کلکسیون روش‌های مطالعه قهرمانان پیشرفت - درس فلسفه

کلکسیون روش‌های مطالعه قهرمانان پیشرفت - درس فلسفه 1404

کلکسیون روش‌های مطالعه قهرمانان پیشرفت - درس فلسفه

دانش آموزان عزیز، در این مطلب روش مطالعه قهرمانان پیشرفت رشته انسانی در درس فلسفه آورده شده است. هر دانش آموز در مورد پیشرفت خود و نحوه برنامه ریزی برای درس فلسفه را شرح داده است. با مطالعه و توجه به راهکارهای این دانش آموزان شما هم می‌توانید در این درس پیشرفت داشته باشید.



کلکسیون روش‌های مطالعه قهرمانان پیشرفت - درس فلسفه

نام و نام خانوادگی: حسین سهرابی

میانگین تراز تابستان: 7696

میانگین درصد درس فلسفه (در آزمون های تابستان): 87 درصد

 من احساس می‌کنم علت این پیشرفت در استمرار و متعهد بودن من بوده است.  من گاهی مجبور می‌شدم روش مطالعه خودم رو عوض کنم یا حتی منابعم را تغییر دهم ولی سعی کردم که مطالعه را ترک نکنم.

برنامه ریزی من برای آزمون ها کلا به گونه ای بود که هفته ی اول اغلب مطالعه می‌کردم ولی هفته دوم درس ها رو مرور میکردم و تعداد تست بیشتری برای هفته دوم داشتم.


نام و نام خانوادگی: علی چاقری

میانگین تراز تابستان: 6949

میانگین درصد درس فلسفه (در آزمون های تابستان): 70درصد

به نظرم پیشرفت در این دروس علاوه بر تسلط یافتن مناسب بر روی مفاهیم و کلیات درس و مطالب هر مبحث، مستلزم حل تعداد مناسب تست است. با برنامه‌ی تست‌زنیِ مرتب و زمان‌بندی شده میتوان به پیشرفت خوبی در این دروس رسید.

من تغییر خیلی خاصی در مطالعه‌ این دروس اعمال نکردم، ولی مثلاً قبلا در درس عربی زمان نسبتا زیادی به مطالعه درس و درسنامه و مفاهیم اختصاص می‌دادم و بعد سراغ تست می‌رفتم، اما با تغییری جزئی سعی کردم که بیشتر با تست زدن در فهم مفاهیم موفق باشم‌. و در درس فلسفه و منطق هم صرفاً به مطالعه متن کتاب بسنده نکردم و سعی کردم از درسنامه‌های خوبِ موجود بهره ببرم.  ساختار این دروس بر خلاف دروس حفظی، به گونه‌ای هستند که با تمرین و تکرار و تست و سوال زیاد و مناسب و در سطح قابل قبول می‌توان به پیشرفت در آنها رسید. بنابراین من هم سعی کردم علاوه بر مطالعه و فهم صحیح مطالب، به حل تست هم اهتمام بورزم و درست بر خلاف روش مطالعه‌ای که در دروس حفظی دارم، در مطالعه‌ی این دروس عمل می‌کنم.

نام و نام خانوادگی: سپهر رفیعی سعیدی

میانگین تراز تابستان: 7156

میانگین درصد درس فلسفه (در آزمون های تابستان): -

برای درس فلسفه مفهومی خواندن رو عامل پیشرفت می‌دانم؛ در درس فلسفه روش حفطی را کنار گذاشتم و سعی می‌کنم مفهوم را بفهمم و شروع به تست زنی کنم، در درس عربی و علوم فنون هم مبحثی مطالعه می‌کنم و سعی می‌کنم هر روز مطالعه داشته باشم، همانطور که گفتم این دروس .رو تقریبا هر روز به صورت مبحثی مطالعه می‌کنم و جدا از اون هر روز یک باکس مطالعاتی روتین هم برای مباحث فرّار این دروس اختصاص می‌دهم

نام و نام خانوادگی: عماد جهانی

میانگین تراز تابستان: 7180

میانگین درصد درس فلسفه (در آزمون های تابستان): 50 درصد

درس فلسفه و منطق درسی بسیار مفهومی و چالشی است ابتدا باید مفهوم کلی درس و نکات کلیدی درس را درک کنم و بعد سراغ جزئیات اصلی کتاب بروم. در مرحله دوم یادداشت برداری و نکات مهم رو هم در نظر بگیرم و مرور و تکرار این درس رو در طی هفته برای خودم لازم می‌دانم. و طبق یک برنامه منظم فلسفه رو مطالعه کنم و حواسم باشد که علاوه بر کنکور اول امتحان نهایی را پیش رو دارم نباید فقط مفهومی بخوانم.


Menu