بازخوانی یا بازیابی؟ -گام نهم + جزوه-علی اشرفپور

بازخوانی یا بازیابی؟ -گام نهم + جزوه-علی اشرفپور مشاوره تحصیلی و کنکور

بازخوانی یا بازیابی؟ -گام نهم + جزوه-علی اشرفپور

سلام به همه 🇮🇷دانش آموزان ایران زمین🇮🇷






◄The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams  ►   

آینده به کسانی تعلق دارد که زیبایی رویاهایشان را باور دارند .   ✍🌱‌


در گام قبلی با هم راجع به مرور مطالب صحبت کردیم...

                            مرور مطالب- گام هشتم- علی اشرفپور                        

حالا امروز می خواهیم در مورد این صحبت کنیم که خوبه که فقط مطالب رو با جزوه خلاصه نویسی خودمون مرور کنیم یا می تونیم با تست هم مطالب را مرور کنیم و چه تفاوتی داره🧐🧐🧐


📘📘📘اول بریم با هم هر کدوم رو تعریف کنیم و بعد مقایسه کنیم...


📌 بازخوانی❔❔❔

✔️خواندن مطلبی به دفعات زیاد به منظور حفظ کردن آن مطلب است .

بازخوانی یا بازیابی؟ -گام نهم + جزوه-علی اشرفپور


📌 بازیابی❔❔❔

✔️جست‌وجو در حافظه‌ی فعال؛ جست‌وجویی که در آن، هر بار فقط یک عنصر و یکی پس از دیگری مورد بررسی قرار می‌گیرد.


حالا بریم بهتر و بیشتر با آقای بازخوانی آشنا بشیم...

↩️خواندن مطلب و طرح پرسش در هر قسمت و ارتباط دادن معنادار آن با دیگر قسمت‌های مطالب است. هر مطلبی که می‌خوانیم بر اساس علم روان‌شناسی اگر وارد حافظه‌ی بلندمدت شود، ماندگار خواهد بود. اما این به آن معنا نیست که در هر لحظه آن را به یاد خواهیم داشت. برای این یادآوری نیازمند سرنخ برای پیدا کردن پرونده‌ی گمشده‌‌ی خود در میان انبوه اطلاعات ذهن هستیم. این سرنخ را برای هر مطلب باید در بازیابی مطالب بیابیم تا در یادآوری دچار مشکل نشویم. با بازخوانی هرگز به این سرنخ‌ها دست پیدا نمی‌کنیم و باید مطلب را برای یادآوری از ابتدا دوباره‌خوانی کنیم.


حالا بریم بهتر و بیشتر با آقای بازیابی آشنا بشیم...

↩️این‌که مطالب را بعد از مطالعه کنار بگذارید و سعی کنید مطالب را از درون ذهن خودتان بیرون بکشید و به خاطر بیاورید. بازیابی یعنی این‌که اول امتحان بدهید بعد درس بخوانید. گرایشی که در کتاب make it stick مطرح شده است و در آن تاکید شده است که وقتی مطلبی را سخت یاد می‌گیرید، بهتر یاد می‌گیرید.

↩️کامل‌ترین روش بازیابی، آزمون دادن است. در جلسه‌ی آزمون به مغز خود فشار می‌آورید تا پاسخ سوال‌ها را به خاطر بیاورید و تک‌تک مطالب دوباره بازیابی می‌شود. دانش‌آموزان گاهی متوجه‌ می‌شوند که یادگیری ناقص داشته‌اند و 3 ساعت زمان آزمون اثر آموزشی خیلی بالایی دارد و اثر آموزشی آن چندین برابر زمان‌های مطالعه است (4 یا 5 برابر) اگر دانش‌آموزان در همان زمان آزمون بخواهند بجای آزمون دادن درس بخوانند میزان یادگیری‌شان خیلی کم‌تر می‌شود و تاثیر آزمون دادن به مراتب بیش‌تر است.


🔴جلوتر راجب تست زدن و آزمون دادن صحبت خواهیم کرد.


➖حالا به نظرتون کدومش خوبه؟!

تا مطلب بعدی فکر کنید و خوب مقایسه کنید‍!!!


باشه باشه می دونم حوصلتون سر رفت و خسته شدید🙂 🙂 🙂 


ادامه بحث را در مطلب بعدی می گویم😅😅😅 

برید یه استراحتی کنید و منتظر مطالب ما باشید...



حالا شما بگویید

برنده کیست؟!

تا مطلب بعدی فکر کنید...


برای ارتباط با پشتیبان ویژه و اطلاع از شرایط مشاوره با رتبه هاي برتركانوني 

به لينك زير مراجعه كنيد.


ارتباط با پشتیبان ویژه

Menu