با پایان یافتن دیماه، میزان ثبت نام بورسیه به بیش از ۱۰۶ هزار نفر رسیده به طوری که تا امروز ۱۰۶۴۴۲ دانش آموز تحت پوشش بنیاد قلم چی قرار گرفته اند؛ از این تعداد ۲۲۸۴۲ دانش آموز از طریق سامانه الکترونیکی ثبت نام بورسیه پذیرفته شده اند.
بنابراین گزارش از ابتدای مهر ماه ۴۲ هزار دانش آموز جدید به خانواده بورسیه پیوسته اند که حدود ۹۰۰۰ نفر از آنان در دی ماه تا امروز تحت پوشش قرار گرفته اند.
بر اساس آمارهای اعلام شده از سوی تازهگل آقچهلی مسئول بورسیه و بر اساس ثبت نام دانشآموزان برای بورسیه در روستاها و شهرهای کشور توسط نمایندگی ها و نیز به صورت آنلاین، استان ها و شهرهای دارای بیشترین ثبت نام عبارتند از:
* استان های با بیش از ۳۰۰۰ بورسیه (ثبت نام نمایندگی)
تهران ۱۲۹۰۴ دانش آموز، خراسان رضوی ۴۷۴۱، کهگیلویه و بویراحمد ۳۹۳۰، اصفهان ۳۶۳۶ و کرمان ۳۱۷۳ دانش آموز.
* شهرهای با بیش از ۱۰۰۰ بورسیه (ثبت نام نمایندگی)
یاسوج ۱۹۶۸ دانش آموز، گچساران ۱۲۱۶ و تهران غرب ۱۰۹۴ دانش آموز.
بر اساس این گزارش، از ابتدای تابستان امسال تاکنون ۳۵۸۲۳ درخواست برای ثبت نام آنلاین در سامانه الکترونیکی بورسیه به ثبت رسیده است که از این تعداد، ۲۲۸۴۲ دانشآموز به عنوان بورسیه پذیرفته شدهاند.
* ثبت نام آنلاین (استانی) - بیشتر از ۲۰۰۰ بورسیه
خراسان رضوی ۴۶۰۹ بورسیه، سیستان و بلوچستان ۴۴۸۸، تهران ۳۲۸۱، خوزستان ۲۹۲۱، آذربایجان شرقی ۲۹۰۸، آذربایجان غربی ۲۷۲۵، فارس ۲۶۳۰ و کرمانشاه ۲۱۹۵ بورسیه.
*ثبت نام آنلاین (شهری) - بیشتر از ۱۰۰۰ بورسیه
تهران ۱۹۶۴ بورسیه، تبريز ۱۷۳۰، مشهد ۱۴۱۴، زابل ۱۲۵۲ و قم ۱۰۸۸ بورسیه.
«به امید آن که هیچ دانش آموز باانگیزه و سختکوشی به دلیل مشکل مالی از درسخواندن و پیشرفت بازنماند»