گفتگو با آرتین حسین زاده دوازدهم تجربی از نمایندگی بوکان

گفتگو با آرتین حسین زاده کلاس دوازدهم تجربی از نمایندگی بوکان

گفتگو با آرتین حسین زاده دوازدهم تجربی از نمایندگی بوکان

نام و نام خانوادگی :  آرتین حسن زاده      

 پایه : فارغ التحصیل تجربی                       

  نام پشتیبان  : متین صوفی

 

مصاحبه‌گر :   متین صوفی

 

 

  1. هدف شما از شرکت در آزمون های کانون چیست؟
  2.  آزمون کانون قلم چی سنجش و معیاریست برای ارزیابی توانایی ام و به من نشان می دهد که هر دو هفته من کجای کار قرار دارم  و برای دو هفته آینده ام چگونه برنامه ریزی کنم.

 

  1. مهمترین دستاورد و دلیل موفقیت شما در مهر ماه چه بود؟ چرا؟ 
  2. توی مهرماه تونستم برنامه ریزیم رو مرتب انجام بدم و خسته نشوم چون هر هفته تست زنی زماندار انجام می دادم و سعی کردم درس ها رو به موقع بخونم.

 

  1. در آزمون ها حضوری شرکت می کنید یا آنلاین؟ چرا؟
  2.  ترجیح می دهم حضوری شرکت کنم ، چون می خواهم شرایطش دقیقا مثل کنکور اصلی باشد و همان استرس پر کردن پاسخبرگ و عادت کردن به نشستن طولانی روی صندلی را در روز آزمون تجربه کنم تا در روز کنکور مشکلی نداشته باشم. 

 

  1. شما کارنامه آزمون را چه زمانی دریافت می کنید ؟ حضوری یا صفحه شخصی ؟ 
  2. من روز آزمون به صورت آنلاین و در صفحه شخصی ام کارنامه را دریافت میکنم که با جزئیات همه موارد را دارد اما روز بعد هم به صورت کاغذی از دفتر کانون تحویل میگیرم.

 

  1. برای پیشرفت در هر آزمون چگونه برنامه ریزی می کنید؟
  2.  بعد از هر آزمون از طریق کارنامه ام نقاط قوت شغلم را شناسایی می کنم و برای دو هفته بعدی روی همان درس ها تمرکز میکنم و سعی میکنم برای هر روز برنامه مشخصی داشته باشم به عنوان مثال دوشنبه صبح شیمی بخوانم و عصر زیست و به همین ترتیب برای بقیه دروس تا هیچ درس و مطلبی جا نمونه.

 

  1. روش مطالعه موفق شما در کدام درس است؟ توضیح دهید.
  2.  درس زیست شناسی است ، برای این درس فقط حفظ کردن کافی نیست هر مطلبی را برای درس زیست شناسی باید درک کرد و به هم ربط داد . بعد از مطالعه هر فصل همان روز تست های آن فصل را می زنم و اشتباهاتم را علامت می زنم و هفته بعد مجددا همان تست هایی که اشتباه پاسخ داده ام را میزنم . همچنین برای فصل هایی که دشوارتر هستند خلاصه نویسی میکنم و نقشه ذهنی میکشم که قبل از روز آزمون راحت تر بتوانم مرور کنم.

 

  1. مطابق برنامه راهبردی حرکت می کنید؟ چگونه برای دوهفته برنامه ریزی می کنید؟
  2.  بله مطابق برنامه راهبردی حرکت میکنم و برنامه راهبردی را مثل نقشه راه نگاه میکنم.

 

  1. تحلیل آزمون را در چه روزی انجام می دهید ؟ روش شما برای تحلیل چگونه است؟
  2. من بعد از ظهر روز آزمون تحلیل را انجام می دهم چون همه مطالب در ذهنم است در ابتدا اشتباهاتم را پیدا می کنم و یادداشت برداری میکنم و برای دوهفته بعد برنامه ریزی میکنم.

مطالب مرتبط

Menu