گفت و گو با امیر مهدی رودی ، دانش آموز یازدهم انسانی از آمل

من از تمام کلاس‌های کانون قلم چی و پیشرفت کارت استفاده می‌کنم که واقعا اساتید خبره و عالی هستند.

گفت و گو با امیر مهدی رودی ، دانش آموز یازدهم انسانی از آمل

نام و نام خانوادگی: امیر مهدی رودی  

پایه : یازدهم انسانی

نام شهر و استان : استان مازندران ، شهرستان آمل 

شغل و تحصیلات مادر : سوم راهنمایی، خانه‌دار

شغل و تحصیلات پدر : سوم راهنمایی ،کارگر

میانگین تراز :5000

معدل:۱۸.۸۰

نام مدرسه:شاهد

سال های حضور در کانون :۱سال

چند آزمون شرکت کرده است :۳آزمون


مصاحبه گر :سید سجاد موسویانی 


۱) شما در تابستان چند درس نگاه به آینده درس های سال بعد را می خوانید و امتحان می دهید؟

من در تابستان ۳ درس از دروس نگاه آینده را می خوانم.درس های فلسفه، روانشناسی،عربی تا هم پیش خوانی شود و همین‌طور بتوانم با آمادگی کامل وارد سال جدید شوم و در امتحانات مدرسه بخصوص امتحانات نهایی نمره بالای ۱۹ کسب کنم و در کنار پیش خوانی  از کتاب پرتکرار هم استفاده می کنم که سوالات زیاد و نزدیک به نهایی دارد .


۲) از نظر شما فایده ی خواندن درس های سال بعد در تابستان چیست؟

 فواید زیادی داره ولی مهم ترین فایده  اینه که برای سال جدید آماده می شویم  و در کنار پیش خوانی استفاده از برنامه راهبردی قلم چی خیلی می تواند  کمک کند و باعث پیشرفت می شود .


۳) از کدام کتاب ها در تابستان استفاده می کنید؟ علت انتخاب این کتاب ها را بنویسید

من در تابستان از کتاب هایی که مشاور و پشتیبانم به من گفتند استفاده می کنم و من از کتاب سه سطحی ریاضی و عربی و علوم‌و‌فنون استفاده می کنم که واقعا کتاب عالی هستش و نکات عالی در دل تست ها وجود داره و همین طور از کتاب آبی استفاده می‌کنم که باعث شد نقاط ضعفم را پیدا کنم و تبدیلشون کنم به نقاط قوت و از کتاب جمع بندی تابستان هم استفاده می‌کنم که ی کتاب فوق‌العاده که پر از سوالات پر نکته هستش و پاسخ نامه تشریحی بی نظیری داره و برای جمع بندی عالی هستش استفاده میکنم 


۴) در یک پوستر مشخص کرده ایم رتبه های زیر ۱۰۰ کشور پارسال چند درس نگاه به آینده را انتخاب کردند و آزمون دادند و مشخص شده است که در چند آزمون تابستان به صورت حضوری یا آنلاین شرکت کرده اند. از نظر شما نحوه ی اجرای برنامه ی تابستان رتبه های زیر ۱۰۰ کشور چه پیامی دارد؟

این پوستر ها به ما این پیام را می‌دهند که باید در تابستان دروس نگاه به آینده را مطالعه و تمرین کنیم و بعد از تمرین خود را بیازماییم و بهترین موسسه در این موضوع که کانون قلم چی هستش که در این موضوع عالی عمل کرده و باعث میشه که به کسب نمره ۲۰ نهایی نزدیک می‌شویم و چون سطح سوالات نزدیک به کنکور و نهایی هستش برای این آزمون ها آمادگی کامل رو داریم و یک پیام دیگر هم دارد  که نفرات برتر چطور مطالعه می‌کردند و یک نکته خیلی مهم این که برای سنجش خود آزمون های قلم چی شرکت می‌کردند و باعث پیشرفت آن ها شده بود.



۵) برای آموزش درس های نگاه به آینده سال بعد از کدام فیلم ها و کلاس ها استفاده می کنید؟ 

من از تمام کلاس های کانون قلم چی و پیشرفت کارت استفاده می کنم که واقعا اساتید خبره و عالی هستند و باعث می شوند درس ها را خیلی بهتر آموزش ببینیم.


۶) آیا آزمون ها را به صورت حضوری شرکت می کنید یا آنلاین؟ چرا؟

من آزمون ها را به صورت حضوری شرکت می‌کنم چون باعث می شود شرایط کنکور شبیه سازی بشود و در هر شرایطی باشم در آزمون های قلم چی به صورت حضوری شرکت می‌کنم چون مشابه کنکور هستن و باعث پیشرفت می شود.



۷) میانگین چند ساعت مطالعه روزانه درتابستان دارید؟ به استراحت و تفریح هم در برنامه تابستان توجه کرده اید؟

من در تابستان میانگین بین ۴تا ۶ ساعت مطالعه می‌کنم چون بهترین زمان برای جبران عقب افتادگی ها و پیشرفت می باشد و در تابستان سعی می‌کنم تفریح درست داشته باشم و کمی ورزش سبک انجام می دهم تا به پیشرفت و تثبیت مطالب کمک کند و ذهن را آماده یادگیری می کند.


۸) تحلیل آزمون را چگونه انجام می دهید؟

 من بیشتر در همان روز تحلیل را انجام می دهم و نهایتا ۱ روز بعد آزمون حتما انجام می شود و اول تست ها رو دسته بندی می کنم و بعد تست های نزده و غلط و حتی تست های درست رو هم بررسی و تحلیل می کنم تا متوجه شوم در چه دروسی ضعف دارم و چه دروسی نقطه قوت من می باشد تا آن ها را پوشش دهم تا به پیشرفت عالی برسم و در کنارش از فیلم های قلم چی هم استفاده می کنم.


۹) در طول تابستان دفتر برنامه ریزی را تکمیل می کنید؟ 

بله  چون باعث می شود که با نظم  به برنامه برسم  و متوجه می شوم در هفته هر درس را چه مقدار می خوانم و تمرین می‌کنم و دفتر برنامه ریزی واقعا  مفید می باشدو به پیشرفتم‌ خیلی کمک می‌کند.

گفت و گو با امیر مهدی رودی ، دانش آموز یازدهم انسانی از آمل


Menu