عاطفه السادات رضوانی نژاد در یک نگاه
نام شهر ، استان : شهرستان بهاباد ، یزد
رشته و منطقه کنکور : رشته ریاضی منطقه 3
رتبه سال 1400 : 8725 منطقه ی 3 و 28633 کشوری کنکور تجربی
رتبه سال 1401 : 173 منطقه ی 3 و 2554 کشوری ریاضی
سال های حضور در کانون : 2 سال
رشته و دانشگاه قبولی : فيزيک دانشگاه تهران
تحصیلات و شغل مادر : لیسانس شیمی ، دبیر شیمی
تحصیلات و شغل پدر : فوق دیپلم ، کارمند بیمه
درصدهای کنکور 1401
ادبیات فارسی 67 عربی 85 معارف اسلامی 68 زبان 53
ریاضیات 17 فیزیک 49 شیمی 30
- 1-به چه دلیلی تصمیم گرفتید دوباره کنکور شرکت کنید؟
حقیقتاً در این مورد تردید زیادی داشتم و با افراد زیادی هم مشورت کردم. در آخر به این نتیجه رسیدم که علاقه ی خاصی به هیچ کدام از رشته های کنکور تجربی ندارم و رشته های کنکور ریاضی و فنی را ترجیح می دهم.
- 2-نظر خانواده نسبت به تصمیم دوباره کنکور دادن شما چه بود؟
اوایل نگرانی هایی در مورد سختی های فارغ التحصیل بودن و همینطور تغییر رشته ام داشتند اما با گذشت زمان و اینکه فهمیدند من در تصمیم خود کاملاً جدی هستم نگرانی شان تا حدودی رفع شد و تغییر عقیده دادند.
- 3-شما از چه منابع کانون استفاده می کردید؟ این منابع چه ویژگی هایی داشتند؟
از کتاب آبی فیزیک و ریاضی دوازدهم و کتاب زرد 12کنکور استفاده کردم. کتاب زرد واقعاً منبعی عالی برای جمع بندی و مرور یکباره بود و به نظرم سهم بزرگی در موفقیت من داشت.
- 4-از کدام یک از کارنامه های جعبه ابزار کانون استفاده می کردید؟ به چه علت؟
از کلاسور ارزیابی و نمودار درس محور گاهی استفاده می کردم. این که بدانی چه زمانی و در کدام درس پیشرفت یا پسرفت داشته ای و ریشه یابی علت آن واقعاً به افزایش نقاط قوت و کاهش نقاط چالشی کمک می کند.
- 5-به نظر شما چه عواملی باعث شدند که در کنکور سال قبل نتیجه نگیرید؟
عوامل متعددی وجود داشت که مهم ترین آن پایبند نبودن به برنامه و رفع نکردن نقاط چالشی ام در دروس بود.
- 6-در سال های گذشته چرا در آزمون ها غیبت می کردید؟
اصلی ترین دلیل، نرسیدن به بودجه بندی آزمون و عدم اعتماد به نفس و آمادگی برای آزمون دادن و تحلیل آن بود.
- 7-ساعت مطالعه شما در طول امسال به چه صورت بود؟
بسته به شرایط کاملاً متغیر بود که معمولاً از 3 تا 7 ساعت در روز را شامل میشد. البته روزهایی بود که کلاً مطالعه نداشتم یا حدود 9 ساعت مطالعه داشتم.
- 8-دفتر برنامه ریزی داشتید؟ تکمیل دفتر چه کمکی به شما می کرد؟
بله. باعث نظم دادن به کارها و کاهش استرس میشد.همینطور کمک می کرد تا ارزیابی دقیقی از کم کاری های گذشته و جبران آن در آینده داشته باشم.
- 9-چرا کانون را در این سال ها انتخاب کردید؟ به نظر شما مهم ترین ویژگی آزمونهای کانون چیست؟
جامعه آماری بالای کانون مهم ترین دلیلم بود، این که خودم را با افراد بیشتری مقایسه می کردم ، دید بهتری از وضعیت درسی ام به من می داد. مهم ترین ویژگی آزمون های کانون مرور چندین باره دروس بود که باعث ماندگاری و تثبیت مطالب در ذهن می شود.
- 10-مطابق برنامهی راهبردی حرکت می کردید؟ چگونه برای دو هفته برنامه ریزی می کردید؟
با اینکه اکثر اوقات موفق نمیشدم اما تلاش می کردم تا اکثر مطالب را مطالعه کنم. روز بعد از هر آزمون برای دو هفته ی بعد برنامه ریزی می کردم و تمرکزم را روی انجام آن می گذاشتم.
- 11-اولین ترازتان و آخرین ترازتان در سال آخر چند بود؟
اولین ترازم در آزمون 5592 و آخرین ترازم 6246 بود.
- 12-در چه درس هایی در سال آخر تغییر رادیکال داشتید؟ روش مطالعه این درس ها را توضیح می دهید؟
در فیزیک، شیمی و عربی پیشرفت داشتم که دلیل آن مدیریت زمان بود ، یعنی برای درسنامه زمان کمتری اختصاص می دادم و برای تست زدن زمان بیشتر بود. به خصوص در فیزیک و شیمی که حل مسئله واقعاً مهم است. همینطور من در مباحثی از فیزیک که چالش داشتم تست هایش را بارها و بارها حل می کردم.
- 13-در سال آخر خسته نشدید؟ چه چالش هایی در سال آخر داشتید؟ چه کاری برای رفع خستگی انجام می دادید؟
اتفاقاً به خاطر چند سال درس خواندن به صورت مجازی و در قرنطینه بودن واقعاً خسته بودم. برای رفع آن سعی می کردم زمان هایی را با دوستان و خانواده بگذرانم. همینطور گاهی اوقات با خودم خلوت می کردم و اهدافم را مرور می کردم و روی کاغذ می نوشتم ، که باعث انگیزه و همینطور آرامش ذهنی میشد. از جمله چالش های سال آخر، آشنا نبودنم با دروس تخصصی رشته ریاضی بود.
- 14-مهمترین چیزی که در این سالها از کانون و آزمونها یاد گرفته اید چیست؟
اینکه آهسته و پیوسته حرکت کردن و رفع تدریجی نقاط چالشی باعث پیشرفت می شود.
- 15-نقش آموزشی خانواده، بالاخص پدر و مادر در این سال ها چگونه بود؟
خانواده ام در موارد درسی به من کاملاً اعتماد داشتند و این به من اعتماد به نفس می داد. هر کتاب یا آزمونی که خودم انتخاب می کردم را برایم تهیه می کردند تا من به شیوه خودم درس بخوانم. مهم تر اینکه به من استرس نمی دادند و شرایط آرامی برای درس خواندن برایم فراهم می کردند.
- 16-اولین ترازی که امسال گرفتید چند بود؟ روند ترازهای شما چگونه بود؟ زمانی که افت می کردید چه کار می کردید؟
اولین تراز من 5592 بود. روند ترازها نامنظم بود و بسته به بودجه آزمون و شرایط تغییر می کرد. البته در کل ترازهای سال دوم از سال اول بالاتر بود و کم کم بیشتر میشد.
- 17-تحلیل آزمون را چگونه انجام می دادید؟
معمولاً عصر جمعه هر آزمون را به استراحت و تحلیل دروس عمومی و فردای آن را به تحلیل دروس تخصصی می گذراندم. سعی می کردم همه ی سوالات را حداقل یک دور دیگر بخوانم حتی اگر پاسخ درست داده باشم تا مطلب برای چندمین بار در ذهنم مرور شود.
- 18-از سایت کانون و مجله آزمون استفاده می کردی؟ کدام بخش ها برای تو جالب تر بود؟
بله از هردو استفاده می کردم. بخش های مصاحبه با برترها و قهرمانان پیشرفت را بیشتر می خواندم. همینطور بخش نظرات صفحه دوازدهم ریاضی سایت کانون که در آن با بقیه دانش آموزان صحبت می کردیم و اگر کسی سوال یا مشکلی داشت به هم کمک می کردیم. هنوز هم گاهی به آن صفحه سر میزنم و اگر بتوانم به سوالات دانش آموزان کنکوری پاسخ می دهم.
- 19-تکنیک ها و روشهای مدیریت زمان را، تمرین و استفاده می کردید؟
بله مثلاً تکنیک زمان های نقصانی را مخصوصاً در آزمون های جامع به کار می بردم.این روش مخصوصاً در دروس دفترچه عمومی و دفترچه شیمی_فیزیک کاربرد خوبی دارد.
- 20-فکر می کردی چنین رتبه ای کسب کنی؟ خاطره لحظه اعلام نتایج را برای ما تعریف می کنی.
می دانستم که احتمالاً رتبه ام بین صد تا پانصد خواهد بود. به همین خاطر خیلی شوکه نشدم.
شب اعلام نتایج ساعت ها منتظر بودم و بارها سایت سازمان سنجش را چک کردم ، تا اینکه خوابم برد. حدود ساعت یک تا دو نیمه شب بود که برادرم که او هم کنکوری بود بیدارم کرد و خبر داد که نتایج در سایت بارگذاری شده است. من از جا پریدم و با سرعت نور به سایت رفتم و نتیجه را دیدم. آن شب دیگر نخوابیدم و صبح که بقیه خانواده بیدار شدند رتبه ام را به آن ها گفتم. خانواده ام حتی از من هم خوشحال تر شدند و نتیجه را به فامیل و دوستان گفتیم.
- 21-به نظرت مهم ترین خود ویژگی مثبت شما چه بود که باعث شد به اینجا برسید؟
اینکه همیشه برای زندگی ام هدف داشتم و دارم. همیشه اهدافم را به خودم یادآوری و برایشان تلاش می کنم. اینکه یک برنامه ی کلی برای زندگی ده سال، یک سال، یک ماه و... آینده داشته باشی واقعاً به آرامش ذهن و افزایش انرژی برای ادامه دادن کمک می کند.
- 22-توصیه ای برای دانش آموزان دارید؟
اینکه در سال کنکور سعی کنند خود را از حواشی کنکور و فضای مجازی دور کنند و ذهن خود را در آرامش نگه دارند و اینکه اصلا توقع جهش یکباره نداشته باشند و بدانند که پیشرفت های کوچک روزمره خودش در آخر به موفقیت بزرگی تبدیل می شود.