راه حل آب نشدن بستنی کشف شد

محققان کانادایی متوجه شده اند با افزودن ماده ای از پوست موز به بستنی از آب شدن آن می‌توان جلوگیری کرد.

راه حل آب نشدن بستنی کشف شد


به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از میل آنلاین، محققان دانشگاه Guelph در کانادا راه حلی  یافته اند که از آب شدن بستنی جلوگیری می کند.  پوست موز قدیمی فیبرهای ریزی به نام سلولز دارد. با افزایش این ماده به بستنی، محصول حاضر خامه ای تر، خوش طعم تر و البته ماندگار تر می شود.

این فیبرهای طبیعی هزاران بار نازکتر از قطر موی انسان هستند. این ماده سبب می شود بستنی طعم بهتری داشته باشد و علاوه بر آن چربی های ماده غذایی را از بین می برد. به این ترتیب بستنی ماده غذایی سالم تری خواهد شد.

 رابین زولوآگا گالاگو در این باره می گوید: یافته های ما نشان می دهد نانوفیبرهای سلولزی  موز کیفیت بستنی را افزایش می دهد. به خصوص این فیبرها سبب می شود این ماده غذایی حجیم تر و دیر تر آب شود.

با چند تغییر کوچک در فرایند تولید می توان این فیبر را به بستنی افزود.

منبع :



مشاوره تلفنی انتخاب رشته کنکور 97

با رتبه ام در کنکور 97 احتمال دارد در چه رشته و دانشگاهی قبول شوم؟
پاسخ به سوال های شما درباره سهمیه ها ،پردیس ،شبانه ، غیر انتفاعی و ...

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
پاسخگویی 24 ساعته