«هر آزمون به من یاد می داد که در کدام قسمت کوتاهی کردم و اینکه هر مبحث از چه اهمیتی در کنکور برخوردار است.»
نام و نام خانوادگی : امیرمهدی یزدانی احمدآبادی
رشته تحصیلی : دندانپزشکي دانشگاه علوم پزشکي تهران
نام شهر و استان : کرمان ، کرمان
رتبه کنکور 1401 : رتبه 187 منطقه 2 و رتبه 478 کشوری کنکور تجربی
سال های حضور در کانون : 2 سال
تعداد کل آزمون ها : 62 آزمون
شغل و تحصیلات مادر : خانه دار ، دیپلم
شغل و تحصیلات پدر: کارمند ، لیسانس
- فکر می کنید مهم ترین ویژگی که شما دارید و باعث می شود خوب درس بخوانید، چیست؟
مهم ترین ویژگی من خستگی ناپذیری من بود که در هر شرایطی نسبت به ادامه دادن مسیر خسته نمی شدم و به تلاشم ادامه می دادم و به حرف های ناامید کننده نسبت به آینده اهمیت نمی دادم به شما هم توصیه می کنم هرگز از اهداف خودتان دست نکشید و تا آخرین لحظات به تلاش تان ادامه دهید قطعا پیروزی در انتظار شماست.
- کدام درس ها نقطه قوت شماست؟ روش مطالعه این درس ها چگونه است؟ در مدرسه یا آزمون ها چه نمره ای برای این درس ها کسب می کنید؟
نقطه قوت اصلی من دروس زیست و دینی بود. البته نتایجی که از شیمی می گرفتم هم راضی کننده بود وقتی که این سه درس را مطالعه می کردم بسیار به جزئیات اهمیت می دادم و کتاب درسی محور اصلی من برای این دروس بود و برای آنها تست می زدم تا با دیدگاه های متفاوت طراحان آشنا شوم و واقعاً این روند بسیار به من کمک کرد و در کنکور نتیجه خوبی از آنها گرفتم : دین و زندگی 94% ، زیست شناسی 76% ، شیمی 73%
- در طول این سال ها درسی بوده که ضعیف باشید اما با تغییر روش، آن را به نقطه قوت تبدیل کرده باشید؟ کدام درس؟ چه کاری کردید؟
اوایل در درس زیست نتایج خوبی نمی گرفتم با اینکه ساعات زیادی را به این درس اختصاص می دادم اما متوجه شدم که نحوه مطالعه من آنطور که باید موثر نیست و دلیل آن این بود که به جزئیات خیلی اهمیت نمی دادم و تنها از یک کتاب برای این درس تست کار می کردم با اصلاح این دو مطلب پیشرفت قابل ملاحضه ای برایم اتفاق افتاد.
- روزی چند ساعت درس می خوانید؟ چند درصد زمان خودتان را به تست زدن اختصاص می دهید؟
من از همان سال دهم به طور جدی برای کنکور مطالعه می کردم و علاوه بر ساعاتی که در مدرسه سپری میشد روزی ۵ ساعات در منزل درس می خواندم اما بعد از مجازی شدن مدارس ساعت مطالعه خود را افزایش دادم و سال دوازدهم برای درس خواندن به کتابخانه می رفتم که آن زمان روزی ۱۲ تا ۱۴ ساعت درس می خواندم.
- شما چگونه با کانون آشنا شدید؟ فرد خاصی توصیه کرد؟
از طریق اخبار و مجلات آشنایی جزئی با کانون داشتم اما معلم ها ، مدرسه و همکلاسی هایم به طور محسوس تر من را با کانون و دستاوردهای آن آشنا کردند.
- دستاورد شما از شرکت در آزمون های کانون چه بود؟
مهم ترین نتیجه ای که آزمون های کانون برای من به ارمغان می آوردند انگیزه و روحیه بود که به طور واضح آن را بعد از هر آزمون حس می کردم البته هر آزمون به من یاد می داد که در کدام قسمت کوتاهی کردم و اینکه هر مبحث از چه اهمیتی در کنکور برخوردار است.
- چرا این تعداد آزمون شرکت کردید؟ خسته نشدید؟
نمی توانم بگویم که اصلاً خسته نمی شدم اما هر بار که احساس خستگی می کردم با فکر کردن به پایان مسیر و نتیجه ای که در انتظار من است روحیه ای دوباره می گرفتم و قوی تر از گذشته ادامه می دادم.
- پشتیبان تحصیلی شما در منزل چه کسی است؟ پدر و مادر یا خواهر و برادر؟ چه کمکی به شما می کنند؟
پشتیبان اصلی من در خانه پدر و مادرم بودند که واقعا این نتیجه ای را که به دست آوردم مدیون آنها هستم. مادرم در داخل خانه سعی می کردند که محیطی آرام و بی دغدغه برای من فراهم کنند که بتوانم با آرامش به مطالعه بپردازم و پدرم مشوق اصلی من در این مسیر پر پیچ وخم بودند.
- آیا در آزمون هدفگذاری و مشابه پارسال هم شرکت می کنید؟ دلیل آن چیست؟
در ابتدای سال یازدهم آشنایی کاملی با آزمون های مشابه پارسال نداشتم اما در اواخر آن سال که در چند آزمون شرکت کردم به معنای واقعی کلمه تاثیر آن را در آزمون های اصلی می دیدم. اما در سال دوازدهم بسیار جدی تر این آزمون ها را دنبال می کردم و حتی اگر وقت کافی نداشتم که در آنها شرکت کنم سوالات را قبل آزمون اصلی بررسی می کردم و از ایده های آنها استفاده می کردم.
- از کدام یک از کارنامههای جعبه ابزار کارنامه استفاده میکنید؟ دلیل استفاده از هر کارنامه را ذکر کنید.
بیشتر از کارنامه اصلی استفاده می کردم و اهمیت بیشتری برایم داشت اما کارنامه اشتباهات هم بسیار برایم کارگشا و کمک کنننده بود و بعد از هر آزمون تمرکز اصلی من روی اشتباهاتم بود و نکاتی که از این سوالات متوجه می شدم را در جایی یادداشت می کردم و از آنها بهره می بردم و علاوه بر این کارنامه مبحثی هم برای من از اهمیت ویژه ای برخوردار بود برعکس کسانی که می گویند عملکرد رقیبان برایم اهمیتی ندارد برای من بسیار اهمیت داشت و سعی می کردم نواقص خود را برطرف کنم و در مباحثی که از بقیه عقب افتاده ام وقت بیشتری بگذارم کارنامه پروژه ای را هم گاهی اوقات بررسی می کردم و از پیشرفتی که داشتم بسیار لذت می بردم و برای ادامه مسیر انرژی می گرفتم.
- مطابق برنامهی راهبردی درس می خوانید؟ چگونه برنامهریزی می کنید؟
بله ، اوایل که وارد کانون شده بودم اهمیت زیادی به برنامه راهبردی نمی دادم و مانند سال های گذشته درس می خواندم اما بعد از آزمون متوجه می شدم که آنطور که باید نتیجه نمی گیرم در نتیجه تصمیم گرفتم که با برنامه راهبردی پیش روم و بعد از حدود ۲ ماه تاثیر آن را در تراز هایم مشاهده کردم و تا آخرین آزمون با این برنامه جلو رفتم.
- در کارنامه ابتدا به سراغ دیدن نمره کدام درس ها می روید؟ ایرادات هر درس را چگونه برطرف می کنید؟
ابتدا سراغ درس زیست و شیمی می رفتم چون برای این درس ها وقت بیشتری می گذاشتم و انتظار داشتم که نتیجه بهتری نسبت به بقیه درس ها از این دو بگیرم و دلیل بیشتر وقت گذاشتنم ضریب بالاتر این درس ها و بیشتر بودن حفظیات در این دو درس بود و با تست بیشتر از این دو درس شاهد بالاتر رفتن درصد و تراز آنها بودم.
- آیا اعضای خانواده کارنامهی شما را می بینند؟ اگر افت داشته باشید برخورد آن ها با این افت چگونه است؟
اولین کار من بعد از صادر شدن کارنامه نشان دادن آن به خانواده ام بود و تغییرات تراز و رتبه من برای آنها بسیار اهمیت داشت و خودم هم نسبت به این کار حس خوبی داشتم زیرا تحت هر شرایطی چه افت تراز و چه افزایش آن شاهد تشویق و تحسین آنها بودم زیرا آنها تلاش مرا در مدت قبل آزمون می دیدند و در صورت افت تراز با انگیزه دادنشان موجب تلاش بیشتر در من می شدند.
- دفتر برنامه ریزی دارید؟ تکمیل این دفتر چه کمکی به شما از لحاظ درسی و غیر درسی کرده است؟
در سال دوازدهم به طور جدی از دفتر برنامه ریزی استفاده می کردم و تا روز کنکور به آن پایبند بودم و از همه بیشتر از نکات درسی که در آن نوشته بودم بهره می بردم.
- کدام یک از کتاب های کانون را استفاده می کنید؟ این کتاب ها چه ویژگیهایی دارند؟
از کتاب های سه سطحی کانون در دروس زیست شیمی و فارسی استفاده می کردم و به نظر من این کتاب ها از سطح استاندارد و خوبی برخوردار بودند و دانش من را به چالش می کشیدند و توصیه من به کنکوری های عزیز این است که تا جای ممکن از تست های چالشی استفاده کنند زیرا کنکور در حال حرکت به سمت چنین تست هایی است.
مصاحبه گر : احمد بیکی