خواص کدو سبز

کدو گیاهی سرشار از ماده مغذی است و می توان آن را خام نیز مصرف کرد. عمده تولیدکنندگان این گیاه کشورهای ژاپن، چین، رومانی، ایتالیا، ترکیه، مصر و آرژانتین هستند.



به گزارش سرویس وب گردی خبرگزاری طبنا؛ ویتامین C موجود در کدو همراه با لوتئین برای حفظ و بهبود سلامت چشم مفید است.
مقدار آب زیاد در آن باعث ایجاد سیری و کاهش وزن می شود.
فیبر موجود در آن مانع از بروز یبوست و بروز سرطان روده می شود.
مصرف منظم این گیاه حاوی ویتامین C خطر بروز آسم و بیماری اسکوربوت را کاهش می دهد.
پتاسیم و فولات آن برای عملکرد درست بدن لازم است.
خطر بروز بیماری ام. اس را پایین می آورد.
مانع از بروز بیماری قلبی و علایم مربوط به آن مانند کلسترول بالا می شود.
پوست آن حاوی بتاکاروتن است.
منیزیم و پتاسیم موجود در کدو، فشار خون را پایین می آورد.
منبع :