«منظم شدن و مقید بودن به اجرای برنامه مهم ترین دستاورد شرکت در آزمون های کانون برایم بوده است.»
نام و نام خانوادگی : بنیامین حیدرزاده
مقطع و رشته : دوازدهم انسانی
نام شهر ، استان : گِرمی مغان ، اردبیل
میانگین تراز : 7085
سال های حضور در کانون : 2 سال (یازدهم ، دوازدهم)
تعداد کل آزمون ها : 19 آزمون
شغل و تحصیلات پدر : راننده آژانس ، دیپلم
شغل و تحصیلات مادر : معلم دبستان ، کارشناسی راهنمایی و مشاوره
نام مدرسه : نمونه دولتی شهید حامدی
نام و مشخصات پشتیبان ویژه : کیارش کرخی رتبه 72 منطقه و 402 کشوری و دانشجوی رشته حقوق
مصاحبه گر : آرش فتحعلی
شما چگونه با کانون آشنا شدید؟ فرد خاصی توصیه کرد؟ آیا فردی در خانواده شما عضو کانون بوده یا هست؟ چه نتیجه ای کسب کردند؟
تعدادی زیادی از فامیل های ما در کانون آزمون می دادند و نتایج خوبی هم گرفتند، برای مثال برادر بزرگتر من ورودی سال 98 در رشته دندانپزشکی اردبیل هستند که خودشان کانونی بودند ،پسرخاله ی من امسال تربیت معلم قبول شدند، دختر خاله ی من سال گذشته پزشکی اردبیل ، دختر عمویم امسال پزشکی قزوین قبول شدند و همگی کانونی بودند. بنابراین جو حاکم در فامیل و خانواده ما شرکت در آزمون های کانون است که البته من با توصیه مستقیم برادرم اقدام به ثبت نام کردم.
- دستاورد شما از شرکت در آزمون های کانون چه بود؟
منظم شدن و مقید بودن به اجرای برنامه مهم ترین دستاورد شرکت در آزمون های کانون برایم بوده است. به علت اینکه من نیروی گریز از مرکز بالایی دارم در صورتیکه مجبور به انجام کاری نباشم آن کار را انجام نمی دهم و اجبار در کنار رقابت با چاشنی انگیزه در جهت رسیدن به برنامه را می توان مجموعه ای از دستاوردهای شرکت در آزمون های کانون ذکر کرد.
پشتیبان تحصیلی شما در منزل چه کسی است؟ پدر و مادر یا خواهر و برادر؟ چه کمکی به شما می کنند؟
تقریبا تمامی اعضای خانواده من پیگیر درس های من هستند. هم پدرم زمانی که از سر کار می آیند از من در مورد درس هایم سوال می پرسند و هم مادرم بسیار پیگیری می کنند. برادرم هم با تماس تلفنی پیگیر وضعیت درسی من می شوند اما برادرم نقش پررنگتری دارند و توصیه های زیادی به داشتن تعادل در تمامی موضوعات درسی به من میکنند.
از کدام یک از کارنامههای جعبه ابزار کارنامه استفاده میکنید؟ دلیل استفاده از هر کارنامه را ذکر کنید؟
از دو کارنامه : 1- کارنامه اصلی 2- کارنامه مبحثی
کارنامه ی اصلی برایم جذاب تر است از این جهت که در یک نگاه وضعیت کلی خودم را می بینم.
وقتی کارنامه ام صادر می شود اول تراز ، بعد رتبه و بعد تعداد اشتباهاتم را می بینم و خودم را با آزمون قبل مقایسه می کنم.
کارنامه مبحثی هم وضعیت درسی من را در هر مبحث نشان می دهد که موجب آگاهی از روند مطالعاتی ام در آن درس و مبحث می شود.
مطابق برنامهی راهبردی درس می خوانید؟ چگونه برنامهریزی می کنید؟
برنامه درسی ام را به دو بخش تقسیم کردهام : هفته ی اول طبق سرفصل های مدرسه ام مطالعه میکنم و در هفته ی دوم سعی میکنم به برنامه ی راهبردی آزمون برسم، اما نکته ی مهم این است که اختلاف زیادی بین مباحث تدریس شده در مدرسه با بودجه بندی برنامه ی راهبردی وجود ندارد.
- در طول این سال ها درسی بوده که ضعیف باشید اما با تغییر روش، آن را به نقطه قوت تبدیل کرده باشید؟ کدام درس؟ چه کاری کردید؟
در درس اقتصاد بسیار مشکل داشتم به همین خاطر تصمیم گرفتم در تابستان یک بار به صورت کلی تمام کتاب را مطالعه کنم و بعد شروع به تست زدن کردم. درس اقتصاد از دو بخش حفظیات و محاسبات تشکیل شده است که بخش محاسباتی (درصدگیری) از کنکور حذف شده که این خود عامل انگیزشی برای خواندن این درس بود ،بخش حفظیات را با مرور از طریق خواندن مختصر و تست زیاد زدن به طور کامل جمع کردم و درصدم در این درس حدود 80% است.
- روزی چند ساعت درس می خوانید؟ چند درصد زمان خودتان را به تست زدن اختصاص می دهید؟
روزهایی که به مدرسه می روم خیلی خسته می شوم و بیشتر از 2 تا 3 ساعت نمی توانم مطالعه کنم اما در روزهایی که تعطیل هستم ساعت مطالعه ام به 6 تا 7 ساعت هم می رسد.
میزان ساعت مطالعه ی تستی و تشریحی من 50-50 است.
- در کارنامه ابتدا به سراغ دیدن نمره کدام درس ها می روید؟ ایرادات هر درس را چگونه برطرف می کنید؟
اول درصد درس های علوم و فنون، عربی، جامعه، اقتصاد و بعد تراز و رتبه ام را میبینم و در درس هایی که عملکرد ضعیفی دارم سراغ رفع اشکال آن درس می روم البته در این کار کمی نقص دارم و باید با جدیت بیشتری این کار را انجام بدهم.
چه تصمیماتی برای بهتر شدن در نیم سال دوم گرفته اید؟
در نیم سال دوم هدف گذاری روی ساعت مطالعه ام دارم. هدف گذاری کرده ام به صورت متعادل هر روز 8 ساعت مطالعه داشته باشم و روزهایی که مدرسه می روم این ساعت را از حدودا 2 تا 3 ساعت به 5 ساعت برسانم و هدف گذاری بعدی اجرای صحیح رفع اشکال آزمون است و در آخر هم قصد دارم کار با گوشی را به حداقل برسانم.
فکر می کنید مهم ترین ویژگی که شما دارید و باعث می شود خوب درس بخوانید، چیست؟
من خودم را بسیار باهوش می دانم یکی از ویژگی های بارز من این است که بعد از اینکه مطلبی را می خوانم خیلی سریع آن را به خاطر می سپارم و با یک بار مرور و تست زدن هرگز آن مطلب را فراموش نمی کنم.
نظرتان در مورد پشتیبان ویژه تان چیست؟
پشتیبان ویژه من آقای کیارش کرخی رتبه 76 و دانشجوی رشته حقوق دانشگاه علامه هستند. یکی از ویژگی های بارز ایشان این است که هیچ وقت من را ناامید نمی کنند در هر زمان و هر پروژه توصیه ی خاص به من می کنند تا روحیه ام حفظ شود و برای ادامه مسیر انگیزه بگیرم.