امیر حسین فقیهی، متخصص گوارش و کبد گفت: افرادی که مواد غذایی داغ و پرحرارت استفاده میکنند در طولانی مدت باعث آسیب در قسمت مری و حتی زخم معده و در نهایت سرطان میشوند.
وی در ادامه گفت: استفاده از مواد غذایی بسیار داغ باعث سوزاند دستگاه گوارش میشود به طوریکه نوشیدنیهای بسیار داغ در صورت خوردن به مخاط حفره دهان تا معده آسیب جدی وارد میکند.
وی خاطر نشان کرد: برخی از مواد غایی که به صورت جامد هستند آسیب کمتری به دستگاه گوارش وارد میکنند چرا که قبل از مصرف و احساس داغی را از دهان خارج میکنند و به مری و معده آسیب جدی وارد نمیکند.
وی اذعان داشت: در صورتی که مواد غذایی جامد بسیار داغ بوده و در دستگاه گوارش قرار میگیرد آسیب جدی وارد میکند چرا که باعث سوختگی شدید دستگاه گوارش میشود.
وی عنوان کرد: برای پیشگیری از انواع سرطان دستگاه گوارش بایستی فرهنگ درست غذا خوردن و نوشیدن از دوران کودکی شکل گیرد.
