مصرف "به" و رب آن به رفع ریفلاکس معده کمک می‌کند

یکی از خواص به مُدر بودن است برای پاکسازی و شست‌وشوی کلیه مفید است.

مصرف "به" و رب آن به رفع ریفلاکس معده کمک می‌کند

به گزارش سلامت نیوز به نقل ازتسنیم، "به" میوه ارزشمندی است که نباید از مصرف آن غافل شد, این میوه مقوی‌ قلب، مغز،‌ معده و اسفنگتر معده, نشاط‌آور و اشتها‌آور است.

مصرف "به" در حال ناشتا و خالی بودن معده ممکن است یبوست‌آور باشد اما مصرف آن بعد از غذا، ملین است و می‌توان آن را خشک کرده و به‌عنوان دمنوش نیز استفاده کرد.

در مبتلایان به رفلاکس معده مصرف "به" و رب "به" بعد از غذا می‌تواند کمک‌کننده باشد, فالوده سیب و "به" با هم کنار عناب علاوه بر تسکین درد معده و کاهش استرس به تقویت رحم نیز کمک می‌کند, به‌ترتیبی که قبل ایام قاعدگی و در صورت شدت خونریزی بسیار توصیه شده است.

یکی از خواص به، مُدر بودن است بنابراین برای پاکسازی و شست‌شوی سیستم کلیوی و ادراری مفید است اما باید مراقب یبوست احتمالی ایجادشده از آن بود.

طرز تهیه چای "به"

"به" رسیده ایرانی را انتخاب کرده ،کاملاً شسته و پرز آن گرفته شود, آن را در قطعات ریز رنده کرده، با گرمای ملایمی نظیر شوفاژ یا بخاری، کم‌کم خشک کنند, سپس در ماهی‌تابه داغ تفت داده شود تا به رنگ قهوه‌ای درآید؛ برای تهیه دمنوش یک قاشق غذاخوری از این چای برای یک قوری کفایت می‌کند؛ برای خوشرنگ شدن و افزایش اثرات قلبی آن می‌توانید, مقدار بسیار اندکی زعفران به آن اضافه کرد.

منبع :



پاسخ تلفنی به سوالات شما درباره کنکور 97

با درصدهای تخمینی در کنکور 97 , احتمال دارد چه رتبه ای بیاورم و کجا می توانم قبول شوم؟

آیا برای ویرایش اطلاعات ثبت نام کنکور (معدل, کد سهمیه و ...) باز هم زمان دارم؟

کنکور 98 به چه صورت خواهد بود ؟

انتخاب رشته و دانشگاه را از همین امروز با مشاوران شروع کنید

از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور بدون پیش شماره
با شماره 9099071219 تماس بگیرید
ساعت پاسخگویی از 8 صبح تا 12 شب