس را خونده باشم ولی خب معمولا در این مورد موفق نیستم و همیشه روز قبل آزمون منابع را تمام میکنم و بعضی موقع ها یه بخشی از دروس را هم نمیرسم تموم کنم.


از کدام کارنامه های جعبه ابزارکارنامه استفاده می کنید؟ از هریک چه استفاده‌ای می کنید؟

معمولا از کارنامه 5 نوع درس و کارنامه پروژه ای استفاده بیشتری میکنم.


دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می‌کند؟ 

بله دارم و سعی میکنم مطابق برنامه ریزی ای که در این دفتر نوشتم جلو بروم ولی خب طبیعی است که بعضی مواقع به برنامه ام نمیرسم یا سعی میکنم بعضی قسمت هایش را تغییر بدهم. ولی به طور کلی این دفتر خیلی بهم کمک میکند.

 

تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می‌دهید؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟

 سعی میکنم روز آزمون این کار را انجام بدهم یا نهایتا فردای آزمون.بیشتر مواقع غلط هارا در یک دفترچه وارد میکنم یا در کتاب مینویسم تا در آزمونهای بعدی تکرار داشته باشم.