اپلیکیشن دیکته من منتشر شد

یک اپلیکیشن آموزشی برای دانش‌آموزان پایه اول دبستان طراحی کرده‌ایم که به آن‌ها کمک می‌کند دیکته بنویسند.

اپلیکیشن دیکته من منتشر شد

ما یک اپلیکیشن آموزشی برای دانش‌آموزان پایه اول دبستان طراحی کرده‌ایم که به آن‌ها کمک می‌کند دیکته بنویسند. 

این اپلیکیشن می‌تواند ابزار مفیدی برای تقویت مهارت‌های نوشتاری و شنیداری دانش‌آموزان باشد و آن‌ها را در یادگیری زبان فارسی یاری کند. 


برای نصب اپلیکیشن از طریق لینک زیر اقدام نمایید : 

لینک نصب اپ از کافه بازار


بخش های مختلف اپلیکیشن : 

* گوش دادن به صوت 
* مراحل یادگیری 
* پیشرفت به کلمه بعدی 

اپلیکیشن دیکته من منتشر شد



  • گوش دادن به صوت
    کاربر ابتدا صدای کلمه‌ای را گوش می‌دهد که باید آن را بنویسد. این صوت به کودک کمک می‌کند تا نحوه تلفظ صحیح کلمه را یاد بگیرد.




مراحل یادگیری 
برای هر کلمه، سه مرحله وجود دارد. این مراحل می‌توانند شامل فعالیت‌های مختلفی مانند نوشتن، تکرار و تمرین باشند. هر مرحله به تدریج سطح دشواری را افزایش می‌دهد و به کودک این امکان را می‌دهد که به شکل مؤثری کلمه را یاد بگیرد. 




پیشرفت به کلمه بعدی 
 پس از گذراندن موفقیت‌آمیز سه مرحله برای یک کلمه، کاربر مجاز است به کلمه بعدی برود و آن را یاد بگیرد. این ساختار مرحله‌ای باعث می‌شود که کودک به تدریج با دیکته‌های جدید آشنا شود و یادگیری او موثرتر باشد. 




شمیم هادی پور
ارسال شده توسط : شمیم هادی پور
Menu